Η γάτα μου κουτσαίνει...

Χθες τον βρηκα να κουτσαινει λιγο αλλα βεβαια πολυ λιγο...το πατούσε το ποδαρακι του αλλα οχι τελείως και οταν το αγγιζα δυσανασχετουσε. Πως μπορει να το έπαθε? μπορει και να κτυπησε μονος του γιατι ειχα πιάσει ενα κωλοπαιδο με τους γονείς του που μενει εκει να τρέχει απο πισω τα γατια και σκέφτομαι μην τον κλώτσησε. Λογικά αν ηταν απο αυτοκινητο θα υπήρχε καποιο σημάδι ή κατι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μηπως εχει πατησει τιποτα,αφου δεν μπορει να το πατησει τελειως,για κοιτα λιγο το πατουσακι του.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπα. Μα δν τον πονανε απο κατω αλλα οταν του αγγιζα πανω ψηλά το μπροστινό ποδι. Θα τον επαιρνα σημερα στον κτηνιατρο αλλα σχεδον δεν κουτσαινε. Ξερω και γω? μηπως έπεσε απο πουθενα ή τον κλώτσησε κανενα κωλοπαιδο? ευτυχως ειναι μια χαρα

Ευτυχως ,ολα καλα μπορει να τον κλωτσησε κανενα παιδι οπως λες και πονεσε για λιγο ο γλυκουλης μου, μα και αυτοι οι γονεις αγωγη που δινουν στα παιδια τους για τα ζωακια ,αλλα και αυτοι το ιδιο ειναι!

Ακριβως Φλώρα μου. Σκατανθρωποι αυτοι τι να μάθει και το καημενο το παιδι? να χαϊδεύει τη γατα? να την κλωτσάει για να παίξει. Μια κλωτσιά που θελουν αυτοι οι γονεις.

Συμφωνω μαζι σου ,ολα ξεκινουν απο τους γονεις,δυστυχως!

Μια κλωτσιά που θελουν αυτοι οι γονεις.
Εγώ διαφωνώ μαζί σου! :shifty: Γιατί μια κλωτσιά;
Πολλές κλωτσιές!!!:sly:
tongue.gif

Το γατάκι μου κουτσαίνει

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα (πρώτο μου θέμα),

θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το ότι από χθες το βράδυ το γατάκι μου άρχισε να κουτσαίνει. Στην αρχή απλά δεν ακουμπούσε το δεξί της πόδι όταν καθόταν ακίνητη παρά μόνο όταν κινούνταν. Πλέον δεν το ακουμπά παρά ελάχιστα. Νιαουρίζει λυπημένα και αντιδρά όταν της το ακουμπάω . Η άρθρωσή της έχει πρηστεί λίγο και το κρατά συνεχώς κοντά στο στήθος της. Που και που το κινεί ελαφρώς ( το τεντώνει λίγο ή το πατάει) πράγμα που απ' ότι πληροφορήθηκα αποκλείει το ενδεχόμενο κατάγματος. Το 'χει ρίξει στο χουζούρι και στην ακινησία.Θα πρέπει απλώς να περιμένω κρατώντας την λίγο περιορισμένη ώστε να μην το καταπονεί ή χρειάζεται να λάβω περαιτέρω μέτρα;

Υ.Γ. Μην με παρεξηγείτε αλλά λίγο το γεγονός ότι πρόσφατα ξεκίνησα να ασχολούμαι, λίγο το άγχος του πρώτου τραυματισμού... δικαιολογείται λίγο η αμάθεια μου υποθέτω.

Ευχαριστώ

Απάντηση: Το γατάκι μου κουτσαίνει

Δεν μας λες ομως αν η γατα μενει μεσα ή εξω. Απ´οτι μπορω να καταλαβω βγαινει και εξω οποτε πιθανόν να την κτυπησε καποιο αυτοκινητο? εγω αλλες γατες αδεσποτες απο αυτες που ταΐζουμε ετυχε να τη δω να κουτσαινει αλλα δυστυχως δεν πιανοταν για να την παω κτηνιατρο. Σιγα σιγα με τον καιρο ομως επανηλθε. Αν εχεις τη δυνατότητα να το πας στον κτηνιατρο αυτος μονο θα μπορει να σου πει με σιγουρια αν υπαρχει καποιο κάταγμα. Φυσικα καλυτερα να περιοριστεί μεσα μεχρι να περασει αυτο γιατι σιγουρα δεν μπορει να τρέχει το ιδιο και θα κινδυνεύει απο αυτοκινητα.

Γειά σου και καλώς όρισες!:D Ο γατούλης φαίνεται θα έκανα κάποιο καυγά λογικά...:( Και μένα το ίδιο είχε πάθει...Τον μετέφερα στον κτηνίατρο ο οποίος του έβαλε μια γάζα άλλα αυτό τον έπριξε ακόμα περισσότερο..:worry: μετά τον έβγαλε από κάποιο διάστημα...Αλλά δυστηχώς το πρόβλημα δεν λύθηκε και εξακολουθούσε να κουτσαίνει :( Θα σου έλεγα πάνως να συμβουλευτείς τον κτηνίατρο και δεν νομίζω να τον φοβάται..:) Εξάλλου εάν συμπαθεί εσένα γιατί όχι τον γιατρό του; :D:clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας παιδια! Ειμαι καινουρια εδω και δεν ειμαι σιγουρη αν εχω γραψει στο σωστο μερος για τον γατο μου..τελος παντων... ο γατουλης μου απο πολυ μικρος κουτσαινει...τωρα ειναι περιπου 6 μηνων και οσο μεγαλωνει η ασταθεια στα ποδια του αυξανεται...τι μπορω να κανω;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας παιδια! Ειμαι καινουρια εδω και δεν ειμαι σιγουρη αν εχω γραψει στο σωστο μερος για τον γατο μου..τελος παντων... ο γατουλης μου απο πολυ μικρος κουτσαινει...τωρα ειναι περιπου 6 μηνων και οσο μεγαλωνει η ασταθεια στα ποδια του αυξανεται...τι μπορω να κανω;
Δύσκολο να σου πούμε μια και δεν είμαστε κτηνίατροι, επίσης δεν ξέρουμε από τι κουτσαίνει ο γατούλης σου. ΄Επαθε κάποιο ατύχημα μικρός και χτύπησε, είναι αποτέλεσμα κάποιου άλλου συμβάντος;
Ο κτηνίατρός σας τι λέει;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back