Η γάτα μου η Μίλι

Σίγουρα αν μεχρι την Παρασκευή δεν εχει γεννησει θα την πάω στο γιατρό...ελπίζω όμως να μην χρειαστεί και όλα να πάνε καλά!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτή την στιγμή η Μίλι μου γεννάει.Εχει κάνει ήδη ένα μαυρο γατάκι και τώρα το καθαρίζει.Είμαι διπλα της για να την βοηθήσω αν χρειαστεί αλλα νιώθω οτι απο στιγμή σε στιγμή θα λυποθυμισω!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σου ζήσουν τα εγγονάκια!:clapup: Εύχομαι να είναι καλότυχα! Πόσα γέννησε;

Ειναι ολα καλα;Η μανουλα ενταξει;Ποσα εκανε;Να σας ζησουν!

Να σου ζήσουν τα εγγονάκια!:clapup: Εύχομαι να είναι καλότυχα! Πόσα γέννησε;
Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!Έκανε τρία.Ενα σαν τον εαυτό της δηλαδή μαυρο και ασπρο ένα τιγρέ και ένα καταμαυρο.και όλα είναι τόσο γλυκά!:):clapup::clapup:

Ειναι ολα καλα;Η μανουλα ενταξει;Ποσα εκανε;Να σας ζησουν!
Ολα μια χαρά.η Μίλι είναι λιγο κουρασμένη αλλα κατα τα άλλα όλα καλά.3 έκανε.Ευχαριστώ πολύ.Τώρα όμως?πως θα το καταλάβω αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα?αν ας πούμε δεν έχει γάλα?

Αν δεν έχει γάλα θα το καταλάβεις από τα μικρά. Οι κοιλίτσες τους θα είναι άδειες και θα προσπαθούν όλη την ώρα να θηλάσουν.

:(:(Σήμερα το πρωι πήγα να δω την Μίλι μου και είδα ενα γατακι μονο του ξαπλωμενο στην ακρη.Το γατακι πέθανε γιατι ήταν το τελευταιο και το πιο αδύναμο....:(:(

:(:(Σήμερα το πρωι πήγα να δω την Μίλι μου και είδα ενα γατακι μονο του ξαπλωμενο στην ακρη.Το γατακι πέθανε γιατι ήταν το τελευταιο και το πιο αδύναμο....:(:(

κριμα ρε γμτ..δυστυχως πολλες φορες πεθαινουν τα πιο αδυναμα...η γατουλα και υα υπολοιπα μικρα πως ειναι;

κριμα ρε γμτ..δυστυχως πολλες φορες πεθαινουν τα πιο αδυναμα...η γατουλα και υα υπολοιπα μικρα πως ειναι;
Τα άλλα δυο είναι μια χαρά.Εχουν μεγαλωσει λιγο νομιζω.Και η Μίλι μου καλά ειναι αν και ειδε το νεκρο γατάκι και το κούναγε με το χεράκι της προσπαθώντας να το συνεφέρει.

Αύριο τα γατάκια θα κλείσουν μια βδομάδα ζωής.Και στο τέλος της βδομάδας θα ανοίξουν τα ματάκια τους.Πότε μπορώ να αρχίσω να τα πιάνω χωρίς πετσετούλα.Το ένα είναι αγοράκι απ οσο κατάλαβα και το άλλο κοριτσάκι.Καμία ιδέα για ονόματα?

Συνημμένα

• DSC00968.JPG
    DSC00968.JPG
    294,6 KB · Εμφανίσεις: 30
  • DSC00966.JPG
    DSC00966.JPG
    291,3 KB · Εμφανίσεις: 33
Να σου ζήσουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back