evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα.
17-03-10
16:14
εγω δεν καταλαβα τι εξεταση εγινε στα μικρα για να δειτε τα αντισωματα..πες μου πως λεγεται γιατι εχω κ την Ζεινα κ θελω να μαθω ακριβως την κατασταση της, η γιατρος μας δεν ξερει κατι αλλο να κανει εκτος απο την εξεταση ELISA. μου φαινεται περιεργο παντως εξεταση λευχαιμιας σε γατακια 10 ημερων..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η maria_kala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 167 μηνύματα.
17-03-10
17:34
Χμ...μπορει να μην τους βολευει η θηλη...μηπως να δοκιμαζες με αλλη;Τι μπιμπερο εχεις;
το μπιμπερο που ειναι για γατακια με την μικρη θυλη της ormilac εχω παρει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η maria_kala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 167 μηνύματα.
17-03-10
17:43
εγω δεν καταλαβα τι εξεταση εγινε στα μικρα για να δειτε τα αντισωματα..πες μου πως λεγεται γιατι εχω κ την Ζεινα κ θελω να μαθω ακριβως την κατασταση της, η γιατρος μας δεν ξερει κατι αλλο να κανει εκτος απο την εξεταση ELISA. μου φαινεται περιεργο παντως εξεταση λευχαιμιας σε γατακια 10 ημερων..
απο οσο ξερω κι εγω 2 εξετασεις γινονται..η μια και η πιο γρηγορη (δεν γνωριζω ονομασία) ειναι με λιγες σταγονες αιμα και μιαζει καπως με αυτη ποθ κανουν οι γυναικες για να δουν αν εγκυμωνουν...σε αθτη την ηλικια δεν δεινει 100% αποτελεσμα και οπως προανεφερα θα πρεπει να την επαναλαβω σε μερικους μηνες...αυτη εντωπιζει αντισώματα δηλ αν το γατι εχει κολλησει και ο οργανισμοσ του αρχησει να επιτιθεται στον ιο κανει αντισωματα ειναι η ιδια εξεταση ποθ κανουν και για aids.
υπαρχει και μια αλλη που γινεται μονο εργαστηριακα και εκει απομωνονουν τον ιο.
εγω του προτεινα να την κανουμε και οντως το ενα βγηκε θετικο. μου ειπε και αυτοσ οτι πρωτη φορα την εκανε σε τοσο μικρα...το θεμα ηταν να μπορεσω να απομονωσω τα μεχρι τωρα υγειοι και ετσι και εκανα...δεν ξερω αν επραξα σωστα!
ο καιρος θα δειξει...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum