ladycat
Διάσημο μέλος
Περιεχόμενα
· Τι γάτα θα επιλέξετε
· Η συμπεριφορά τις γάτας
· Η φροντίδα της γάτας
· Ιατρική φροντίδα
· Αναπαραγωγή
· Πρώτες βοήθειες και ασθένεια
· Όταν τα χρόνια περνούν...
Το βιβλίο αυτό αποτελεί µία πολυτελή και πλήρη έκδοση για τη φροντίδα της γάτας. Πρόκειται για έναν περιεκτικό και πρακτικό οδηγό για τη φροντίδα της γάτας σε κάθε στάδιο της ζωής της. Περιέχει όλα όσα
πρέπει να γνωρίζει κάποιος για την εκπαίδευση, την υγεία, τη διατροφή και την περιποίηση της.
Στις σελίδες του, ο αναγνώστης θα πληροφορηθεί λεπτοµερώς για τον τρόπο που πρέπει να επιλέξει µία γάτα, πώς να αποκωδικοποιεί τη συµπεριφορά της, πώς να τη φροντίζει. Ακόµη θα ενηµερωθεί για την ιατρική φροντίδα που πρέπει κάποιος να εξασφαλίζει στο κατοικίδιό του.
Αλλά θα µάθει και για την αναπαραγωγή, τις πρώτες βοήθειες που πιθανά να χρειαστεί να παράσχει και πώς να αντιµετωπίσει µία πιθανή απώλεια του αγαπηµένου του αιλουροειδούς
Πως θα το ζητήσω;
[table 0 3 1]ISBN | 960-274-855-9
Μέσο κόστος | ?20,00
Συγγραφέας | Καρολάιν Ντέιβις
Μετάφραση | ΕΥ∆ΟΞΙΑ ΜΠΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΛΑ∆ΑΚΗ
Εκδόσεις | Ψυχογιός
Ημ/νία έκδοσης | Σεπτέµβριος 2005
Σελίδες | 192
Εξώφυλλο | Σκληρό (Hardback)
[/table]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχω κολλήσει τόσο πολύ που κοντεύω να το τελειώσω μέσα σε 3 μέρες.
Διαβάζεται πολύ εύκολα και είναι πολύ κατανοητό. Έχω βρει απαντήσεις σε διάφορα θέματα που είχα απορίες. Kαι έχει πολύ ωραίες εικόνες.
Eίναι πολύ καλό, το συστήνω ανεπιφύλακτα!

martinos
Νεοφερμένο μέλος

Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από martinos:....το χω διαβασει ολο εκτος απο τισ τελευταιες σελιδες που μιλαει για τον αποχαιρετισμο...Προσπαθησα αλλα δεν μπορω...![]()
Δεν έχω φτάσει ακόμα εκεί. Aλλά τώρα που το λες, μάλλον κι εγώ θα δυσκολευτώ πολύ...

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Μολις το παρω στα χερια μου... δεν θα ξεκολλησω
Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eγώ τώρα που κοντεύω στο τέλος, δεν θέλω να τελειώσει. Kι ενώ στην αρχή διάβαζα πολλά κεφάλαια μαζί, τώρα διαβάζω πιο αργά για να κρατήσει πιο πολύ.....χιχιχι, σα μικρό παιδάκι κάνω....
Lady
Δραστήριο μέλος
Επίσης το ένα το πήρε ο μπαμπάς μου να το διαβάσει και συνέχεια λέει 'πωπω κάτι γάαατεεεςςς!!
Πήρα κι ένα ματάκι(λολ) και του το κρέμασα στο λαιμό!!
βαγια
Νεοφερμένο μέλος
Παρολα αυτα το βιβλιο ειναι πραγματκα αξιολογο και με βοηθησε να μαθω πολλα για τα γατουλια.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχει όντως κεφάλαια για κάθε στιγμή της ζωής του τριχομπαλίτσα μας ακόμα και τη ζωή μας μετά από αυτή τη ζωή (αυτό μου έκανε μεγάλη εντύπωση!Μάλιστα έτυχε να διαβάσω αυτό το κεφάλαιο όταν περίμενα τη σειρά μου στην τράπεζα-ήμουνα από ψώνια στο pet shop- και έβαλα τα κλάματα μπροστά στον κόσμο.Όσοι δεν το 'χετε διαβάσει έως εκεί...ίσως να μη χρειάζεται...αφήστε το!).
Έχει αναλυτικούς πίνακες και λίστες με τα + και τα - για τις όποιες επιλογές σε αγορές σας και όχι μόνο!
Είναι εξαιρετικό!
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι αλήθεια ότι το παρακάνει στο θέμα ''κλουβί'' βέβαια
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Το έχω διαβάσει αυτό το βιβλίο και έχω να πω πως είναι καλό.
Είναι αλήθεια ότι το παρακάνει στο θέμα ''κλουβί'' βέβαια...
Μπορείς να μου πεις ένα παράδειγμα,γιατί δεν το έχω διαβάσει και επειδή ακούω συνέχεια το θέμα κλουβί είμαι περίεργη;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Δεν συμφωνώ..είναι ίσως το πιο κατατοπιστικό βιβλίο...τι εννοείς με το κλουβί????????Το έχω διαβάσει αυτό το βιβλίο και έχω να πω πως είναι καλό.
Είναι αλήθεια ότι το παρακάνει στο θέμα ''κλουβί'' βέβαια...
Αναλύει τα πάντα..δεν επικεντρώνεται κάπου κατά τη γνώμη μου..ειδικά για κάποιον άπειρο ειναι απίστευτα χρήσιμο βιβλίο..

roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
τρομερο βιβλιο και ιδικα προς το τελος που μιλαει για τον αποχερετησμο σου σφειγκη την ψυχη χρειζετε πολυ δηναμη για διαβασης το σηγκεκρημενο κεφαλαιο του αποχερετησμου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool