Η γάτα μου λέρωσε... Τώρα πως καθαρίζω;

Giannis-Vivi

Δραστήριο μέλος

Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα.
Πριν απο ενα χρονο η λουνα μας ειχε ουρολιθους με αποτεσμα να κανει τσισακια οπου να ναι..και στο στρωμα του κρεβατιου. για να φυγει η μυρωδια ειχαμε δοκιμασει τα παντα,και επιδη οταν εγινε καλα μυριζε στο στρωμα συνεχιζε να πηγαινει εκει...
μεχρι που ειδαμε στο e bay για το Urine Off Dog or Cat No More Odours Spray... ειπαμε να το δοκιμασουμε και πραγματικα εχει θεαματικα αποτελεσματα..εξαφανιζει εντελος ολεσ στισ μυρωδιες και τα σημαδια..το εχει δοκιμασει καποιος /ια απο εδω ???? αν εχετε προβλιμα παντως θα σας σωσει..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πριν απο ενα χρονο η λουνα μας ειχε ουρολιθους με αποτεσμα να κανει τσισακια οπου να ναι..και στο στρωμα του κρεβατιου. για να φυγει η μυρωδια ειχαμε δοκιμασει τα παντα,και επιδη οταν εγινε καλα μυριζε στο στρωμα συνεχιζε να πηγαινει εκει...
μεχρι που ειδαμε στο e bay για το Urine Off Dog or Cat No More Odours Spray... ειπαμε να το δοκιμασουμε και πραγματικα εχει θεαματικα αποτελεσματα..εξαφανιζει εντελος ολεσ στισ μυρωδιες και τα σημαδια..το εχει δοκιμασει καποιος /ια απο εδω ???? αν εχετε προβλιμα παντως θα σας σωσει..

οχι!!! αν και μου φαινεται τελειο γιατι κι εμεις ειχαμε ατυχηματα..:whistle::whistle::whistle:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειναι απλα τελειο.. γραφω και τα σιστατικα του..εχει 2 ενα για γατες και ενα για σκυλους..
πραγματικα ομως οσοι εχετε προβλημα σας συνιστω ... τελειο αρωμα και εξαφανιζει εντελως τη μυρωδια των ουρων..
***IDEAL FOR HOUSETRAINING***

URINE OFF IS A UNIQUE CLEANER & DEODORISER WHICH USES ENZYMES TO ELIMINATE THE URIC ACID & SALTS THAT CAUSE URINE ODOUR.
BREAKS DOWN URIC ACID CRYSTALS TO ELIMINATE THE PRIMARY TRIGGER FOR "TERRITORIAL MARKING"
100% BIODEGRADABLE
εμας σε 3 με 4 μερες μας το ειχαν στειλει ...και πραγματικα σωθηκα..

ειναι απλα τελειο.. γραφω και τα σιστατικα του..εχει 2 ενα για γατες και ενα για σκυλους..
πραγματικα ομως οσοι εχετε προβλημα σας συνιστω ... τελειο αρωμα και εξαφανιζει εντελως τη μυρωδια των ουρων..
***IDEAL FOR HOUSETRAINING***

URINE OFF IS A UNIQUE CLEANER & DEODORISER WHICH USES ENZYMES TO ELIMINATE THE URIC ACID & SALTS THAT CAUSE URINE ODOUR.
BREAKS DOWN URIC ACID CRYSTALS TO ELIMINATE THE PRIMARY TRIGGER FOR "TERRITORIAL MARKING"
100% BIODEGRADABLE
εμας σε 3 με 4 μερες μας το ειχαν στειλει ...και πραγματικα σωθηκα..

ποσο σας κοστισε??:redface::redface:

20 ευρω με τα εξοδα αποστολης αλλα ειναι τα καλυτερα 20 ευρω που εδοσα ποτε μου...

20 ευρω με τα εξοδα αποστολης αλλα ειναι τα καλυτερα 20 ευρω που εδοσα ποτε μου...

σε πιστευω!:P:P:P:P

Απάντηση: Urine Off

δεν υπάρχει πουθενά εδώ να το βρούμε?
εσύ πού το παρήγγειλες ?

Εγω πηρα ενα παρομοιο αλλα δεν εκανε τιποτα...Ο γιατρος μου εξηγησε οτι εξαρταται απο την ιδιοσυγκρασια της γατας,αλλοι σωζονται και σε αλλους δεν πιανει.

εγω το πηρα απο το e bay... υπαρχουν πολλα παρομια γενικα στην αγορα και παλιοτερα που ειχαμε δοκιμασει ενα αντιστηχο δεν ειχαμε δει αποτελεσματα...
με αυτο σωθηκαμε γιατι οχι μονο εξαφανισε ολες της μυρωδιες αλλα δεν εχουν ξανακανει κατι πανω στο κρεβατι( ακρετα συχνο προβλιμα μιας και τους τραβαγε η μυρωδια )

Mολις ειχαμε ενα ατυχημα παλι στο κρεβατι!:mad::mad:

Εχει γεμισει σταμπες πια ολο μου το στρωμα που δεν φευγουν με τπτ!:( και φυσικα οσο και να το τριβω μυριζει αμμωνια..λεω να το δοκιμασω μπας και φευγουν οι σταμπες και οι μυρωδιες..:(

σε σας ειπες οτι εφυγαν και οι σταμπες?:worry:

Mολις ειχαμε ενα ατυχημα παλι στο κρεβατι!:mad::mad:

Εχει γεμισει σταμπες πια ολο μου το στρωμα που δεν φευγουν με τπτ!:( και φυσικα οσο και να το τριβω μυριζει αμμωνια..λεω να το δοκιμασω μπας και φευγουν οι σταμπες και οι μυρωδιες..:(

σε σας ειπες οτι εφυγαν και οι σταμπες?:worry:

ψιλοασχετο..αλλα σιμ..εγω το εχω παρει αποφαση..και εμενα η πουπυ αυτες τις μερες μιλαμε κατουραει συνεχεια στα μαξιλαρια του μπουκακου..και στο παγκακι που καθονται..απλα το εχουνε συνηθεια και το κανουν που και που...:(
ΥΓ..δοκιμασε αφου το εχεις πλυνει..οπως μπορεις δηλαδη..να βαλεις και ξυδι..κια να το αφησεις αρκετη ωρα..κανει δουλεια σε εμενα..

ψιλοασχετο..αλλα σιμ..εγω το εχω παρει αποφαση..και εμενα η πουπυ αυτες τις μερες μιλαμε κατουραει συνεχεια στα μαξιλαρια του μπουκακου..και στο παγκακι που καθονται..απλα το εχουνε συνηθεια και το κανουν που και που...:(
ΥΓ..δοκιμασε αφου το εχεις πλυνει..οπως μπορεις δηλαδη..να βαλεις και ξυδι..κια να το αφησεις αρκετη ωρα..κανει δουλεια σε εμενα..

δεν θα με πειραζε τοσο αν ηταν οτιδηποτε αλλο..αλλα ειναι το στρωμα μου!:(:( πλεον εχει κιτρινιλες και απο τις 2 πλευρες!:( ειναι χαλια...:( και σε μερικα σημεια οσο και να το ετριψε μυριζει καπως..:( λεω να δοκιμασω τον διαβολακο του λεκε που εχει ειδικο για κιτρινιλες απο ουρα μπας και βγουν..:/: υπαρχει αλλος τροπος να φυγουν οι κιτρινιλες??:worry:

δεν θα με πειραζε τοσο αν ηταν οτιδηποτε αλλο..αλλα ειναι το στρωμα μου!:(:( πλεον εχει κιτρινιλες και απο τις 2 πλευρες!:( ειναι χαλια...:( και σε μερικα σημεια οσο και να το ετριψε μυριζει καπως..:( λεω να δοκιμασω τον διαβολακο του λεκε που εχει ειδικο για κιτρινιλες απο ουρα μπας και βγουν..:/: υπαρχει αλλος τροπος να φυγουν οι κιτρινιλες??:worry:

σε καταλαβαινω απολυτα..γιατι στην αρχη η πουπυ τα εκανε που και που στο παπλωμα το πουπουλενιο..:eek::eek::eek:...τωρα νιωθω τυχερη που οταν την πιασει..τα κανει κονο σε συγκεκριμενα σημεια..και ειναι ευκιολα σχετικα για πλουσιμο και να μην μυριζουν...:)

σε καταλαβαινω απολυτα..γιατι στην αρχη η πουπυ τα εκανε που και που στο παπλωμα το πουπουλενιο..:eek::eek::eek:...τωρα νιωθω τυχερη που οταν την πιασει..τα κανει μονο σε συγκεκριμενα σημεια..και ειναι ευκολα σχετικα για πλυσιμο και να μην μυριζουν...:)

ξερεις πως μπορει να φευγουν οι κιτρινιλες???:worry::worry:

ξερεις πως μπορει να φευγουν οι κιτρινιλες???:worry::worry:
εγω....απο οτι εχω δει..με το πιο αντιοικολογικο προιον μονο φευγουν....ΧΛΩΡΙΝΗ!!!!!!!!!!:hehe::hehe::hehe:..αλλα βεβαια μπορει να υπαρχει και κατιν αλλο..εγω ομως δεν το εχω βρει ακομα..

εγω....απο οτι εχω δει..με το πιο αντιοικολογικο προιον μονο φευγουν....ΧΛΩΡΙΝΗ!!!!!!!!!!:hehe::hehe::hehe:..αλλα βεβαια μπορει να υπαρχει και κατιν αλλο..εγω ομως δεν το εχω βρει ακομα..

Με την χλωρινη φευγουν??:eek::eek::eek: μετα ομως θα ξεβαψει το στρωμα!:eek::eek::eek: αλλα αν ειναι να ειναι κιτρινο και μοσχομυριστο καλυτερα ειναι ξεβαμμενο!:hehe::hehe::hehe: εισαι σιγουρη οτι φευγουν ε??:worry::worry:

αφηστε με να σκοτωσω αυτο που κατουρησε το στρωμα μου!:mad::mad::mad:

γιατι μαρη..τι χρωμα εχει το στρωμα σου;; δεν φανταζομαι κανενα εντονο κοκκινο;;;:devil::devil::devil:

γιατι μαρη..τι χρωμα εχει το στρωμα σου;; δεν φανταζομαι κανενα εντονο κοκκινο;;;:devil::devil::devil:

οχι ειναι ενα γκριζοπο πραγμα!:hehe::hehe::hehe: καπου διαβασα και για μαγειρικη σοδα..:hmm::hmm:
τι να δοκιμασω πρωτο??:hehe::hehe::hehe:

αχα..ναι..το λενε και για την σοδα..ε..βεβαια πρωτα τη σοδα που ειναι και οικολογικη...:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back