ΙΛΑΝΤΖΗ Αμαλία Σοφία
Νεοφερμένο μέλος

η freepouille η γάτα μου είναι σχεδόν 13 χρονών και πριν απο εξι μήνες ισως..(το καλοκαίρι το κατάλαβα) παρουσίασε εξόγκωμα στη δεξι μέρος χαμηλά της σιαγόνας(οχι πολύ μεγάλο)-με απλή αφή το κατάλαβα- κοντά στον θυρεοειδή και ενα πάρα πολύ μικρό σαν τελεία στην περιοχή τού δεξιού της πλευρού εκει που είναι το στήθος της.Πήγε σήμερα στο γιατρόΠάσχει απο καρκίνο και μόνη λύση εχει την αφαίρεση.
Αυριο θα κάνει εγχείρηση αφαίρεσης και ταυτόχρονα εγχείρηση στείρωσης
Ευχομαι να ξυπνήσει απο την νάρκωση γιατί υπάρχει μία πιθανότητα στο εκατομύριο να μην ξυπνήσει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

ΙΛΑΝΤΖΗ Αμαλία Σοφία
Νεοφερμένο μέλος
επισης η γατα σου μπορει να πασχει και απο καρκινο....νομιζω οτι ήδη επρεπε να την ειχες παει στο γιατρο...και τι εννοεις με τον πιο οικονομικο τροπο;...δεν νομιζεις οτι τοσα χρονια που σε συντροφευε...αξιζει να την περιθαλψεις οπως της αξιζει;![]()
ναι αλλά δεν υπάρχουν πολλά χρήματα κι εγω ημουν αρρωστη και δεν μπορούσα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
παντως οταν εχεις μια γατα 13 ολοκληρα χρονια και σε εχει συντροφεψει και σου εχει δωσει τοσα πολλα...νομιζω οτι αξιζει η οποιαδηποτε θυσια...

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
συγνωμη..μιλαω χωρις να ξερω, αλλα...6 μηνες δεν βρηκατε ευκαιρια να την πατε??και δεν εχετε χρηματα για την γατα σας???φανταζομαι την λατρευετε...13 χρονια ειναι αρκετα!
ΙΛΑΝΤΖΗ Αμαλία Σοφία
Νεοφερμένο μέλος
παντως οταν εχεις μια γατα 13 ολοκληρα χρονια και σε εχει συντροφεψει και σου εχει δωσει τοσα πολλα...νομιζω οτι αξιζει η οποιαδηποτε θυσια...![]()
Eχεις δίκιο ,και ευτυχώς που λέμε καμμιά φορά οτι οι γάτες είναι εφτάψυχες!!και ,μακάρι να ισχύει γιατί δεν επιθυμώ να ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ,και το ίδιο κι εγώ γιατί δεν εχω τέτοια ενέργεια....
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Eχεις δίκιο ,και ευτυχώς που λέμε καμμιά φορά οτι οι γάτες είναι εφτάψυχες!!και ,μακάρι να ισχύει γιατί δεν επιθυμώ να ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ,και το ίδιο κι εγώ γιατί δεν εχω τέτοια ενέργεια....
σιγουρα παντως δεν ειναι αθανατες...και οι γατες πεθαινουν...και υποφερουν κιολας...για αυτο υποτιθεται οτι ειμαστε εμεις που τις υιοθετουμε...για να τις φροντιζουμε..και κυριως οταν μας εχουν αναγκη..
ιβανα
Επιφανές μέλος
συγνωμη, στηριζεσαι στο οτι οι γατες ειναι εφταψυχες κ δεν την πας απο το γιατρο? αν ειναι δυνατον...
πιο οικονομικος τροπος δεν υπαρχει δυστυχως, οταν εχουμε ενα ζωακι, πρεπει να υπολογιζουμε και τυχον ιατρικα εξοδα, αυτα ειναι αυτονοητα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΙΛΑΝΤΖΗ Αμαλία Σοφία
Νεοφερμένο μέλος
δεν δείχνει να υποφέρει πάντως το διασκεδάζεισιγουρα παντως δεν ειναι αθανατες...και οι γατες πεθαινουν...και υποφερουν κιολας...για αυτο υποτιθεται οτι ειμαστε εμεις που τις υιοθετουμε...για να τις φροντιζουμε..και κυριως οταν μας εχουν αναγκη..
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
ΙΛΑΝΤΖΗ Αμαλία Σοφία
Νεοφερμένο μέλος
δεν δείχνει να υποφέρει το διασκεδάζεισυγνωμη, στηριζεσαι στο οτι οι γατες ειναι εφταψυχες κ δεν την πας απο το γιατρο? αν ειναι δυνατον...πιο οικονομικος τροπος δεν υπαρχει δυστυχως, οταν εχουμε ενα ζωακι, πρεπει να υπολογιζουμε και τυχον ιατρικα εξοδα, αυτα ειναι αυτονοητα...
ιβανα
Επιφανές μέλος
δεν δείχνει να υποφέρει πάντως το διασκεδάζει
μαλλον πλακα μας κανεις...εγω δεν ξερω κανενα ζωντανο οργανισμο να μην εχει ορεξη να φαει κ να ειναι μια χαρα
τελοσπαντων, εγω δε θα ασχοληθω αλλο, αν θες πας τη γατα σου σε γιατρο. ειναι τοσο απλο..
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
δεν δείχνει να υποφέρει το διασκεδάζει
καλα...σοβαρα μιλας τωρα..;.τοτε γιατι μας ρωτησες;...πιστευεις οτι υπαρχει ζωντανος οργανισμος που ειναι αρρωστος...και το διασκεδαζει;;

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
τοτε τι ανησυχειτε???αφηστε την να το παλεψει μονη της!!και αν ειναι καρκινος θα το ξεπερασει μονη της..με προσευχη στο θεο!!δεν δείχνει να υποφέρει πάντως το διασκεδάζει
ΙΛΑΝΤΖΗ Αμαλία Σοφία
Νεοφερμένο μέλος
οσο μπορεί κανείς αν υπάρχουν κι αλλα προβλήματακαλα...σοβαρα μιλας τωρα..;.τοτε γιατι μας ρωτησες;...πιστευεις οτι υπαρχει ζωντανος οργανισμος που ειναι αρρωστος...και το διασκεδαζει;;![]()
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ΙΛΑΝΤΖΗ Αμαλία Σοφία
Νεοφερμένο μέλος
δεν κάνει καθε μέρα εμετόμαλλον πλακα μας κανεις...εγω δεν ξερω κανενα ζωντανο οργανισμο να μην εχει ορεξη να φαει κ να ειναι μια χαρα
τελοσπαντων, εγω δε θα ασχοληθω αλλο, αν θες πας τη γατα σου σε γιατρο. ειναι τοσο απλο..
τρώει και η ποσότητα πού τρώει φαινεται πόσο εχει χωνεψει αφού αφοδεύει κόλας,φυσιολογικά
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
δεν κάνει καθε μέρα εμετό
τρώει και η ποσότητα πού τρώει φαινεται πόσο εχει χωνεψει αφού αφοδεύει κόλας,φυσιολογικά
οταν θα κανει καθε μερα εμετο...θα ειναι αργα....
ΙΛΑΝΤΖΗ Αμαλία Σοφία
Νεοφερμένο μέλος
δεν ξέρω τι ξέρεις περισσότερο ,ναι χρειάζεται γιατρο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool