Η γέννα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μπράβο Ισμήνη πολύ ωραίο άρθρο:up:
Η Λουκρητία μάλιστα είναι πολύ περήφανη που διάλεξες τα μωρά της για το άρθρο και κάθε φορά που ανοίγουμε την πρώτη σελίδα καμαρώνουμε!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο Ισμήνη πολύ ωραίο άρθρο:up:
Η Λουκρητία μάλιστα είναι πολύ περήφανη που διάλεξες τα μωρά της για το άρθρο και κάθε φορά που ανοίγουμε την πρώτη σελίδα καμαρώνουμε!:P
Βασικά νομίιιιζω (μην μου πάρετε και το κεφάλι αν κάνω λάθος) οτι εγώ την έβαλα αυτή την εικόνα στο άρθρο :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Marigo σε ευχαριστω! Την εικονα η Michelle την εβαλε και οχι εγω , γιατι το ειχα στειλει χωρις εικόνα!
Οντως γλυκα τα μωρα! Μοιαζουν στη μαμα τους!!!:up:

τελειο το αρθρο σου ισμήνη! μπράβο!

Να προσθέσω οτι καλύτερο είναι αν η γάτα έχει μόλις γεννήσει ένα μωρό και δεν το φροντίζει, το βάζουμε στην αρχή κοντά στην μουσούδα της για να αρχίσει να το γλείφει και να αφαιρέσει τον πλακούντα μόνη της. Αυτές οι πρώτες στιγμές είναι σημαντικές για το δέσιμο μητέρας- βρέφους. Εάν η γάτα πάλι αφού είναι μπροστά της το αγνοήσει, τότε ανοίγουμε τον πλακούντα (στην μουσουδίτσα του μωρού) και με μια αποστειρωμένη σύριγγα (χωρίς βελόνα φυσικά) τραβάμε τα υγρά απο το στόμα και την μύτη του μωρού και έπειτα το ξαναβάζουμε μπροστά στην μητέρα. Το σημαντικό είναι να κάνουμε την μητέρα να το φροντίσει και όχι εμείς. Η κυρία στο πρώτο βιντεάκι κάνει λάθος που το καθαρίζει τόση ώρα το μωρό, θα έπρεπε να το βάλει κοντά στην μητέρα να το κάνει μόνη της. Και η τόση επαφή με τα ανθρώπινα χέρια δεν κάνει καλό. Επεμβένουμε μόνο όταν είναι αναγκαίο. Πολλές γάτες παρατάνε τα μωρά τους αν δεν έχουν κάνει αυτήν την δουλειά μόνες τους, γι' αυτό θέλει προσοχή. :baby:

η Λινα μου τα καθαρισε αλλα δεν εκοβε τον λωρο ετσι τα 2 απο τα 4 μωρα ειχαν μπλεξει τους πλακουντες τους, ειχα ενα αχρησιμοποιητο ψαλιδακι το οποιο εβρασα για να το αποστειρωσω και αναγκαστικα να τους κοψω εγω,γεννησε βλεπετε καθαρη δευτερα τα γατακια ειναι μια χαρα τωρα και μεγαλωνει και αλλο ενα που η μαμα του δεν μπορει να το ταισει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά aretha το βίντεο ήταν τέλειο κρίμα όμως που πέθαναν τα γατάκια....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ ωραίο

Απάντηση: Η ΓΕΝΝΑ

εχουμε αγωνια!! η γατουλα μας ειναι ετοιμογεννη,ελπιζουμε να πανε ολα καλα!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολυ καλο το άρθρο και το βίντεο πραγματικα πολυ χρησιμο!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πολυ χρησιμο αρ9ρο και καλογραμμενο.κ οπως ειπαν ολοι, ειναι στην καταλληλη εποχη.η γατα μου 9α γεννησει για τριτη φορα, αλλα τωρα η κοιλια της ειναι παραφουσκωμενη.την δευτερη της γεννα , την ειχα βιντεοσκοπισει.9α η9ελα να την μοιραστω μαζι σας , αλλα δυστυχως δεν 3ερω πως

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Frida_sp σου έχω στείλει πμ με οδηγίες :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back