aporw
Διακεκριμένο μέλος
αχα..ναι..το λενε και για την σοδα..ε..βεβαια πρωτα τη σοδα που ειναι και οικολογικη...![]()
μετα απο απειρα κατουρηματα στο στρωμα μου ντρεπομαι που θα το πω αλλα δεν σκεφτομαι την οικολογικα γι αυτο το θεμα!

ενα θα σου πω..σημερα θα κοιμηθουμε με τον Δημητρη και οι 2 με ενα μαξιλαρι μοιρασμενο γιατι ο κερατας ή η κερατου που κατουρησε, κατουρησε και τα 3 μαξιλαρια!

ποτε θα με χωρισει δεν ξερω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
μετα απο απειρα κατουρηματα στο στρωμα μου ντρεπομαι που θα το πω αλλα δεν σκεφτομαι την οικολογικα γι αυτο το θεμα!
![]()
ενα θα σου πω..σημερα θα κοιμηθουμε με τον Δημητρη και οι 2 με ενα μαξιλαρι μοιρασμενο γιατι ο κερατας ή η κερατου που κατουρησε, κατουρησε και τα 3 μαξιλαρια!ποτε θα με χωρισει δεν ξερω!
![]()

.......μαρη..εγω νομιζα οτι εισασταν χωρισμενοι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
.......μαρη..εγω νομιζα οτι εισασταν χωρισμενοι...
![]()
Οχι απο τον Ιανουαριο ειμαστε παλι μαζι!
για ποσο ακομα βεβαια δεν ξερω μετα τα τελευταια γεγονοτα!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Οχι απο τον Ιανουαριο ειμαστε παλι μαζι!για ποσο ακομα βεβαια δεν ξερω μετα τα τελευταια γεγονοτα!
![]()

...φοβερη εισαι!!!
natassou
Νεοφερμένο μέλος
σιμωνη οχι χλωρινη θα μυρισει χειροτερα...πολυ πιο εντονα.Ρωτησα τη μαμα που ειναι θεα σε κατι τετοια κ μου ειπε....σε ενα ποτηρι νερου βαζεις μεχρι τη μεση νερο, 3 σταγονες απορρυπαντικο πιατων, μαγειρικη σοδα(2κουταλακια)και μπολικο ξυδι.με παλια οδοντοβουρτσα τριβεις μεχρι να ασπρισει...αν δεις πως ζοριζεσαι βουτα την μετα το μειγμα μεσα στο κουτι της σοδας.Μολις τελειωσεις για να μην μυριζει περνα το με ενα πανι που το εχεις ποτησει με χυμο λεμονι.ελπιζω να βοηθησα!
aporw
Διακεκριμένο μέλος
σιμωνη οχι χλωρινη θα μυρισει χειροτερα...πολυ πιο εντονα.Ρωτησα τη μαμα που ειναι θεα σε κατι τετοια κ μου ειπε....σε ενα ποτηρι νερου βαζεις μεχρι τη μεση νερο, 3 σταγονες απορρυπαντικο πιατων, μαγειρικη σοδα(2κουταλακια)και μπολικο ξυδι.με παλια οδοντοβουρτσα τριβεις μεχρι να ασπρισει...αν δεις πως ζοριζεσαι βουτα την μετα το μειγμα μεσα στο κουτι της σοδας.Μολις τελειωσεις για να μην μυριζει περνα το με ενα πανι που το εχεις ποτησει με χυμο λεμονι.ελπιζω να βοηθησα!
Euχαριστω πολυ Νατασουλα!
Θα το δοκιμασω!
escape
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχω μια μαρμάρινη σκάλα μέσα στο σπίτι. Κάποια σκαλοπάτια της είναι ...αγαπημένος προορισμός για τον Κούκλο, συνήθως από αντίδραση. Το θέμα είναι ότι η μυρωδιά δε φεύγει με τίποτα! Έχω δοκιμάσει χλωρίνη (με προσοχή), αμμωνία, οξυζενέ, πράσινο σαπούνι...
Έχει αρχίσει να αλλάζει χρώμα: είναι άσπρο και σκουραίνει.
Καμιά καλή ιδέα; Έχω απελπιστεί γιατί το σπίτι είναι νοικιασμένο και κυρίως γιατί οι φίλοι πο μπαίνουν θα νομίζουν ότι δεν καθαρίζω καλά. Άσε που με ενοχλεί και μένα η μυρωδιά...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Προφανώς ο γάτος ψεκάζει τη συγκεκριμένη περιοχή, δε νομίζω ότι πρόκειται για ούρηση.
Ο γάτος σου τι ηλικία έχει;
Είναι στειρωμένος ή όχι;
Μήπως μετακομίσατε πρόσφατα σε αυτό το σπίτι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μια χαρά για ούρηση πρόκειται, το κάνουν για διάφορους λόγους. Πιθανόν κάτι να θέλει να σου πει, ζηλεύει ή έχει κάποια ουρολοίμωξη, κάτι τον ενοχλεί. Το πιο πιθανό είναι ότι είναι πολύ κυριαρικός και αφήνει τη μυρωδιά του. Η χλωρίνη φέρνει το αντίθετο αποτέλεσμα, προσελκύει το γάτο στο σημείο. Ρίξε ξίδι άφθονο, εξουδετερώνει τη μυρωδιά του κάτουρου!!! αλάει βέβαια το μάρμαρο, το ασπρίζει, αλλά αν είναι άσπρο, δε θα έχεις πρόβλημα. Βέβαια κάθε φορά που θα καθαρίζεις με ξίδι, το πιο πιθανό είναι ο κύριος να αρχίσει να δοκιμάζει και άλλα σημεία.
Havana
Διάσημο μέλος
Είναι στειρωμένο και ψεκάζει?
gatotinaki
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπερα σε ολους. Σημερα για καποιον ανεξηγητο λογο, η μια απο τις 3 γατουλες μου, ουρησε αναμεσα στους 2 καναπεδες. Πρωτη φορα γινεται αυτο και δεν μπορω να καταλαβω γιατι. Η λεκανη τους ειναι παντα καθαρη. Στο σημειο που ουρησε βρηκα επισης το κολαρο του. Σκεφτομαι μηπως στριμωχτηκε αναμεσα στους 2 καναπεδες, πιαστηκε πουθενα το λουτι του και απο το αγχος του τα εκανε. Τεσπα αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν γνωριζετε καποιο τρικ για να φυγει η μυρωδια που εχει ποτισει ο καναπες. Τον ετριψα με βρεγμενο πανι και λευκο αβα (μονο με λευκο αβα μου ειπσν να καθαριζω τον καναπε γιατι ειναι χρωματος κρεμ και αφηνει μακες). Οταν τον στεγνωνω ομως η μυρωδια επανερχεται. Εχει τυχει σε καποιον αλλον κατι αναλογο; Κι αν ναι πως το αντιμετωπισατε; Ευχαριστω
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Προφανως εχει ποτισει μεσα στα μαξιλαρια ο καναπες. Πρεπει να βγαλεις την ταπετσαρια του αν βγαινει και αφου καθαρισεις καλα να το αερισεις για καμμια δυο μερες. Μου κανει εντυπωση ομως που μυριζει τοσο πολυ με ενα κατουρημα. Καποτε μια γατουλα που ειχα διαβητικη, κατουρουσε συχνωτατα στον καναπε που ηταν εξω απο το ραφι της, δεν μυριζε ομως μετα το απλο καθαρισμα.
Μηπως υπαρχει κατι καινουργιο που συμβαινει στο σπιτι σου που την εχει στρεσαρει; Καποια αλλαγη που εσενα μπορει να σου φαινεται μικρη αλλα σε μια γατα που ειναι πλασμα της συνηθειας ειναι κατι κατι μεγαλο.
Ψαξτο για να μην ξανατυχει, στην αναγκη πηγαινε της στον κτηνιατρο να της κανει καποιες εξετασεις.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Τα ούρα της γάτας περιέχουν αμμωνία, η μυρωδιά της οποίας είναι αρκετά έντονη και ενοχλητική. Πρέπει σίγουρα να καθαριστεί καλά το σημείο, γιατί υπάρχει και η περίπτωση η γάτα να θελήσει να το ξαναχρησιμοποιήσει. Αν μπορείς να αφαιρέσεις τα καλύματα, αν υπάρχει ακόμη μαξιλάρι που απορρόφησε ούρα τότε βάλε τα μέσα στο πλυντήριο στους 30 βαθμούς. Είναι ότι καλύτερο. Ότι δεν μπορείς να βάλεις στο πλυντήριο θα πρέπει να δοκιμάσεις να καθαρίσεις με το χέρι.
Πλύνε καλά την περιοχή με ανθρακούχο νερό και σαπούνι, στέγνωσέ την και μετά πέρασε από το σημείο ηλεκτρική σκούπα. (Να ξέρεις ότι ακόμα κι αν εσύ δεν μπορείς να εντοπίσεις τη μυρωδιά, η γάτα μπορεί) Κατόπιν, καλού κακού, ρίξε ξύδι ή στοματικό διάλυμμα στην περιοχή, κάτι που οι γάτες απεχθάνονται. Χρήσιμο επίσης θα μπορούσε να φανεί ένα καθαριστικό από κίτρο, η μυρωδιά του οποίου είναι επίσης δυσάρεστη στις γάτες.
Υπάρχουν επίσης στο εμπόριο ειδικά καθαριστικά για απομάκρυνση λεκέδων και δυσάρεστων μυρωδιών κατοικιδίων. Αλλά το σαπούνι και το χλιαρό νερό στην αρχή τουλάχιστον,είναι απαραίτητο βήμα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool