Η γατίνα μου

Μαρίνα16704

Νεοφερμένο μέλος

Η Μαρίνα16704 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 49 μηνύματα.
Παιδια καλησπέρα,

Πριν 1 μήνα περίπου και μετά την άδικη απώλεια του πρώτου μου γάτου, Βίκτωρ, γυρνώντας σπίτι βρήκα στο δρόμο μπροστά από το σπίτι μου μια πανέμορφη γατούλα. Την μάζεψα σπίτι, δε ξέρω γιατί, στη γειτονιά μου βλέπω συνέχεια αδέσποτα να τριγυρνούν αλλά αυτή εδώ μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Την πήγα στον κτηνίατρο για τα απαραίτητα και εδώ και ένα μήνα είναι η τρελή μου συγκάτοικος. Ήθελα να σας τη δείξω για να με βοηθήσετε να την ονομάσω, αλλά δυστυχώς το ιντερνετ δε συνεργάζεται με το κινητό μου σήμερα και δε θα μπορέσω να βάλω φωτογραφία.
Να σας πώ οτι πρόκειται για μια υπερκινητική γάτα, 3 μηνών τώρα. Πρώτη μου φορά βλέπω τόσο τρελό γατί, να τρελαίνεται τόσο με τα παιχνίδια της και να πηδάει εδώ κι εκεί όχι σα γάτα αλλά σα κατσικάκι, ώς και στα δύο πόδια πηδάει, το κουδουνάκι της δεν σταματάει παρα μόνο οταν κοιμάται και αυτό δεν κρατάει πολυ. Είναι ανοιχτή γκρί με σκουρότερες ρίγες και βούλες, άσπρα πατουσάκια και κοιλια, και είναι και κάπως "αλοίθωρη", κάτι που μ'αρέσει πολύ.:blink::lol::lol::blink:

Ψάχνω γι'αυτή ένα όνομα δισύλλαβο και αστείο, ότι έχω δεί ώς τώρα σε λίστες δεν μου έκανε κλικ. Ευχαριστώ προκαταβολικά και επιφυλάσσομαι σύντομα τη φωτογραφία της.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα και καλωσηρθες,εσυ και η τρελη γατοσυγκατοικος σου!
Εμενα αστειο και δισυλλαβο μονο το "κυρια Κλοκλό" μου ερχεται.Ειναι απο ενα παιδικο βιβλιαρακι που ειχα με αυτοκολλητα,και ηταν μια γατουλα πρωταγωνιστρια.Δεν ξερω γιατι,με την περιγραφη σου μου τη θυμισες.
Εναλλακτικα,μπορεις να δεις μερικα ακομα ονοματα εδω.
Καλωσηρθατε και περιμενουμε φωτο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απίστευτο?? Κι εγώ το είχα αυτό το βιβλίο μικρή, το θυμάμαι πολύ καλά. Αλλά δε μου αρέσει αυτό το όνομα ;).. Ευχαριστώ πάντως

απο ονομα τωρα,δεν μου ερχεται κατι...θα το σκεφτω ομως
σου γραφω για να σε καλοσορισω καινα σου ευχηθω τα καλυτερα για τη γατουλα σου:) :):)

Χμ...τελικα δεν ειναι τυχαιο που προκυψαμε γατοφιλοι.:P
Μπορεις να τη βγαλεις και μανταμ Σουσου.:lol:

Χμ...τελικα δεν ειναι τυχαιο που προκυψαμε γατοφιλοι.:P
Μπορεις να τη βγαλεις και μανταμ Σουσου.:lol:

αν τη βγάλεις μαντάμ Σουσού θα μπορείς να τη φωνάζεις χαϊδευτικά ζαργάνα (έτσι έλεγε ο παναγιωτάκης τη μαντάμ):lol:

Ειναι και ριγωτη σαν ζαργανα,ο,τι πρεπει!:lol:

Σας ευχαριστω παιδιά για το καλωσόρισμα, και να ρωτήσω με την ευκαιρία, ξέρετε που κάνουν δωρεάν στειρώσεις? Για αργότερα μιλάω φυσικά..Να και μια φωτογραφία της.
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• 090723_130319.jpg
    090723_130319.jpg
    165,2 KB · Εμφανίσεις: 46
Και δύο ακόμη
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• 090808_003033.jpg
    090808_003033.jpg
    229,3 KB · Εμφανίσεις: 43
  • 090723_130304.jpg
    090723_130304.jpg
    244 KB · Εμφανίσεις: 36
κουκλίτσα είναι , έχει και άσπρα γαντάκια

Ομορφη που ειναι!
Δωρεαν στειρωσεις γινονται μονο στα αδεσποτα (και η δικη σου γατουλα ειναι δεσποζομενη) και σπανια.Μπορεις να βρεις ομως καποιο κτηνιατρο που θα σου κανει μια καλη τιμη,ριξε μια ματια στη λιστα γιατρων που εχουν συστησει μελη του φορουμ.

Ευχαριστώ Moukelis, θα ψάξω. Πότε λες είναι η κατάλληλη ηλικία? Απ'ότι βλέπω σε παλιά Posts 5-6 μηνών ειναι καλα..Δηλαδή σε δύο μήνες περίπου.

Kαλημέρα και καλως ήρθε η νέα σας συγκάτοικος.
Λοιπόν τι λέτε για το: Ντόλι,Άλι, ή κάτι σε αγγλικό spanky,bouncy,snappy,peppy-όλα αυτά πάνω κάτω θα που ζωηρός...:)

Πεντε με εξι μηνων ειναι μια χαρα ηλικια για στειρωση,προσεξε μονο μην σου ξεφυγει για να ζευγαρωσει οταν πλησιαζει ο καιρος.

Kαλημέρα και καλώς μας ήλθατε, μαμά και κόρη.
Νάναι η μικρή καλά για πολλά χρόνια και να σου χαρίζει ευτυχία και χαρά και συ σ' αυτή στοργή και αγάπη.
'Ετσι όπως μας την περιγράφεις, σκέφτηκα ότι ίσως της ταίριαζε ως όνομα το Pirouette.:)

Πολύ ωραίες ίδέες για ονόματα παιδιά, ευχαριστώ. Το Pirouette μου άρεσε πολύ, αλλά ίσως δεν θα της ταιριάζει οταν μεγαλώσει. Γι'αυτό σκέφτηκα να την πω Zouliette ή Ζιζί. θα δω.. Ευχαριστώ πάντως.
Καλό απόγευμα :)

Τhundercats

Βρήκα το όνομά της..
Cheetarah. Της ταιριάζει πολύ γιατί είναι μαχήτρια, το πήρα από την σειρά Thundercats. Σήμερα μου έσπασε όλα τα κηροπήγια, αλλά χαλάλι της, την άφησα μια νύχτα μόνη και τα πήρε κρανιωδώς..:)

Καλως ηρθατε,να τη χαιρεσαι ειναι μια ΚΟΥΚΛΑ.Το ονομα της ειναι πολυ ωραιο και της ταιριαζει τελεια.Ευχομαι τα καλυτερα και για τις δυο σας:)

Ενα καλωσόρισμα και από μένα και τα γατιά μου.:hello:
Να χαίρεσαι την γκριζούλα τιγρίτσα σου και να περνάτε υπέροχα μαζί.:D
Είναι κούκλα με τα άσπρα της γαντάκια, σαν μικρή αριστοκράτισα του περασμένου αιώνα, μόνο το ομπρελίνο της λείπει!:blink:;):D:D:D

Ευχαριστώ πολύ,
Σα σχετικά καινούρια γατοαφεντικίνα χαίρομαι να ανακαλύπτω πόσο καλύτερους ανθρώπους μας κάνουν τα κατοικίδιά μας, μας προσφέρουν αγάπη και μας βοηθάνε να τη δίνουμε κι εμείς απλόχερα στους γύρω μας.
Καλό βράδυ κοπελιές και αγόρια.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back