Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Μην αποκλειεις να το επαθε απο τις τροφες που ετρωγε γιατι και ο δικος μου ετσι την πατησε. Μπορει να την πειραζει καποιο συστατικο απο την τροφη, συνηθως ενοχοποιειται η γλουτενη. Εμενα παντως μου φαινεται λιγο περιεργο να ειναι ψυχολογικο γιατι συνηθως δεν εχουν φαγουρα απο το στρες, αλλα γλειφονται επιμονα στην κοιλια και απο το πολυ γλειψιμο αφαιρουν τριχωμα και μενει κενο. Ψαξτο παντως για αλλεργια γιατι εμενα μου φαινεται πιο πιθανο αυτο το σεναριο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος
( Δεν ξέρω ποιον να εμπιστευτώ και τρελαίνομαι. Δίνω τόσα λεφτά ταλαιπωρώ την μικρή και νιώθω ότι δεν βγαίνει τίποτα. Η προηγούμενη δεν μου είχε αναφέρει καν την αλλεργία!!!!! Σκατά έχουν στο κεφάλι τους?? Δεν με παίρνουν σοβαρά επειδή είμαι φοιτήτρια?? Τι συμβαίνει πλέον με τους γιατρούς σε αυτή τη χώρα....)
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Έχουμε αποκλείσει την ψώρα και τους μύκητες.. Η γατούλα έχει αρχίσει και βγάζει τρίχες απλώς σε κάποια σημεία εξαπλώνεται. Και φαίνεται ότι έχει φαγούρα και ότι γλείφεται από ενόχληση. Προσπαθώ να την απασχολώ πολύ για να το ξεχνάει. Ο γιατρός μου είπε ότι τα τεστ αλλεργίας δεν βοηθάνε και πολύ. Οπότε τώρα περιμένουμε τις γενικές αίματος που μου είπε ότι τα λευκά μπορεί να είναι ένδειξη για αλλεργία. Είναι η δεύτερη φορά που της κάνω γενική αίματος καθώς την πρώτη την έκανα λίγο πριν την στειρώσω και μόνο 2 δείκτες ήταν στον normal. Η τότε γιατρός με καθησύχασε λέγοντάς μου ότι είναι περσίας και είναι λογικό. Ο καινούριος μου είπε ότι είναι λογικός ο χαμηλός αιματοκρίτης αλλά όχι ο τόσο πολύ χαμηλός.
( Δεν ξέρω ποιον να εμπιστευτώ και τρελαίνομαι. Δίνω τόσα λεφτά ταλαιπωρώ την μικρή και νιώθω ότι δεν βγαίνει τίποτα. Η προηγούμενη δεν μου είχε αναφέρει καν την αλλεργία!!!!! Σκατά έχουν στο κεφάλι τους?? Δεν με παίρνουν σοβαρά επειδή είμαι φοιτήτρια?? Τι συμβαίνει πλέον με τους γιατρούς σε αυτή τη χώρα....)
wtf, αποκλείσατε την ψώρα και τους μύκητες και συνέχισε να σου λέει οτι μπορεί να είναι ή το ένα ή το άλλο;

Πόσο καιρό είναι σε αυτή την κατάσταση η γατούλα; Σου είπε ο γιατρός που μπορεί να οφείλεται ο χαμηλός αιματοκρίτης; Εμένα δεν μου φαίνεται και τόσο λογικό να μην έχει φυσιολογικές τιμές λόγω ράτσας αλλά δεν ξέρω αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, οπότε δεν θέλω να σε ανησυχήσω χωρίς λόγο.
Απο όσο γνωρίζω όταν κάνουν τέστ αίματος για αλλεργία κοιτάνε τα αντισσώματα IgE και όχι τα λευκά

Σου προτειναν κανενα φαρμακο για την γατουλα οπως για παραδειγμα αντιισταμινικα ή κορτικοστεροειδη για να την ανακουφισουν απο την φαγουρα; Δεν μπορει να συνεχιστει για καιρο η φαγουρα γιατι αν ειναι οντως απο το στρες, η φαγουρα και μονο της προκαλει ακομα περισσοτερο στρες
. Το δερμα οπου της εχει φυγει το τριχωμα, τι χρωμα ειναι; Ειναι πιο κοκκινο απο αλλα σημεια;
vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όταν της έφυγε το τρίχωμα το δέρμα ήταν κόκκινο υποθέτω από το ξύσιμο. Φαινόταν σαν να έχει κάτι καφετιές κουκίδες. Αφού φύγουν πιθανά κάκαδα ανακουφίζεται και γίνεται ροζ και σιγά σιγά βγάζει τρίχες. Αλλά παράλληλα μπορεί σε κάποιο σημείο να επεκτείνεται
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γενικά οι εξετάσεις ήταν πολύ καλές σε σχέση με την προηγούμενη φορά (καλύτερες και από τις δικές μου που είναι ετοιμοθάνατου καθώς δεν τρώω κρέας

φτου και μακριά μας). Κάτι δείκτες ήταν λίγο εκτός ορίων και δεν τον απασχόλησαν ιδιαίτερα.Οπότε πλέον βλέποντας και κάνοντας και μακάρι όλα να γίνουν καλύτερα και όχι χειρότερα και να μην χρειαστεί τεστ και για αλλεργία
Ευχαριστώ πολύ πολύ!!!

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Βγήκαν είναι εξετάσεις οι οποίες δεν μου φάνηκαν απλή γενική αίματος αφού είχαν πάρα πολλούς δείκτες. Μου τα εξήγησε όλα αναλυτικά και μου είπε ότι ένας συγκεκριμένος δείκτης θα έπρεπε να είναι πολύ ανεβασμένος σε σοβαρή αλλεργία που δεν ήταν. Χωρίς να μου αποκλείσει πάντα την αλλεργία. Τώρα που θα θα πάω για καλοκαίρι Χανιά που θα αλλάξει τελείως περιβάλλον θα δούμε αν τίποτα θα φτιάξει και θα κάνω τεστ από μόνη μου να δω αν την πειράζουν κάποια πράγματα. Γενικά δεν είχε ποτέ κοκκινίλες η εξανθήματα.. Απλώς κατά καιρούς έκανε μπαλώματα αλλά όχι και τόσο μεγάλης έκτασης και πάντα είχα να το αποδώσω σε κάτι.
Γενικά οι εξετάσεις ήταν πολύ καλές σε σχέση με την προηγούμενη φορά (καλύτερες και από τις δικές μου που είναι ετοιμοθάνατου καθώς δεν τρώω κρέαςφτου και μακριά μας). Κάτι δείκτες ήταν λίγο εκτός ορίων και δεν τον απασχόλησαν ιδιαίτερα.
Οπότε πλέον βλέποντας και κάνοντας και μακάρι όλα να γίνουν καλύτερα και όχι χειρότερα και να μην χρειαστεί τεστ και για αλλεργία
Ευχαριστώ πολύ πολύ!!!![]()
Μήπως τελικά παίζει rough το παιδί και μαδιέται στο παιχνίδι;
Χαίρομαι πάντως που οι εξετάσεις σας βγήκαν καλές!!!
Εύχομαι να μην είναι αλλεργία γιατί είναι ζόρικη κατάσταση!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool