Η γατούλα μου είναι μόλις 5 μηνών και είναι έγκυος!

Είναι πολύ όμορφη κι η γατούλα και τα μικρά, να τα χαίρεστε! :)
Σχετικά με τις φωτογραφίες, μπορείς να δεις στο θέμα Οδηγίες για ανέβασμα φωτογραφιών. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έκανα αυτό το ποστ για να εκφράσω την ανησυχία μου για το γεγονός ότι η γατούλα μου είναι πολύ μικρή για να γεννήσει,πως θα ήταν δυνατόν να την έχω αφήσει εγώ η ίδια να ζευγαρώσει ? Από τη στιγμή που βεβαιώθηκα ότι είναι έγκυος η μόνη μου σκέψη είναι τι θα απογίνουν τα γατάκια,δυστυχώς κανένας από τους φίλους,γνωστούς και συγγενείς μου δε συμπαθεί τις γάτες.Έχω απελπιστεί,είναι μόνο 7 ημερών και ήδη τα έχω αγαπήσει,πως θα μπορέσω να τα αφήσω έξω όταν μεγαλώσουν?Οπότε η προηγούμενη απάντηση με το αυθαίρετο συμπέρασμα με έκανε να χάσω λίγο την ψυχραιμία μου γιατί χτύπησε ευαίσθητο σημείο. :sorry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγαπητή Νατάσα,
απλά η φιλη μας ανησύχησε, τόσα ακούμε κάθε μέρα, μην το παίρνεις προσωπικά κι ας πάμε παρακάτω.
Μπορείς να ξεκινήσεις ήδη τις διαδικασίες να βρεις σπίτι για τα γατάκια σου, ώστε να κερδίσεις χρόνο και προς Θεού κανένα να μην αφεθεί έξω όταν μεγαλώσει. Φτιάξε μια αγγελία, πληροφορήσου για τις προϋποθέσεις ώστε να δώσεις για υιοθεσία (τσιπ (;) κλπ.) και προωθησέ την κι εδώ στο φόρουμ αλλά και φέισμπουκ κλπ. Θα την προωθήσουμε κι εμείς όλοι με χαρά όπου μπορούμε. Μόνο προς Θεού μην σκεφτόμαστε την πιθανότητα απλά να τα αφήσουμε στο δρόμο.. θα είναι σαν να τα καταδικάζουμε! Κι έχεις κάνει τόσο κόπο και έχει ήδη δώσει πολλή αγάπη στα μικρούλια.

Φυσικά και θα φτιάξω αγγελία,απλά επειδή τις παρακολουθώ ξέρω πόσο δύσκολο είναι να βρουν οικογένεια,και ειδικά σε επαρχιακή πόλη.Αν έμενα μόνη μου θα τα κρατούσα και τα 5,αλλά ο σύντροφός μου δεν αγαπάει τα ζώα και ανέχεται τη γάτα μου μόνο για χάρη μου,οπότε στενεύει το χρονικό περιθώριο που έχω για να τους βρω σπίτι.Δε θα δεχτεί για πολύ καιρό 6 γάτες μέσα σε ένα σπίτι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back