Η γατούλα μου έχει άσχημη εικόνα μετά τον τοκετό

ariel_ioanna

Νεοφερμένο μέλος

Η ariel_ioanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Η γάτα μου γέννησε την Τρίτη αλλά δυστυχώς άφησε τα μωρά να ψοφήσουν. Από εκείνη την ώρα βγάζει ένα παχύρευστο πυώδες υγρό από τον κόλπο, δεν έχει καμία όρεξη για φαγητό και έχει αδυνατίσει πολύ. Ανησυχώ. Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να βοηθήσει; Ευχαριστώ πολύ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Καλοσώρισες στο My Cat
Τη γατούλα σου πρέπει να τη δει επειγόντως ένας κτηνίατρος!! Χρειάζεται πρώτα διάγνωση (κάτι που κανένας χρήστης φόρουμ δεν μπορεί να κάνει) κι έπειτα θεραπεία. Δύσκολοι καιροί, το ξέρω, αλλά μια ασθένεια μπορεί να αποβεί μοιραία αν δεν αντιμετωπιστεί εγκαίρως..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η γάτα μου γέννησε την Τρίτη αλλά δυστυχώς άφησε τα μωρά να ψοφήσουν. Από εκείνη την ώρα βγάζει ένα παχύρευστο πυώδες υγρό από τον κόλπο, δεν έχει καμία όρεξη για φαγητό και έχει αδυνατίσει πολύ. Ανησυχώ. Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να βοηθήσει; Ευχαριστώ πολύ.

Πυομήτρα. Φεύγεις τρέχοντας για κτηνίατρο.

Ευχαριστώ πολύ

Πήγαινέ την όσο πιο γρήγορα γίνεται σε κτηνίατρο (αν βρεις κάποιον που εφημερεύει ακόμα καλύτερα) γιατί είναι πολύ πιθανό να έχει προκληθεί πυομήτρα λόγω μη αποβολής του πλακούντα. Όσο το καθυστερείς τόσο το χειρότερο για την γατούλα, γιατί μπορεί ακόμα και να πεθάνει :/:

Την πήγα σήμερα στον κτηνίατρο και μου είπε ότι έχει μείνει έμβρυο μέσα στη μήτρα το οποίο και προκάλεσε λοίμωξη στη μικρή.πάμε για επέμβαση και στείρωση μετά αν δεν έχουν πειραχτεί τα ζωτικά της όργανα το οποίο θα φανεί μετά τις αιματολογικές εξετάσεις.Ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές σας.

Εύχομαι όλα να πάνε καλά με τη μικρή και με την επέμβαση - ανάρρωση της!

Μπράβο σου κούκλα μου!! Πολύ υπεύθυνα συμπεριφέρθηκες. Εύχομαι όλα να πάνε καλά με την αγαπημένη σου γατούλα :)

ψυχούλα μου..εύχομαι να πάνε όλα καλά και να αναρρώσει πολύ πολύ γρήγορα..

Την πήγα σήμερα στον κτηνίατρο και μου είπε ότι έχει μείνει έμβρυο μέσα στη μήτρα το οποίο και προκάλεσε λοίμωξη στη μικρή.πάμε για επέμβαση και στείρωση μετά αν δεν έχουν πειραχτεί τα ζωτικά της όργανα το οποίο θα φανεί μετά τις αιματολογικές εξετάσεις.Ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές σας.

Καλή ανάρρωση, εύχομαι να πάνε όλα καλά :)

με το υργο το εχω δει στην σκυλιτσα μου! γιατι τα παρατησε; δεν τα ταϊσε καθολου; τα ζεστανε καθολου; ( ισως να χρειαστει να την δει καποιος ειδικος)

Τελικά τι έγινε με τη γατούλα;;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back