Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
κανεις δεν θα σου πει τι εχει αν δεν την πας για αναλυση αιματος..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
ολγα σου απαντησα και στο αλλο θεμα που ρωτουσες..πρεπει να κανεις εξετασεις αιματος για να φανει αυτο...παντως ειναι συμπτωμα νεφρικης ανεπαρκειας, αλλα μπορει και αλλης ασθενειας..
κανεις δεν θα σου πει τι εχει αν δεν την πας για αναλυση αιματος..
δηλαδη οταν πινουν πολυ νερο ειναι κακο???

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
καλο ειναι να πινουν αρκετο νερο, αλλα οταν ξαφνικα αρχιζει και πινει πολυ περισσοτερο αποτι πριν και ειναι και σε μια ευαισθητη ηλικια , το ψαχνεις περισσοτερο..
μπορω να πω οτι ο Λουκουμας πινει αρκετο νερο..

προβληματιστηκα τωρα..

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
αμα πινει πολυ νερο καλο ειναι(αφου τρωει ξηρη τροφη), αλλα μιλαμε για αλλη περιπτωση τωρα, η γατα της ολγας ειναι 19 χρονων...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Sissina
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Η ξηρά τροφή που τρώνε τα καμάρια τα κάνει να διψάνε αρκετά, ακριβώς επειδή είναι "ξηρά" και δεν περιέχει νερό όπως οι κονσέρβες. Ίσως γι'αυτό σου φαίνεται πως πίνει πολύ. Πάντως, σε κάθε περίπτωση, οι γάτες πρέπει να έχουν συνέχεια στη διάθεσή τους φρέσκο, καθαρό νερό!
Αν τώρα ανησυχείς ή η κατανάλωση πολύ νερού συνοδεύεται από πολύ συχνές επισκέψεις στην άμμο ή παρατηρείς οτιδήποτε το ανησυχητικό, μπορείς να ρωτήσεις τον κτηνίατρο και να σε κατατοπίσει.

Εύχομαι να μην είναι τίποτα και να χαίρεσαι τη γατούλα σου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stelina1232000
Νεοφερμένο μέλος
Sissina
Νεοφερμένο μέλος
Αυτό ήθελα να ξέρω Ειρήνη1234. Σε ευχαριστώ.Καλησπέρα!
σε κάθε περίπτωση, οι γάτες πρέπει να έχουν συνέχεια στη διάθεσή τους φρέσκο, καθαρό νερό!
aba ένα ποτήρι περίπου την ημέρα πρέπει να πίνει και η Αύρα! Της έδινα χύμα ξηρά τροφή, αλλά τώρα με την γαστρεντερίτιδα θορυβήθηκα πολύ και αποφάσισα να ασχοληθώ λίγο περισσότερο με την φροντίδα της. Μου δίνει τόση αγάπη και εγώ την έχω παραμελήσει εντελώς!
Θα κάνω μια έρευνα για τις τροφές. Η γιατρός μου είπε ότι η Forza10 είναι η καλύτερη. Λέω να την δοκιμάσω μόλις συνέλθει από την γαστρεντερίτιδα. Έχουμε κάνει ήδη στείρωση stelina1232000 στην Αύρα, οπότε δεν νομίζω να υπάρχει τέτοιο θέμα. Μάλλον ήμουν υπερβολική με το νερό. Ευχαριστώ πάντως.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Γενικα αυτο δεν ειναι καλο σημαδι, αλλα απο οτι καταλαβα πινει την ιδια ποσοτητα απο τοτε που την πηρες και απλα εσενα σου φαινεται πολυ.
Ομολογω πως αυτο για την πυομητρα δεν το ηξερα γιατι ολα μου τα γατια ηταν και ειναι στειρωμενα, αλλα σε γενικες γραμμες πολυδιψια κανουν τα νεφρα, οταν εχουν προβλημα και ο διαβητης.
Τελος θα ελεγα για να σου φυγει η αγωνια και το αγχος, οταν την ξαναπας για καποιο ασχετο λογο στον κτηνιατρο, πες να της κανουν μια απλη εξετασουλα αιματος και να τσεκαρουν τις τιμες των νεφρων της (ουρια και κρεατινινη), οπως και την τιμη του σακχαρου.

Sissina
Νεοφερμένο μέλος
Ο δικός μου τρέφεται με ξηρά τροφή και πίνει αρκετό νερό. Τώρα τελευταία με τους καύσωνες όμως που "ανακάλυψε" το τρεχούμενο νερό της βρύσης ανεβαίνει συνέχεια και πίνει σαν τρελό! Στο μπολάκι το νερό ούτε που να το ακουμπήσει...πρεπει να κανεις εξετασεις αιματος για να φανει αυτο...παντως ειναι συμπτωμα νεφρικης ανεπαρκειας, αλλα μπορει και αλλης ασθενειας
Ελπίζω να είναι φυσιολογικό αυτό!

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Μάλλον ανήκει στα γατιά που προτιμούν το φρέσκο τρεχούμενο νεράκι. Κι ο ένας δικός μου το ίδιο κάνει.Ο δικός μου τρέφεται με ξηρά τροφή και πίνει αρκετό νερό. Τώρα τελευταία με τους καύσωνες όμως που "ανακάλυψε" το τρεχούμενο νερό της βρύσης ανεβαίνει συνέχεια και πίνει σαν τρελό! Στο μπολάκι το νερό ούτε που να το ακουμπήσει...
Ελπίζω να είναι φυσιολογικό αυτό!![]()

Αν δεις αύξηση στην συχνότητα που πίνει νεράκι από την βρύση, τότε να ανησυχήσεις. Γιατί πίνουν με διαφορετικό τρόπο απ' την βρύση και με διαφορετικό απ' τα μπωλάκια.
Αν όμως εξακολουθείς να προβληματίζεσαι, πήγαινέ τον με την πρώτη ευκαιρία στον κτηνίατρο να του κάνει μερικές εξετασούλες, λίγο αίμα θα του πάρει και θα το τσεκάρει για διαβήτη, νεφρά και θυρεοειδή.
Θα του κάνω εξετάσεις!!! στην πραγματικότιτα δεν ξέρω αν πίνει περισσότερο νερό, απλά τον βλέπω να πίνει πιο πολύ ώρα από τη βρύση. Θα το παρακολουθήσω. Ευχαριστώ!Μάλλον ανήκει στα γατιά που προτιμούν το φρέσκο τρεχούμενο νεράκι. Κι ο ένας δικός μου το ίδιο κάνει.
Αν δεις αύξηση στην συχνότητα που πίνει νεράκι από την βρύση, τότε να ανησυχήσεις. Γιατί πίνουν με διαφορετικό τρόπο απ' την βρύση και με διαφορετικό απ' τα μπωλάκια.
Αν όμως εξακολουθείς να προβληματίζεσαι, πήγαινέ τον με την πρώτη ευκαιρία στον κτηνίατρο να του κάνει μερικές εξετασούλες, λίγο αίμα θα του πάρει και θα το τσεκάρει για διαβήτη, νεφρά και θυρεοειδή.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool