Η γάτα μου εξαφανίστηκε!

ρενε

Νεοφερμένο μέλος

Η ρενε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα.
πριν απο 6 μερες μου βγηκε απο το σπιτι κ απο τοτε δεν ξαναγυρισε. Θελω, λοιπον να σας ρωτησω: ''Υπαρχει περιπτωση να εφυγε για να ζευγαρωσει κ οταν τελειωσει να ξαναγυρισει?'' Δεν ξερω τι να κανω. Η βλακεια μου ειναι οτι ειχε βγαλει το κολλαρο τις λιγο πριν το σκασει, ετσι δεν εχει ταυτοτητα. Τι λετε? Συμβαινει αυτο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πριν απο 6 μερες μου βγηκε απο το σπιτι κ απο τοτε δεν ξαναγυρισε. Θελω, λοιπον να σας ρωτησω: ''Υπαρχει περιπτωση να εφυγε για να ζευγαρωσει κ οταν τελειωσει να ξαναγυρισει?'' Δεν ξερω τι να κανω. Η βλακεια μου ειναι οτι ειχε βγαλει το κολλαρο τις λιγο πριν το σκασει, ετσι δεν εχει ταυτοτητα. Τι λετε? Συμβαινει αυτο?
Γεια σου!:)
Λυπάμαι πολύ για την γατούλα σου ...:(
Κατ΄αρχήν η γατα σου έμενε συνέχεια μέσα στο σπίτι? Εβγαινε και έξω και κυκλοφορούσε ούτως ώστε να γνωρίζει τον δρόμο και να επιστρέψει παλι? Μπορεις να κολλήσεις αφίσσες με τη φωτογραφία της στη γειτονιά...
Αλήθεια τι ηλικία έχει η γατουλα?
Ειναι θηλυκή απ΄ό,τι καταλαβαίνω από τα λεγόμενά σου. Δεν ήταν στειρωμένη? :hmm:Αν όχι, βέβαια είναι μάλλον σίγουρο ότι έφυγε προς αναζήτηση αρσενικού για ζευγάρωμα. Εφόσον βέβαια έχει και την ηλικία που δικαιολογει κάτι τέτοιο. Δηλ. είναι πάνω απο 5 -6 μηνών... Και μπορει μεν να γυρίσει πάλι, αλλα μπορει και να χαθει. Επ
ίσης μπορει στο μεταξύ κολλήσει ασθένειες απο το ζευγάρωμα με οποιοδήποτε αδεσποτάκι.. Αν με το καλό ξαναγυρίσει θα πρέπει να της κάνεις εξετάσεις και να την ελέγξεις γενικά.. Ρώτα και τον κτηνίατρο σου. Πρεπει οπωσδήποτε τα ζωάκια που έχουμε στο σπίτι να τα στειρώνουμε γιατι πάντα θα ζητούν να ζευγαρώνουν και αυτο κατα τη γνώμη μου δεν είναι λύση..Καλή τύχη σου εύχομαι και να ξαναγυρίσει το γατάκι σου σύντομα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τον μεγαλο τον εχω στειρωμενο, την μικρη ομως δεν προλαβα! Οσο για το αν εβγαινε εξω, απ' οτι εμαθα τωρα που την εχασα, οι γονεις μου την εβγαζαν που κ που για 2-3 ωρες το πρωι οταν εγω ελλειπα! Αφισες δεν νομιζω οτι χρειαζονται εδω που μενω. Ολοι ξερουν τις γατες μου. Ειναι μικρη η γειτοννια! Απλα αυτο που με προβληματιζει ειναι οι μερες που λειπει,νομιζω ειναι πολλες!

Τον μεγαλο τον εχω στειρωμενο, την μικρη ομως δεν προλαβα! Οσο για το αν εβγαινε εξω, απ' οτι εμαθα τωρα που την εχασα, οι γονεις μου την εβγαζαν που κ που για 2-3 ωρες το πρωι οταν εγω ελλειπα! Αφισες δεν νομιζω οτι χρειαζονται εδω που μενω. Ολοι ξερουν τις γατες μου. Ειναι μικρη η γειτοννια! Απλα αυτο που με προβληματιζει ειναι οι μερες που λειπει,νομιζω ειναι πολλες!
Πράγματι είναι πολλές. Αλλα δεν ξέρεις. Μπορει να ξαναγυρίσει. Προσπάθησε πάλι κι εσύ να βγεις έξω και να την ψάξεις φωνάζοντάς την αν ξέρει και το όνομά της. Ή με κάποιον ήχο π.χ που να ακούει. Εμένα ας πούμε η Νάλα ακούει σε κουδουνακι αν της το χτυπήσω. Και έρχεται εκτος του ότι ακουει κ στο όνομά της. Καλή τύχη εύχομαι και πάλι:)

3 μέρες δεν είναι πολύ. Συνέχισε το ψάξιμο.

3 μέρες δεν είναι πολύ. Συνέχισε το ψάξιμο.
6 ήταν χθες οι μέρες αλλά πάντα υπάρχει η ελπίδα και νομίζω ότι ναι πρέπει να συνεχίσει το ψάξιμο...Μακάρι να την βρει την γατουλίνα. Μπορει και να είναι καπου χωμένη και φοβισμένη εν τω μεταξύ και να μην βγαίνει...

Οκ, αν είναι και στο Κορωπί, και άν έχει άπλα, και 2 εβδομάδες είναι μέσα στα νορμάλ.

Απλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γυρίσει σε ενδιαφαίρουσα....:hmm:

Αν η γατα ειχε συνηθησει στο σπιτι σου θα ξαναγυρισει σιγουρα. Εγω ειχα μια γατα ενα χρονο περιπου. Καποια μερα εκανε μια φοβερη ζημια και θυμωσε η μαμα μου και την πηρε και την πηγε 5 γειτονιεσ πιο περα (κι εγω σε χωριο ζω, στον Καλαμο) και μετα απο ενα μηνα, τσουπ! Η καλη σου στο σπιτι. Κατα την αποψη μου, παντα βρισκουν τον δρομο του γυρισμου οι γατες, εχουν φοβερο προσανατολισμο...

Σωστό είναι αυτό.:).. τα εμπόδια που συναντάνε είναι το θέμα!!!:(

Αυτο καλυτερα να μην το σκεφτομαστε :/:...
Κατα την αποψη μου αν εχεις μια γατα μεσα στο σπιτι εμβολιασμενη κλπ καλο ειναι να βαζεις και τσιπακι για τετοιες περιπτωσεις... δεν ειναι πολυ ακριβο νομιζω...

Ακριβο δεν ειναι,αλλα δε σε βοηθαει σε τιποτα να τη βρεις.Μονο αν τη βρει καποιος βοηθα να βρουν τον ιδιοκτητη,που ουτως ή άλλως σε τοσο μικρες κοινωνιες ολοι τον ξερουν.

Σωστό είναι αυτό.:).. τα εμπόδια που συναντάνε είναι το θέμα!!!:(
Ακριβώς!:hmm:

Κ εγω γι αυτο δεν της το εβαλα...εκτος οτι η μικρη ηταν αρκετα κακια κ δεν αφηνε κανεναν εκτος απο μενα να την πλησιασει! Δεν θα καθοταν να την πιασει ενας ξενος κ ποσο μαλλον να την παει κ στο κτηνιατρειο!!! Αλλα αυτο που με ανησυχει ειναι οτι ηταν απιστευτα δεμενη μαζι μου! Με ακολουθουσε παντου....εκανα μπανιο, ανοιγε την πορτα, εμπαινε κ καθοταν πανω στο καπακι της λεκανης μεχρι να βγω! Αυτος ειναι ο λογος που ανησυχω κ πιστευω οτι δεν μπορει να ερθει κ οχι οτι δεν θελει.

εχεις βγει εξω να την ψαξεις? να την φωναξεις, να ρωτησεις κλπ?
Δεν θελω α σε στεναχωρησω αλλα υπαρχουν πολλα ενδεχομενα... το καλυτερο απο αυτα ειναι το να την πηρε καποιος στο σπιτι του και να την εκανε δικη του.... το χειροτερο δεν θελω να το σκεφτομαι :(

συνέχισε τις προσπάθειες για να την βρείς...καλό ειναι να την ψαχνεις οταν εχει ησυχία, νωρίς το πρωι ή και το βραδάκι πριν νυχτώσει...(κανε μια γυρα και φωναζε την, ειναι πολυ πιθανό να αναγνωρίσει τη φωνή σου και να εμφανιστει καθως μπορεί κατι να την τρόμαξε και να απομακρύνθηκε).
Επισης τελευταία εγω που έχω δύο εξωτερικες γατουλες στην πιλοτή στειρωμένες εζησα και το άλλο..αφου ολη η γειτονια ότι γνωρίζει οτι ειναι στειρωμένες και φαινονται καθαρες και προσεγμένες καθως και σχετικα ήμερες, είχα χασει τη μια απο τις δύο για 2 εβδομάδες περίπου...ωσπου ξαφνικα με βλεπει ο απεναντι γειτονας και με ενημερώνει οτι την εχουν πια στην εσωτερική τους αυλή...:blink: οποτε σκεψου ίσως και αυτό το σενάριο. Στη θέση σου αν δεν το έχεις κανει ήδη, θα τυπωνα και αφισσάκια..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back