Η γάτα μου είναι άρρωστη;

lee sin

Νεοφερμένο μέλος

Η lee sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
το πρωι που ξυπνησα βρηκα τη γατα μου με σαλια σαν φλεμματα απο το στομα και επισης τρεμμει για λιγο οταν κοιμαται...εχει κατι??την πειραξε κανενα φαγητο που της εδωσα η κρυωσε, η μηπως ειναι κατι πιο σοβαρο???δεν ξερω τι να κανω...αν ξερει καποιος να με βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: η γατα μου ειναι αρρωστη?

Θα πρότεινα να την πάτε το συντομότερο δυνατόν στον κτηνίατρο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λέτε να είναι σοβαρά άσχημα??προχθές πήγε το πρώτο τις ταξίδι κι ήταν 8 ώρες κλεισμένη στο κλουβί τις και δη μπορεί να προσαρμοστεί καλά στο νέο χώρο...ανησυχώ αρκετά ελπίζω να μπορέσω να κλείσω κανένα ραντεβού σε κτηνίατρο γιατί είμαι εκτος τις πόλις μου για γιορτές..

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Δεν γνωρίζω εάν είναι από τη μεταφορά και το ταξίδι, δεν έχω παρόμοια εμπειρία.
Πιστεύω ότι μόνο ο κτηνίατρος μπορεί να σας δώσει μια σίγουρη και σαφή απάντηση ώστε να σας καθησυχάσει.
Εύχομαι όλα να πάνε καλά! :)

Πολλα και διαφορετικα προβληματα υγειας μπορουν να προκαλεσουν τα συμπτωματα που περιγραφεις, ακομα ομως και το πιο απλα χρειαζονται βοηθεια απο τον κτηνιατρο, γι' αυτο η μονη λυση ειναι να την πας το γρηγορωτερο δυνατον σε ενα κτηνιατρειο να την δουν.
Απο μονη της η μετακομιση δεν μπορει να δημιουργησει τετοια κατασταση χωρις να προυπαρχει καποιο προβλημα υγειας, γι' αυτο κτηνιατρο και γρηγορα.

αναζήτησε κάποιον κτηνίατρο γρήγορα ,μην περιμένεις να δείς πώς πηγαίνει γιατί μπορεί να είναι πολύ αργά.

κτηνίατρο γρήγορα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back