Η γάτα μου κουτσαίνει μετά απο στείρωση.

• Thread starter Thread starter Micable26
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Micable26

Νεοφερμένο μέλος

Η Micable26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Γεια σαςς!!!

Αγαπώ πολύ αυτό το σαιτ και το διαβάζω αρκετά συχνά για να ενημερώνομαι για θέματα που με απασχολούν με τις γατούλες, μιας και φροντίζω τις αδέσποτες της γειτονιάς μου!! :D:inlove:
Σήμερα αποφάσισα να γίνω και γω μέλος της γατοπαρέας !! :clapup:
Φροντίζω και αγαπώ ολες τις ομορφιες που μαζεύονται στην αυλή μου εδω και πολλά χρόνια!! Η ιδιαιτερη αδυναμία μου όμως είναι η Μίλη την οποία την έχουμε 7 χρόνια από νεογέννητο!! Πρίν απο 1 μήνα περίπου γέννησε και είχαμε θέματα!! :( ένα από τα γατάκια είχε μείνει για τουλάχιστον 2 βδομάδες στην κοιλίτσα της. Την πήγαμε στον κτηνίατρο και την εγχείρησε... αφαιρώντας βέβαια όλα τα γενητικά της όργανα!! Τώρα είναι χαρούμενη και ζωηρη όπως πρώτα :thumbsup: μαζί με τα 2 στρουμπουλα γατάκια της!!! Σε 2 μέρες θα της αφαιρέσουμε και τα ράματα, παρόλαυτα παρατηρώ οτι κουτσαίνει στο δεξί πίσω ποδαράκι της και ανησυχώ!! Φταίνε τα ράματα, μήπως πονάει; μήπως δεν πήγε κάτι καλα στην νάρκωση...; δεν ξέρω...
Αν κάποιος έχει παρόμοιο περιστατικό μετά απο στείρωση ή παρόμοια εγχείρηση θα με βοηθούσε πολυ!!

Ευχαριστώ!!! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα.:)
Πιστεύω πως το καλύτερο θα ήταν να συμβουλευτείτε τον κτηνίατρο που την στείρωσε. Τα γατιά κάνουν διάφορα παλαβά και πολλές φορές ξεφεύγουν της προσοχής μας. Μου έχει τύχει κατά καιρούς να δω διάφορα από τα γατιά μου να κουτσαίνουν για λίγες μέρες και μετά να τους περνάει, χωρίς βέβαια να έχει προηγηθεί στείρωση ή οποιαδήποτε άλλη επέμβαση.
΄Οσο για την νάρκωση, δεν βλέπω πως θα μπορούσε να προκαλέσει πρόβλημα στο ποδαράκι.
Είναι πιθανόν να είναι εντελώς άσχετο αυτό με το ότι στειρώθηκε, αλλά βέβαια μόνο ο κτηνίατρος είναι ο κατάλληλος για να το πει αφού την εξετάσει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστω πλ για την απαντηση σου!!! :D ναι αυτό θα το κάνω ούτως ή άλλως την Τετάρτη που θα την ξαναπάω!! :)
Υπάρχει περίπτωση η ένεση της νάρκωσης να ευθύνεται όμως? Μια φίλη μου μ ειπε οτι κ ο γάτος της κουτσαινε γ ένα διάστημα λόγω της ένεσης αλλα μετά του πέρασε... Γι αυτό ρωτάω μήπως έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι παρόμοιο μετά από στείρωση!! ^.^

Ευχαριστω πλ για την απαντηση σου!!! :D ναι αυτό θα το κάνω ούτως ή άλλως την Τετάρτη που θα την ξαναπάω!! :)
Υπάρχει περίπτωση η ένεση της νάρκωσης να ευθύνεται όμως? Μια φίλη μου μ ειπε οτι κ ο γάτος της κουτσαινε γ ένα διάστημα λόγω της ένεσης αλλα μετά του πέρασε... Γι αυτό ρωτάω μήπως έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι παρόμοιο μετά από στείρωση!! ^.^
Σε αυτή την περίπτωση θα έφταιγε η ένεση και όχι η νάρκωση. Η αλήθεια είναι πως έχω ακούσει από διάφορους κτηνιάτρους πως προσπαθούν ερευνητές να βρουν τρόπους να γίνονται όλα τα εμβόλια με μια ένεση γιατί τελικά οι ενέσεις κάνουν καμμιά φορά διάφορές ζημιές.
Αν όμως ήταν υπεύθυνη η ένεση της νάρκωσης για το πρόβλημα της γατούλας σου, δεν θα της είχε παρουσιαστεί από την αρχή και όχι μερικές μέρες μετά;:confused:
Κάποτε μια γατούλα μου που της είχαν κάνει μια ένεση για ένα πρόβλημα στα αυτάκια της, είχε βγάλει εκεί ένα μεγάλο κάπαλο που άργησε να φύγει κι όταν έφυγε αυτό το σημείο έμεινε καραφλό για πάντα. Παρουσιάστηκε αμέσως όμως.:hmm:

Από την αρχή της παρουσιάστηκε... απλώς δεν είχα ανησυχήσει γιατί της 2 πρώτες μέρες που συνέρχονταν από την νάρκωση και ήταν ζαλισμένη κούτσαινε ελαφρά!! Όμως τρ έχουν περάσει 2 βδομάδες σχεδόν και το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει!! Αλλα μόνο αυτό κατά τα αλλα είναι ζωηρή και τρώει κανονικά!! *♡* ^3^

Περίεργο πράγματι.:confused:
Ας δούμε μήπως κάποιος άλλος φίλος ή φίλη έχει περάσει κάτι παρόμοιο. Αν όχι θα μάθουμε μάλλον την Τετάρτη που θα πάτε κτηνίατρο. Μην ξεχάσετε να μας ενημερώσετε.:)

Ναι εννοείται!!! ευχαριστώ πλ πάντως!! :D

Λοιπόν, πήγα στον κτηνίατρο σήμερα... έβγαλε το ράμα απο την κοιλίτσα της!! Τον ρώτησα σχετικά με το πόδι της, αλλά μ είπε οτι δεν είναι κάτι ανησυχητικό... είναι απο την ταλαιπωρία, ίσως έγινε κάποιο σταβωπάτημα μυικά προβλήματα και τέτοια. Τρ το πρόβλημα έχει μειωθει δηλαδη δεν κουτσάινει τόσο έντονα, σχεδόν καθόλου... :)
Αυτο π με προβληματίζει όμως είναι οτι σήμερα το πρωι την είδα στην αμμοδόχο και έκανε διαρροια με αίμα... η αλήθεια είναι οτι φρίκαρα! ο.ο Ρώτησα βέβαια τον κτηνίατρο και μ είπε οτι έχει μία εντερίτιδα... επειδή λέει καθαρίζει τα κακακια των μικρών της και ουσιαστικά τα "τρώει"και οτι κάτι τέτοιο είναι συνηθισμένο. Μ έδωσε ένα σιρόπι για την διαρροια για 5 μέρες...
Η γάτα είναι καλά τρώει, είναι ευδιαθετη, παίζει το μόνο ανησυχητικό είναι το αίμα!! Δεν ξέρω... έχει συμβει κάτι παρόμοιο μήπως σε ιδιοκτήτη ή φιλόζωο που φροντίζει αδεσποτες γατούλες σε περίπτωση μητρότητας??

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back