16-11-12
17:09
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ...
Η γάτα εξαφανίστηκε, και που να δείτε μου κολλούσε όλη τη μέρα και εδώ και 4-5 μέρες είναι εξαφάνισμένη...
Τουλάχιστον βρήκα το βιογραφικό της από την παλιά της ιδιοκτήτρια που μένει λίγο πιο κάτω...
Είναι μάνα 2 παιδιών και μετά απ'αυτό στειρωμένη...
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ??? Δεν αντέχω άλλο... δεν φτάνει αυτό, τώρα μου κολλάει η κόρη της...
ΚΛΑΙΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ για τη γάτα, και είχα δεθεί τόσο πολύ μαζί της...
Η γάτα εξαφανίστηκε, και που να δείτε μου κολλούσε όλη τη μέρα και εδώ και 4-5 μέρες είναι εξαφάνισμένη...
Τουλάχιστον βρήκα το βιογραφικό της από την παλιά της ιδιοκτήτρια που μένει λίγο πιο κάτω...
Είναι μάνα 2 παιδιών και μετά απ'αυτό στειρωμένη...
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ??? Δεν αντέχω άλλο... δεν φτάνει αυτό, τώρα μου κολλάει η κόρη της...
ΚΛΑΙΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ για τη γάτα, και είχα δεθεί τόσο πολύ μαζί της...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η kitcat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 283 μηνύματα.
16-11-12
17:51
Απάντηση: Πώς καταλαβαίνω την ηλικία της γάτας μου;
Αχ δεν κατέλαβα το μήνυμα σου, τη χάσατε;,
Βάλε αφισούλες εκεί γύρο, και ψαχνέ με τροφή, συνήθως δεν πάνε μακριά αν έφυγε από το σπίτι και αφού ήταν της περιοχής.
Αχ δεν κατέλαβα το μήνυμα σου, τη χάσατε;,
Βάλε αφισούλες εκεί γύρο, και ψαχνέ με τροφή, συνήθως δεν πάνε μακριά αν έφυγε από το σπίτι και αφού ήταν της περιοχής.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
16-11-12
19:30
Είχα χάσει μια γάτα, συγκεκριμένα αυτή στο avatar μου, εδώ και 4-5 μέρες και την ψάχνω. Έχω βάλει αφίσες, και θα τηλεφωνήσω στο Δήμο η στη Φιλοζωική μήπως τη μάζεψαν γιατί δεν φορούσε κολάρο.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum