Η γάτα μου συναχώθηκε!

Νομίζω Γιάννη καλύτερα να ακολουθήσεις κατά γράμμα αυτά που σου είπε ο κτηνίατρος, το πολύ πολύ και αυτό εφ' όσον δώσει την άδεια εκείνος, να της δώσεις καμμιά βιταμινούλα σε πάστα όπως λέει και η φίλη.
Το ζαχαρούχο αρέσει σε όλα σχεδόν τα γατιά αλλά μπορεί να της φέρει διάρροια και να χειροτερέψει η γενικώτερη κατάστασή της.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η κτηνίατρός μας είχε συστήσει παλιότερα μέλι. Γάλατα και τέτοια δεν ξέρω αν κάνει να δίνεις, ρώτα ξανά τον κτηνίατρο καλού κακού. Και το μέλι μου είχε φανεί παράξενο αλλά μας το είχε προτείνει σε περίπτωση που η γατούλα μας ήταν πολύ αδύναμη. Μας είπε να βάλουμε λίγο σε μια σύριγγα και να έχουμε μαζί μας όσο ταξιδεύουμε, ήταν συμβουλή για ταξίδι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα νέα μας. Το βράδυ που γύρισα από την δουλειά (και αφού το είχε μπακανιάσει η μάνα μου στο γάλα με την σύριγγα), είχε ζωηρέψει λιγάκι και μάλιστα έπλυνε και την γουνίτσα του. Το πρωί που ξύπνησα, μόλις έβγαλα το χέρι από την κουβέρτα, έφυγε από τα πόδια μου που κοιμόταν και ήρθε και μου χαδευόταν συνέχεια. Αυτό ήταν καλό σημάδι. Ήρθε μαζί μου στην κουζίνα και έφαγε λίγο κρεατάκι από φακελάκι και αργότερα λίγα σπιράκια κρακεράκια. Το ξαναμπακάνιασε η μάνα μου στο γάλα στο μεταξύ ήπιε νερό και τώρα ψοφολογάει ευχαριστημένο. Πιστεύω ότι θα συνέρθει γρήγορα αφού το έπιασε η αντιβίωση από την πρώτη δόση.

Ο γάτος μου συναχώθηκε !

Καλησπέρα σε όλους !
Πριν δύο μέρες βρήκαμε παρατημένο ένα αρσενικό γατάκι και με πολύ αγάπη το πήραμε σπίτι κ έχουμε αρχίσει να το φροντίζουμε και να το αγαπάμε και αυτό να αγαπάει εμάς !
Είναι συναχωμένο και δεν αναπνέει καλά.
Μέχρι να το πάμε στον κτηνίατρο μήπως ξέρει κανείς απο εσάς τι μπορούμε να κάνουμε γιατι το καημένο ταλαιπωρείται και δεν έχει πολύ κέφι για παιχνίδι.

Απάντηση: Ο γάτος μου συναχώθηκε !

Xristina καλοσώρισες και κατ'αρχήν μπράβο σας που σώσατε ένα ακόμα ορφανούλι από τους δρόμους:)
Δεν έχω δυστυχώς κάποια πρακτική συμβουλή προκειμένου να ανακουφιστεί λίγο το καημένο από το συνάχι που το ταλαιπωρεί:/: 'Ισως κάποιο από τα πιο έμπειρα μέλη μας να σε καθοδηγήσει σχετικά.
Αυτό που σου συνιστώ όμως είναι αύριο πρωί πρωί να το πάτε να το δει κτηνίατρος, να το εξετάσει και πολύ πιθανό θα σας δώσει συνταγή για κάποιο αντιβιοτικό του οποίου τις δόσεις θα πρέπει να ακολουθήσετε με ακρίβεια ώστε να μην υπερβούν τις σωστές για το νεαρό της ηλικίας του.
Εύχομαι περαστικά του και σύντομα.:flowers: Περιμένουμε νέα σας.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back