Η γάτα μου είναι έτοιμη να γεννήσει και δεν μπορεί!!! ΒΟΗΘΕΙΑ!

Χαράς το κουράγιο και το δικό σου και της γατούλας......
κάνει δύσκολη γέννα εεε?, μακάρι να πάνε όλα καλά.
και εγώ περιμένω να γεννήσει η Μπουμπού μου όπου νάναι, μεχρι
το τέλος του μήνα και έχω πολύ αγωνία.!!!!! ζώ τόσα χρόνια με
γάτες αλλά επειδή ήταν πάντα στειρωμένες δεν είχα την ευκαιρία να
ζήσω μια τέτοια εμπειρία, και τώρα που ακούω αυτό εχώ φρικάρει...
πώ-πώ, με την πρώτη ευκαιρία πές πως πάει το ζωάκι!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν απαντούσα τόσο καιρό γιατί μου τελείοσε η σύνδεση ...

Λοιπόν η Γάτα έγινε ΚΑΛΑ!!!! από τη μου είπε ο γιατρός παρατρίχα την προλάβαμε. Δεν ξέρω τη έχει πάθει αλλα είναι όλο χάδια κ.τ.λ.

ευχαρηστώ για την βοήθεια . ματζ ματζ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χαράς το κουράγιο και το δικό σου και της γατούλας......
κάνει δύσκολη γέννα εεε?, μακάρι να πάνε όλα καλά.
και εγώ περιμένω να γεννήσει η Μπουμπού μου όπου νάναι, μεχρι
το τέλος του μήνα και έχω πολύ αγωνία.!!!!! ζώ τόσα χρόνια με
γάτες αλλά επειδή ήταν πάντα στειρωμένες δεν είχα την ευκαιρία να
ζήσω μια τέτοια εμπειρία, και τώρα που ακούω αυτό εχώ φρικάρει...
πώ-πώ, με την πρώτη ευκαιρία πές πως πάει το ζωάκι!!!!!!

ζω από τότε που γεννήθηκα με γάτες. Ποτέ σε καμία δεν είχα κάνει στείρωση!!! ΤΑ ΓΑΤΆΚΙΑ είναι ότι καλύτερα... περίμενέ και θα τα αγαπήσεις και εσύ!

ναι τα μαθαμε τα καλα νεα απο τον κυριο πανο στον αιλουρο οταν ειχαμε παει εκει!!! μπραβο! ελπιζω η γατουλα να ειναι παντα καλα:)

ζω από τότε που γεννήθηκα με γάτες. Ποτέ σε καμία δεν είχα κάνει στείρωση!!! ΤΑ ΓΑΤΆΚΙΑ είναι ότι καλύτερα... περίμενέ και θα τα αγαπήσεις και εσύ!

σήμερα όταν θα πάω σπίτι η Μπουμπου μου φαντάζομαι θα έχει γεννήσει, ξεκίνησε απο χτές βράδι.....:up: και όλα πάνε καλά απότι φαίνεται!!!!!!

σήμερα όταν θα πάω σπίτι η Μπουμπου μου φαντάζομαι θα έχει γεννήσει, ξεκίνησε απο χτές βράδι.....:up: και όλα πάνε καλά απότι φαίνεται!!!!!!
Με το καλό και να σας ζήσουν!:) Αναρωτιέμαι πόσα θα κάνει?.....
Λες 5?

Με το καλό και να σας ζήσουν!:) Αναρωτιέμαι πόσα θα κάνει?.....
Λες 5?

ξέρω και εγώ......:hmm: είχε γίνει ελαφρώς σαν ντολμαδάκι...μπορεί!!!!!:)

Άντε και με το καλό να τα δεχτείτε..

εμένα μια γάτα μου είχε κάνει 6!!

Συγχαρητήρια για την όλη φάση ;)

Να πω απλά ότι η στείρωση δεν είναι κάτι κακό, και αγαπάμε φυσικά τα μωρά γατάκια. Αλλά η στείρωση είναι σημαντική γιατί συνοπτικά 1) δεν επιβαρύνεις τη γάτα σου με συχνές γέννες = πιθανές επιπλοκές = μολύνσεις και αφροδίσια, 2) δίνεις θέση να υιοθετηθούν άλλα γατάκια στη θέση αυτών που θα κάνει η γάτα σου. Φυσικά αν καταφέρνετε να τα κρατάτε και να τα προσέχετε όλα αλλάζει το θέμα, αλλά συνήθως δε γίνεται έτσι. Αν καταλήγουν στο δρόμο (έστω και αν παρέχεται τροφή και προσωρινή στέγη), δε μπορεί να ελεγχθεί η αναπαραγωγή και σίγουρα κάποια θα καταλήξουν χαμένα είτε στον κίνδυνο της ζωής στο δρόμο είτε αναπαράγοντας αδέσποτα ζώα.

Αναφέρω απλά αυτό σε περίπτωση που η στείρωση σου έχει αποτυπωθεί ως κάτι λανθασμένο. Να έχεις υπόψη σου ότι η στείρωση δεν επηρεάζει αρνητικά το ζωάκι σου ούτε συμπεριφορικά ούτε σωματικά. :)

Εύχομαι καλή συνέχεια!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back