Η γάτα μου τρελάθηκε

• Thread starter Thread starter olg_aki
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Πολύ χαίρομαι με αυτά που διαβάζω! Το φριξάκι (που την Κυριακή κλείνει 2 μήνες ζωούλας), όταν είναι ξύπνιο είναι πολύ ζωηρό γενικά, αλλά ειδικά μεταξύ 11 και 12 το βράδυ το πιάνει αμόκ! Λες και του κάνεις ηλεκτροσόκ! Τρέχει απίστευτα γρήγορα, πηδάει στον αέρα, σκαρφαλώνει παντού, γκρεμοτσακίζεται από παντού, κυλιέται σαν βαρελάκι, Αφού δεν βλέπω γατί. Βλέπω μια πορτοκαλί θολούρα να ίπταται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απαπαπα μα τι ατιθασα που ειναι τα δικα σας :redface:.... Ενς η Ιολη κυρια :redface: εχθες την ωρα που την εποιασε για κακη μου τυχη δεν προτιμησε τα μπαλακια της αλλα ανεβηκε στον καναπε που καθομουνα και εβλεπα τηλεοραση να περναει αναμεσα απο τα ποδια μου να κρυβεται και να επιτιθεται σαν να ηταν λοκατζης σε μυστικη αποστολη ....καποια στιγμη αρχισε και τις δαγκωματιες που λεει και η ασπασια ... ε τελικα εργο δεν ειδα μεχρι το τελος ....:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

επειδή μας έχει παθητική αγάπη η γατούλα μας αν πάρω και άλλο γατάκι στο σπίτι λέτε να αντιδράσει άσχημα;φοβάμαι μήπως αρχίσει να ζηλεύει και έχουμε χειρότερες ιστορίες μετά

μπα μην φοβασαι καθολου αρχικα θα ζηλεψει θα κανει τα δικα της ... θα ριξει και καμια σφαλιαριτσα στο καινουργιο μην ξεχναμε ποιος εχει και το πανω χερι ε .... και τελικα θα το δεχθει και με την Φαιδρα ετσι εγινε που ειναι κολλημενη μαζι μας ... μας ακολουθει παντου στο σπιτι και δεν ειναι και σιαμ γιατι οκ τα σιαμακια γενικα ακολουθουν οπως προσφατα παρατηρησα με την Ιολη

Παρε και δευτερο. Μην ανησυχεις, θα σε ευγνωμονει το γατακι σου!!

Ναι τα σιαμ κατα κανονα σε ακολουθουν παντου!!Το κανουν ομως και αλλα γατακια αυτο. Ισως οχι τοσο κτητικα.

γι' αυτό κυρίως φοβάμαι. γιατί είναι πολύ κτητική και μπορεί να πάθει και κρίσεις ζήλειας εκτός από τις κρίσεις των δώδεκα. άσε που υποσυνείδητα φοβάμαι μήπως δεν μας αγαπάει όπως πρώτα αν της φέρουμε και άλλο γατί στο σπίτι

Και η Αργυρώ με ακολουθεί. Ειναι κεραμιδούλα αλλά ειναι μωρό (2,5 μηνων) και δεν θέλει να μένει μόνη της.
Εμας ο Σιβα μας αγαπάει περισσοτερα τωρα που ηρθε το δευτερο σπιτι. Το τι χαδια και τριψιματα κανει δεν περιγραφεται...

και ο φρουνάκης με ακολουθεί αλλά "ψέλνοντας" με:P :lol: :lol:

γι' αυτό κυρίως φοβάμαι. γιατί είναι πολύ κτητική και μπορεί να πάθει και κρίσεις ζήλειας εκτός από τις κρίσεις των δώδεκα. άσε που υποσυνείδητα φοβάμαι μήπως δεν μας αγαπάει όπως πρώτα αν της φέρουμε και άλλο γατί στο σπίτι

ΚΑι γω τα φοβομουν ολα αυτα πριν παρω τον Φελιξ αλλα τελικα μετα διαπιστωσα οτι ολα αυτα ειναι κυριως δικες μας ανησυχιες και πως τα γατακι απο οποια φαση και εαν περνανε μεχρι να συνηθισουν το ενα το αλλο , στο τελος χαιρονται που εχουν ενα ομοιο τους διπλα, δεν βιωνουν μοναξια και ο χαρακτηρας τους τελικα στο τελος κερδιζει!!!! Δεν σταματανε να σ αγαπανε μην φοβασαι. Απλα περναει μια φαση προσαρμογης!! Μετα ολα μελι γαλα!!:)

Ισμηνη η Αργυρω ειναι οχι απλα ομορφη, πανεμορφη!!!:) :cool:

ΚΑλλιστεια!!!

Και ο Ρούπι μου, που πάντα ήταν αρνάκι βέβαια, μια χαρά έχει εγκλιματιστεί ο καημενούλης μου που του έχω κουβαλήσει 3 γάτες......ειναι απίστευτα αγαπημένοι, αλλά βέβαια το βράδι όταν έρχεται η ώρα του ύπνου ο καθένας παίρνει την θέση του.....δηλ. ο Ρούπι δίπλα μου άρχοντας, η Μπουμπου με τον Τσόκο ίσως......στα πόδια του κρεβατιού και η Μπλάκυ στο σαλόνι, φαρδιά πλατιά....ααα, στο θέμα θέσης και ύπνου, καμμιά υποχώρηση!!!!:lol:

λέω να το κοιτάξω για δεύτερη γατούλα. πρώτα όμως θα πρέπει να πείσω το Γιώργο να φέρουμε και άλλο γατάκι. όσον αφορά στην άμμο. θα πρέπει να τους έχω ξεχωριστές λεκάνες;

Ισμηνη η Αργυρω ειναι οχι απλα ομορφη, πανεμορφη!!!:) :cool:

ΚΑλλιστεια!!!
Ευχαριστώ!!!!:) Αλλα το μπράβο αξίζει στη μαμά της και στη marietta που μου την εδωσε...:redface:

λέω να το κοιτάξω για δεύτερη γατούλα. πρώτα όμως θα πρέπει να πείσω το Γιώργο να φέρουμε και άλλο γατάκι. όσον αφορά στην άμμο. θα πρέπει να τους έχω ξεχωριστές λεκάνες;

εγώ που έχω 4....έχω 2 λεκάνες...και μια χαρά βολεύονται. Βέβια ο Τσόκο ειναι μικρός ακόμα, ίσως όταν μεγαλώσει να χρειάζεται και δεύτερη......να δώ που θα την βάλω!!!!!:lol:

Αν ειναι διαφορετικά τα φυλλα ναι. Εγω αρσενικο με θηλυκο τους εχω την ιδια τωρα.

καλα το θεμα του υπνου ας μην το φηξουμε εχθες να εχω σκασει καποια στιγμη ... και να εχω την Ιολη κολλημενη πανω μου .... και να πεις οτι δεν εχει χωρο μονες μας σε διπλο κρεβατι ... ποσο πια ? καλα το καλοκαιρι θα βρασω :lol::lol:

Στην αρχή σίγουρα θα χρειαστεί ξεχωριστή αμμολεκάνη, πιατακια και μερος ύπνου για να νεοφερμένο. Θα πρέπει να αποκτήσει μια μικρή γωνίτσα δική του στο καινουργιο σπίτι. Αλλά μόλις συνηθίσει το ένα το αλλο μπορουν να χρησιμοποιούν την ίδια λεκάνη.

τότε θα κοιτάξω για θηλυκό γιατί έχω και μεγάλο πρόβλημα χώρου. επίσης είναι προτιμότερο να έιναι μικρό το δεύτερο γατάκι;;

Εγω την ιδι αεχω και ειναι αγορακι και κοριτσακι. ΚΑι μια φιλη μου τα εχει μαζι. Γιατι να ειναι χωριστα; Τι πειραζει;

Εγω αρχιζω να μετανιωνω που δεν αγηνα την Οπρα να πηγαινει στη λεκανη. Θα εκανα και λιγη οικονομια. ΠΑντως εγω μαζι που τα εχω δεν ειχα ποτε προβλημα.

Πηνελοπη, αξιζει το κοπο να εχεις δυο. Εγω ειδα πολλα καλα, που η Οπρα μου αρχικα ειχε συμπεριφοαρα λεοπαρδαλης! Μετα ολα καλυτερα γιναν. Πιο ηρεμα, πιο αγαπημενα, χωρις στεναχωριες οταν λειπω και παιχνιδια! Πολλα παιχνιδια!:)

Δεν θα το μετανιωσετε. Πιο ευκολο ειναι απ οτι ενα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back