Η γατούλα μου έφαγε...περιστέρι!!!

stellamaria

Νεοφερμένο μέλος

Η stellamaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα.
SOS!! - Έφαγε περιστέρι

H γατα μου προχθες μου ηρθε με ενα αποκεφαλισμενο περιστερι στο στομα!!Και το ετρωγε!λετε να παθει τιποτα???Τι λαιμαργο γατι!!Ελεος!!:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
H γατα μου προχθες μου ηρθε με ενα αποκεφαλισμενο περιστερι στο στομα!!Και το ετρωγε!λετε να παθει τιποτα???Τι λαιμαργο γατι!!Ελεος!!:rolleyes:

δυστυχώς [για τα περιστέρια] το κάνουν.. τώρα να πάθουν κάτι .. δε μπορώ να σου απαντήσω εγώ :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Το πιο πιθανό είναι όχι. δυστυχώς πολλά γατούνια το κάνουν αυτό.
Μην γράφεις με κεφαλαία γιατί είναι σαν να φωνάζεις;)

Δε νομιζω μωρε...παντως θα ρωτησω τη φιλη μου που ειναι Κτηνιατρος η οποια μου εχει πει για καποιο εμβολιο που πρεπει να γινεται στις γατες εξ΄αιτιας των περιστεριων το οποιο κανουν οι Κτηνιατροι στα εμβολια ρουτινας....

Νομίζω πως όχι - απ' όσο ξέρω, οι γάτες έχουν ανοσία στις αρρώστιες που κουβαλάνε αυτά τα ζώα, αφού είναι τα θηράματά τους.;) Αλλά ας περιμένουμε να μας πει και η Γιούλη ή κάποιος κτηνίατρος από δω.

Μπα...δεν παθαινει τιποτα...ο δικος μου καθε καλοκαιρι ξεκλειριζει οικογενειες και οικογενειεεςςςς σπουργιτιων:lol::lol:

νομιζω ο υιος της λυσσας μεταδιδεται μεσω των πτηνων

εγω ξερω οτι μεταδιδεται μεσω νυχτεριδων :hmm:
παντως για γατες που κυνηγουν πουλακια μπορειτε να βαλετε στο κολλαρο τους κουδουνακι για να τρομαζουν τα πουλια και να γλιτωνουν :) Τωρα αν εφαγε ενα περιστερι δε νομιζω να παθει και τιποτα. Η δικια μου ετρωγε πουλια, ποντικια και μια μερα εφερε σπιτι ενα ποδι απο κουνελι και ενα φιδι. Εζησε 15 χρονια :)

Νομίζω πως όχι - απ' όσο ξέρω, οι γάτες έχουν ανοσία στις αρρώστιες που κουβαλάνε αυτά τα ζώα, αφού είναι τα θηράματά τους.;) Αλλά ας περιμένουμε να μας πει και η Γιούλη ή κάποιος κτηνίατρος από δω.
Μου ειπε το εξης:
Το εμβολιο βρισκεται στο τετραπλο της γατας που εχει μεσα αντιγονο για χλαμυδια...η ασθενεια εκδηλωνει αναπνευστικα συμπτωματα...

Μου ειπε το εξης:
Το εμβολιο βρισκεται στο τετραπλο της γατας που εχει μεσα αντιγονο για χλαμυδια...η ασθενεια εκδηλωνει αναπνευστικα συμπτωματα...

Το τετραπλό πρέπει να γίνετε έτσι και αλλιώς σε εξωτερικές γάτες.:)

Αλλά και να μην το έχει κάνει.. μπορώ να σου πω εμπειρικά και εγώ.. ότι οι γάτες μου τρώνε 33 χρόνια περιστέρια.. και όχι μόνο.. (Χωρίς εμβόλια...αφού απο πέρσυ, ανέλαβα εγώ...) και δεν έχουν πάθει τίποτα.

Ούτε λύσσα:blink:.. ούτε χλαμύδα, οι μεγάλες... γιατί τα μικρά ΝΑΙ είναι πιθανόν.:/:

Αλλά είναι και γεροί οργανισμοί τα εξωτερικά...:redface: τώρα αν η δική σου είναι μισή μισή.. ενα 4πλό (αφού το είπε και γιατρός) για παν ενδεχόμενο δεν βλάπτει νομίζω...;):)

Αλλά θα δείς αν τρώει κανονικά, παίζει κλπ.. δεν νομίζω να έχεις θέμα.:)

Οι γάτες μου έφαγαν ένα περιστέρι

Παιδιά καλημέρα
οι γάτες μου έπιασαν και έφαγαν ένα περιστέρι, στην αυλή. Εννοείτε είναι εμβολιασμένες και αποπαρασιτωμένες. Λέτε να χρειάζονται κανένα χαπάκι εξτρά ή είναι όλα οκ να μην ανησυχώ:hmm:;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παρατήρησες αν έφαγαν και φτερά ? Τις είδες να το τρώνε ? Γιατί και ο προηγούμενος γάτος μου είχε γραπώσει ένα δύστυχο σπουργίτι και έπαιζε με το πτώμα του στον κήπο μου. Αλλά δεν το έφαγε μόνο το έβαζε στο στόμα του και το πετούσε στον αέρα προσπαθώντας να το πιάσει με τα πόδαράκια του.
Θα σου πουν κι αλλοι αν έχουν τέτοια εμπειρία. Αλλά φαντάζομαι αν έφαγαν και φτερά ισως πρέπει να ρωτήσεις τον κτηνίατρο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Οι γάτες μου έφαγαν ένα περιστέρι

Καλη τους χωνεψη!!! Κανε αποπαρασιτωση κανονικα (καθε 3 ή 6 μηνες) - εγω δηλαδη αυτο θα εκανα (αν και ειχα φρικαρει το καλοκαιρι που ειχε φαει μια μυγα και ηθελα να του κανω αποπαρασιτωση πιο συντομα... ευτυχως μου περασε αυτη η "τρελα" :) Αν πω οτι δεν σας ζηλευω θα ηταν ψεμματα. Μακαρι να μπορουσε να βγει και ο δικος μου εχω να κυνηγησει και να φαει την λεια του :)

Τι ωραία! Τρελαίνομαι όταν βλέπω γάτες κυνηγούς! :) Η παλιά μου γατούλα είχε πιάσει μια σαύρα! Ήταν απίστευτο πόσο γρήγορα την τσάκωσε! Δεν την είχε φάει όμως. (άσχετο) Με μια γνωστή μου που τελειώνει την κτηνιατρική συζητούσαμε για τα παράσιτα και μου είπε ότι με ένα δυο ωμά (αν δεν έχει ήδη παράσιτα, γιατί αυτό λέει είναι κληρονομικό) δεν παθαίνει τίποτα, αρκεί να μην τα τρώει συνέχεια.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το περιστέρι όχι απλώς το έφαγαν ...το ξεκοκκάλισαν, δηλαδή βρήκα στην κυριολεξία τα κοκκαλάκια του!!!:eek:

Ξερω οτι τα περιστερια εχουν πολλους ψυλλους. Ρωτα και το γιατρο μηπως χρειαστει να κανεις αμεσα αποπαρασιτωση.

Ξερω οτι τα περιστερια εχουν πολλους ψυλλους. Ρωτα και το γιατρο μηπως χρειαστει να κανεις αμεσα αποπαρασιτωση.

ναι οντως, καλύτερα ρώτα και τον κτηνίατρο!

Ετσι οπως εχουνε γινει τα πραγματα με τις αρρωστιες και αλλα τετοια, καλυτερα να ρωτησεις κτηνιατρο...αν και δεν νομιζω να παθουνε τιποτα...μακαρι και η μπουμπουκα μου να κηνυγουσε...εχει βρει την ευκολη λυση απο εμας και ενω παλιοτερα επιανε οτι πετουμενο και ερπετο εβλεπε τωρα δεν κανει τιποτα...

Κατερινα να σου πω απο τη μια πλευρα καλυτερα γιατι τα περισσοτερα πετουμενα εχουν και αρρωστιες και ψυλλους. Φαντασου εμεις δεν τη βγαζουμε καθολου εξω και παρολαυτα ο γιατρος μας εδωσε κολαρο για τα παρασιτα επειδη μπορει να φερουμε εμεις απ'εξω κατι.

Παιδιά κι εμένα φυσιολογικό μου ακούγεται... Εγώ δεν έχω μυγοσκοτώστρα τις καθαρίζει όλες ο Λεόν δεν τον προλαβαίνεις... (μπλιαχ) πρέπει να του δώσω χάπι για παράσιτα?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back