Micable26
Νεοφερμένο μέλος
Αγαπώ πολύ αυτό το σαιτ και το διαβάζω αρκετά συχνά για να ενημερώνομαι για θέματα που με απασχολούν με τις γατούλες, μιας και φροντίζω τις αδέσποτες της γειτονιάς μου!!

Σήμερα αποφάσισα να γίνω και γω μέλος της γατοπαρέας !!

Φροντίζω και αγαπώ ολες τις ομορφιες που μαζεύονται στην αυλή μου εδω και πολλά χρόνια!! Η ιδιαιτερη αδυναμία μου όμως είναι η Μίλη την οποία την έχουμε 7 χρόνια από νεογέννητο!! Πρίν απο 1 μήνα περίπου γέννησε και είχαμε θέματα!!
ένα από τα γατάκια είχε μείνει για τουλάχιστον 2 βδομάδες στην κοιλίτσα της. Την πήγαμε στον κτηνίατρο και την εγχείρησε... αφαιρώντας βέβαια όλα τα γενητικά της όργανα!! Τώρα είναι χαρούμενη και ζωηρη όπως πρώτα Αν κάποιος έχει παρόμοιο περιστατικό μετά απο στείρωση ή παρόμοια εγχείρηση θα με βοηθούσε πολυ!!
Ευχαριστώ!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Πιστεύω πως το καλύτερο θα ήταν να συμβουλευτείτε τον κτηνίατρο που την στείρωσε. Τα γατιά κάνουν διάφορα παλαβά και πολλές φορές ξεφεύγουν της προσοχής μας. Μου έχει τύχει κατά καιρούς να δω διάφορα από τα γατιά μου να κουτσαίνουν για λίγες μέρες και μετά να τους περνάει, χωρίς βέβαια να έχει προηγηθεί στείρωση ή οποιαδήποτε άλλη επέμβαση.
΄Οσο για την νάρκωση, δεν βλέπω πως θα μπορούσε να προκαλέσει πρόβλημα στο ποδαράκι.
Είναι πιθανόν να είναι εντελώς άσχετο αυτό με το ότι στειρώθηκε, αλλά βέβαια μόνο ο κτηνίατρος είναι ο κατάλληλος για να το πει αφού την εξετάσει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Micable26
Νεοφερμένο μέλος
ναι αυτό θα το κάνω ούτως ή άλλως την Τετάρτη που θα την ξαναπάω!!
Υπάρχει περίπτωση η ένεση της νάρκωσης να ευθύνεται όμως? Μια φίλη μου μ ειπε οτι κ ο γάτος της κουτσαινε γ ένα διάστημα λόγω της ένεσης αλλα μετά του πέρασε... Γι αυτό ρωτάω μήπως έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι παρόμοιο μετά από στείρωση!! ^.^
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Σε αυτή την περίπτωση θα έφταιγε η ένεση και όχι η νάρκωση. Η αλήθεια είναι πως έχω ακούσει από διάφορους κτηνιάτρους πως προσπαθούν ερευνητές να βρουν τρόπους να γίνονται όλα τα εμβόλια με μια ένεση γιατί τελικά οι ενέσεις κάνουν καμμιά φορά διάφορές ζημιές.Ευχαριστω πλ για την απαντηση σου!!!ναι αυτό θα το κάνω ούτως ή άλλως την Τετάρτη που θα την ξαναπάω!!
![]()
Υπάρχει περίπτωση η ένεση της νάρκωσης να ευθύνεται όμως? Μια φίλη μου μ ειπε οτι κ ο γάτος της κουτσαινε γ ένα διάστημα λόγω της ένεσης αλλα μετά του πέρασε... Γι αυτό ρωτάω μήπως έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι παρόμοιο μετά από στείρωση!! ^.^
Αν όμως ήταν υπεύθυνη η ένεση της νάρκωσης για το πρόβλημα της γατούλας σου, δεν θα της είχε παρουσιαστεί από την αρχή και όχι μερικές μέρες μετά;

Κάποτε μια γατούλα μου που της είχαν κάνει μια ένεση για ένα πρόβλημα στα αυτάκια της, είχε βγάλει εκεί ένα μεγάλο κάπαλο που άργησε να φύγει κι όταν έφυγε αυτό το σημείο έμεινε καραφλό για πάντα. Παρουσιάστηκε αμέσως όμως.

Micable26
Νεοφερμένο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Ας δούμε μήπως κάποιος άλλος φίλος ή φίλη έχει περάσει κάτι παρόμοιο. Αν όχι θα μάθουμε μάλλον την Τετάρτη που θα πάτε κτηνίατρο. Μην ξεχάσετε να μας ενημερώσετε.

Micable26
Νεοφερμένο μέλος

Micable26
Νεοφερμένο μέλος
Αυτο π με προβληματίζει όμως είναι οτι σήμερα το πρωι την είδα στην αμμοδόχο και έκανε διαρροια με αίμα... η αλήθεια είναι οτι φρίκαρα! ο.ο Ρώτησα βέβαια τον κτηνίατρο και μ είπε οτι έχει μία εντερίτιδα... επειδή λέει καθαρίζει τα κακακια των μικρών της και ουσιαστικά τα "τρώει"και οτι κάτι τέτοιο είναι συνηθισμένο. Μ έδωσε ένα σιρόπι για την διαρροια για 5 μέρες...
Η γάτα είναι καλά τρώει, είναι ευδιαθετη, παίζει το μόνο ανησυχητικό είναι το αίμα!! Δεν ξέρω... έχει συμβει κάτι παρόμοιο μήπως σε ιδιοκτήτη ή φιλόζωο που φροντίζει αδεσποτες γατούλες σε περίπτωση μητρότητας??
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum