stellamaria
Νεοφερμένο μέλος
H γατα μου προχθες μου ηρθε με ενα αποκεφαλισμενο περιστερι στο στομα!!Και το ετρωγε!λετε να παθει τιποτα???Τι λαιμαργο γατι!!Ελεος!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf
Δραστήριο μέλος
H γατα μου προχθες μου ηρθε με ενα αποκεφαλισμενο περιστερι στο στομα!!Και το ετρωγε!λετε να παθει τιποτα???Τι λαιμαργο γατι!!Ελεος!!![]()
δυστυχώς [για τα περιστέρια] το κάνουν.. τώρα να πάθουν κάτι .. δε μπορώ να σου απαντήσω εγώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Μην γράφεις με κεφαλαία γιατί είναι σαν να φωνάζεις

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Αλλά ας περιμένουμε να μας πει και η Γιούλη ή κάποιος κτηνίατρος από δω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Day_Dreaming
Νεοφερμένο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

παντως για γατες που κυνηγουν πουλακια μπορειτε να βαλετε στο κολλαρο τους κουδουνακι για να τρομαζουν τα πουλια και να γλιτωνουν
Τωρα αν εφαγε ενα περιστερι δε νομιζω να παθει και τιποτα. Η δικια μου ετρωγε πουλια, ποντικια και μια μερα εφερε σπιτι ενα ποδι απο κουνελι και ενα φιδι. Εζησε 15 χρονια 
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μου ειπε το εξης:Νομίζω πως όχι - απ' όσο ξέρω, οι γάτες έχουν ανοσία στις αρρώστιες που κουβαλάνε αυτά τα ζώα, αφού είναι τα θηράματά τους.Αλλά ας περιμένουμε να μας πει και η Γιούλη ή κάποιος κτηνίατρος από δω.
Το εμβολιο βρισκεται στο τετραπλο της γατας που εχει μεσα αντιγονο για χλαμυδια...η ασθενεια εκδηλωνει αναπνευστικα συμπτωματα...
julia
Διακεκριμένο μέλος
Μου ειπε το εξης:
Το εμβολιο βρισκεται στο τετραπλο της γατας που εχει μεσα αντιγονο για χλαμυδια...η ασθενεια εκδηλωνει αναπνευστικα συμπτωματα...
Το τετραπλό πρέπει να γίνετε έτσι και αλλιώς σε εξωτερικές γάτες.

Αλλά και να μην το έχει κάνει.. μπορώ να σου πω εμπειρικά και εγώ.. ότι οι γάτες μου τρώνε 33 χρόνια περιστέρια.. και όχι μόνο.. (Χωρίς εμβόλια...αφού απο πέρσυ, ανέλαβα εγώ...) και δεν έχουν πάθει τίποτα.
Ούτε λύσσα
.. ούτε χλαμύδα, οι μεγάλες... γιατί τα μικρά ΝΑΙ είναι πιθανόν.
Αλλά είναι και γεροί οργανισμοί τα εξωτερικά...
τώρα αν η δική σου είναι μισή μισή.. ενα 4πλό (αφού το είπε και γιατρός) για παν ενδεχόμενο δεν βλάπτει νομίζω...

Αλλά θα δείς αν τρώει κανονικά, παίζει κλπ.. δεν νομίζω να έχεις θέμα.

youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδιά καλημέρα
οι γάτες μου έπιασαν και έφαγαν ένα περιστέρι, στην αυλή. Εννοείτε είναι εμβολιασμένες και αποπαρασιτωμένες. Λέτε να χρειάζονται κανένα χαπάκι εξτρά ή είναι όλα οκ να μην ανησυχώ
;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα σου πουν κι αλλοι αν έχουν τέτοια εμπειρία. Αλλά φαντάζομαι αν έφαγαν και φτερά ισως πρέπει να ρωτήσεις τον κτηνίατρο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Καλη τους χωνεψη!!! Κανε αποπαρασιτωση κανονικα (καθε 3 ή 6 μηνες) - εγω δηλαδη αυτο θα εκανα (αν και ειχα φρικαρει το καλοκαιρι που ειχε φαει μια μυγα και ηθελα να του κανω αποπαρασιτωση πιο συντομα... ευτυχως μου περασε αυτη η "τρελα"
Αν πω οτι δεν σας ζηλευω θα ηταν ψεμματα. Μακαρι να μπορουσε να βγει και ο δικος μου εχω να κυνηγησει και να φαει την λεια του 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι ωραία! Τρελαίνομαι όταν βλέπω γάτες κυνηγούς!
Η παλιά μου γατούλα είχε πιάσει μια σαύρα! Ήταν απίστευτο πόσο γρήγορα την τσάκωσε! Δεν την είχε φάει όμως. (άσχετο) Με μια γνωστή μου που τελειώνει την κτηνιατρική συζητούσαμε για τα παράσιτα και μου είπε ότι με ένα δυο ωμά (αν δεν έχει ήδη παράσιτα, γιατί αυτό λέει είναι κληρονομικό) δεν παθαίνει τίποτα, αρκεί να μην τα τρώει συνέχεια.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
youla
Εκκολαπτόμενο μέλος

speri
Διάσημο μέλος
Ξερω οτι τα περιστερια εχουν πολλους ψυλλους. Ρωτα και το γιατρο μηπως χρειαστει να κανεις αμεσα αποπαρασιτωση.
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ξερω οτι τα περιστερια εχουν πολλους ψυλλους. Ρωτα και το γιατρο μηπως χρειαστει να κανεις αμεσα αποπαρασιτωση.
ναι οντως, καλύτερα ρώτα και τον κτηνίατρο!
κατερ!να
Νεοφερμένο μέλος
Ετσι οπως εχουνε γινει τα πραγματα με τις αρρωστιες και αλλα τετοια, καλυτερα να ρωτησεις κτηνιατρο...αν και δεν νομιζω να παθουνε τιποτα...μακαρι και η μπουμπουκα μου να κηνυγουσε...εχει βρει την ευκολη λυση απο εμας και ενω παλιοτερα επιανε οτι πετουμενο και ερπετο εβλεπε τωρα δεν κανει τιποτα...
speri
Διάσημο μέλος
Κατερινα να σου πω απο τη μια πλευρα καλυτερα γιατι τα περισσοτερα πετουμενα εχουν και αρρωστιες και ψυλλους. Φαντασου εμεις δεν τη βγαζουμε καθολου εξω και παρολαυτα ο γιατρος μας εδωσε κολαρο για τα παρασιτα επειδη μπορει να φερουμε εμεις απ'εξω κατι.
evi27
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδιά κι εμένα φυσιολογικό μου ακούγεται... Εγώ δεν έχω μυγοσκοτώστρα τις καθαρίζει όλες ο Λεόν δεν τον προλαβαίνεις... (μπλιαχ) πρέπει να του δώσω χάπι για παράσιτα?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool