aretha
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Μιμίκα, μήπως αν της έφτιαχνες μια "φωλιά" και της την πήγαινες εκεί κοντά, θα έμπαινε μέσα; Ένα χαρτόκουτο πχ, κλειστό από όλες τις μεριές και να ανοίξεις μια μικρή στρογγυλή τρύπα στο πλάι. Βάλε και καμιά κονσέρβα μέσα, για να τη δελεάσεις. Τουλάχιστον να μην είναι έτσι εκτεθειμένη με τα μωράκια...
Το κακό είναι πώς μια γατοφόρο ανοιχτή από πάνω , που της είχα βάλει παλιά στην πρώτη γέννα μου την βγάλανε, και εδώ που τα λέμε μπορεί από την μεριά τους να είχαν δίκιο, γιατί την είχα βάλει σε ένα μικρό κηπάκο ξένης πολυκατοικίας...

Κανείς δεν πρόκειται να δεχτεί να φτιάξω κάτι τέτοιο στον χώρο του...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mimikaki
Διάσημο μέλος
Δοκίμασε το stray, ίσως μπορέσουν να σε βοηθήσουν.., τουλάχιστον ελπίζω......![]()
μακάρι.. θα δοκιμάσω...
Χθές το βράδυ πήγα να την ταίσω και έτρωγε σαν να είχε να φάει μέρες...Ούτε αυτό δεν κάνει κανείς πια..Ηταν εκεί στο ίδιο μέρος και τα γατούνια της αγγελάκια

Τώρα που ξαναπέρασα πάλι εκεί μαζί τους, αλλά δεν μπορώ να την ταίζω την μέρα μόνο νύχτα για να μην με δεί κανείς και της κάνει κακό..

mimikaki
Διάσημο μέλος

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
Δυστυχώς δε μπορουμε να παρουμε αλλες γατες σε αυτη τη φαση γιατι
πρεπει να
δωσουμε καποιες πρωτα και αυτη την εποχη δε ζηταει κανεις. Πιστευω ομως
πως
απο 10 Σεπτεμβριου και μετα θα βρεθει καποια θεση αλλα προτεινω ως τοτε
να
φιλοξενησετε τη γατα στο σπιτι σας, εστω και σε κλουβα, για να μην
κινδυνευει.
Φιλικα
Μαρινα"

mimikaki
Διάσημο μέλος
τα αφήνει ελεύθερα ανά διαστήματα και έχω δεί να σκοτώνουν γατάκια μπροστά στα μάτια μου....Κρίμα θα είναι είναι πολύ εκτεθημένη.....
Η γατούλα είναι πολή ήμερη και κάθεται να την πιάσεις και αφήνει να πιάνεις και τα γατάκια της....
mimikaki
Διάσημο μέλος
εμένα την άποψή μου σχετικά την ξέρετε...δεν θα την ξαναπώ...απλά λυπάμαι...
Μιμικάκι, δεν μπορεί να μεταφερθεί στην πυλωτή - κήπο της πολυκατοικίας σου (αν υπάρχει)...είναι κρίμα να πάθει κάτι και αυτή και τα μικρά...ξέρω ακούγεται οτι μιλάμε όλοι εκ του ασφαλούς πιστεψέ με ξέρω πως είναι να θέλεις και να νιώθεις ανήμπορος να κάνεις κάτι...
Δυστυχώς η πολυκατοικία μου έχει μόνο έναν κήπο όπου είναι των διαμερησμάτων του υπογείου, και δεν υπάρχει η καλή θέληση κανενώς από αυτούς που μένουν εδώ να γίνει κάτι τέτοιο....

Δέν υπάρχει λύση...
Στης μαμάς μου τον κήπο που θα μπορούσα να την πάω, εχει ήδη μία μανούλα με γατάκια που της είχαν παρατήσει, σύν έναν αρσενικό που έγινε "μπαμπάς" τους, και έρχεται και αλλή μια γατούλα τώρα καινούργια και ταίζει...
Πράγματι νιώθω ανήμπορη, και απλά περιμένω να γίνει το κακό....

RedCat
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Είχα σκεφτεί και εγώ να μετακινήσω σε άλλη περιοχή γατα με γατάκια ή γατάκια μόνα τους (ακόμα χειρότερα γιατί ψάχνουν την μαμα τους και μετακινούνται συνέχεια) αλλα σκεφτόμενη ότι θα χασουν την περιοχή τους το άφησα...Ποια ειναι η κυρία υπεύθυνη για την γατούλα (που υποτίθεται την είχε πάρει)? Αν της μιλήσεις και της πεις , με το καλό να τα φιλοξενήσεις για λίγο στο μπαλκόνι της έστω...η γατούλα αποκλειεται να φύγει όσο εχει γύρω της φαγητό...Κανενα γνωστός ή φίλος με κήπο για να φιλοξενήσει λίγο??
Και εγώ αυτό σκέφτομαι...Την κυρία που την είχε πάρει στην πρώτη γέννα δεν την ξέρω, ο περιπτεράς εχει μιλήσει μαζί της και αυτή ισχυρίστηκε πως δεν είναι δικιά της αλλά απλά την είχε μεταφέρει
(άλλα είχε πεί βέβαια τότε)Μακάρι να βρεθεί κάποιος πράγματι, ψάχνω....

RedCat
Διάσημο μέλος
Πάρε την τύπισα με το καλό...καταρχάς, νομίζω ότι με μια ήρεμη συζήτηση μπορεί να βρεθει μια λύση έστω και προσωρινή...
mimikaki
Διάσημο μέλος
Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω...και εγω με χιλια ζόρια κράτησα αυτά τα αδεσποτάκια της Πιτσίλως στην πυλωτη (και με την γκρινια θειου και πατερα ) αλλα και με τον φοβο των αυτοκινήτων...
Πάρε την τύπισα με το καλό...καταρχάς, νομίζω ότι με μια ήρεμη συζήτηση μπορεί να βρεθει μια λύση έστω και προσωρινή...
Σε ευχαριστώ πολύ

Θα κοιτάξω να δώ τί μπορώ να κάνω......
mimikaki
Διάσημο μέλος
Η γατούλα τα είχε βγάλει τα γατάκια από το πεζούλι και τα είχε βάλει μέσα στη μέση στα χώματα ακάλυπτα, και αυτά στριφογγύριζαν το ένα πάνω στο άλλο για να βολευτόυν...
Τέλειος στόχος για τον οποιοδήποτε
RedCat
Διάσημο μέλος
Πήγαινε βρες την σήμερα και παρακαλεσέ την έστω για λίγη φιλοξενία, μέχρι να πάρουν τα πάνω τους...
aspasiapef
Διάσημο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
να επισημάνω ότι η γατούλα γεννάει 2η φορά μέσα σε 3 μήνεςτα πρώτα γατάκια τα πήρε μια τύπισσα(αυτή που τα μετακίνησε και υποτίθεται θα υιοθετούσε και την γατουλα) και αγνωστο τι έγιναν.....
Να επισημανω οτι μεσα σε αυτη τη γλυκερη ιστορια κρυβεται μια ιστορια ανθρωπινης εγκαταλειψης της γατουλας γιατι καεις δε τη στειρωσε παρα την αφηνετε να ταλαιοπωριεται χωρις να νοιαζεστε για την τυχη των μικρων... Εχω ειλικρινα μπαφιασει καθε μερα ακουω για χαριτωμενα μικρακια που ζητουν σπιτακι τι θα γινει ξερει κανεις σας οτι στην ελλαδα αυτη τη στιγμη γεννιουνται 45 ζωακια για καθε ανθρωπο που γενιεται?? ποιος θα τα παρει ολα αυτα???
Φερθειτε υπευθυνα και στειρωστε οσα μπορειτε... τυουλαχιστον στη στειρωση δεν πονανε, οταν τα παταει αυτοκινητο πονανε απιστευτα...!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
τελςο Ιουνιου που ηταν να παμε ετυχαν διαφορα και αναβληθηκε.το σκεφτομουν ομως μηπως τωρα καταφερναμε τιποτα.δυστυχως οι γατες εχουν μειωθει παρα πολυ,οποτε ισως ηταν πιο ευκολο να τις πιασουμε ολες.
πιο επειγον βεβαια θεωρω να πιαστουν καποιες θηλυκες που εχουν πληγες στο λαιμο απο το ζευγαρωμα μαλλον.αλλα ειναι τοσο αγριες που περιμενουν να φυγεις για να πλησιασουν.και μετα τα 4 μικρα που υπαρχουν εκει(ενα απο αυτα ειναι αυτο που ξεθαψαμε).ειδικα επειδη το ενα εχει κλειστα ματακια,σαν αυτο που βρηκε η Αλικη(βεβαια τα ματακια του δεν ειναι τοσο χαλια).ουτε τα μωρα ομως πλησιαζονται οσο και να καθισα εκει με τις ωρες...θελω να ρωτησω σημερα που θα παω τον κυριο Πανο αν γινεται να στειρωθουν τοσο μικρα.βεβαια το ενα απο τα τεσσερα,γιατι τα αλλα 3 ακομα θηλαζουν.
την εχει δοκιμασει κανεις τη γατοπαγιδα να δουμε αν δουλευει καλα?τωρα ποιος την εχει?
μου'ζει δωσει κι η felix το τηλεφωνο μιας φιλης της στην Ευβοια που δουλευει με αδεσποτα,αλλα για να ειμαι ειλικρινης μετα απο αυτα που μου εψαλλε στο θεμα με τον Νοελ ντρεπομαι να την παρω τηλ

aspasiapef
Διάσημο μέλος
τελικά την γατούλα την συνάντησα μετά από τότε, την δευτέρα κοντά στο περίπτερο και φαινόταν έγκυος πάλι...Ο περιπτεράς μου είπε εκνευρισμένος ότι την είχε πάρει μία κυρία από τον πίσω δρόμο, μαζί με τα γατάκια της και υποτίθεται ότι θα την στείρωνε κιόλας....
.......Είπαμε με τον περιπτερά να πάμε να μιλήσουμε με αυτήν που υποτίθεται ότι την υιοθέτησε και τελικά δεν έκανε τίποτα ουσιαστικό για την μικρή, εφ όσον ακόμη περιπλανιέται στους δρόμους αστείρωτη, και πολύ αδύνατη![]()
![]()
Να σου θυμήσω ότι η γατούλα δεν είναι της Μιμίκας για να την πάρει να τη στειρώσει αλλά υποτίθεται ότι την είχε πάρει κάποια σπίτι της μαζί με τα γατάκια και είχε αναλάβει την ευθύνη να το κάνει αυτή. Οπότε μάλλον σε λάθος άνθρωπο φωνάζεις...Να επισημανω οτι μεσα σε αυτη τη γλυκερη ιστορια κρυβεται μια ιστορια ανθρωπινης εγκαταλειψης της γατουλας γιατι καεις δε τη στειρωσε παρα την αφηνετε να ταλαιοπωριεται χωρις να νοιαζεστε για την τυχη των μικρων... Εχω ειλικρινα μπαφιασει καθε μερα ακουω για χαριτωμενα μικρακια που ζητουν σπιτακι τι θα γινει ξερει κανεις σας οτι στην ελλαδα αυτη τη στιγμη γεννιουνται 45 ζωακια για καθε ανθρωπο που γενιεται?? ποιος θα τα παρει ολα αυτα???Φερθειτε υπευθυνα και στειρωστε οσα μπορειτε... τυουλαχιστον στη στειρωση δεν πονανε, οταν τα παταει αυτοκινητο πονανε απιστευτα...!
Τώρα από τη στιγμή που έχει μόλις γεννήσει και μέχρι να απογαλακτιστούν τα μικρά δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι....
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω...την εχει δοκιμασει κανεις τη γατοπαγιδα να δουμε αν δουλευει καλα?τωρα ποιος την εχει?
μου'ζει δωσει κι η felix το τηλεφωνο μιας φιλης της στην Ευβοια που δουλευει με αδεσποτα,αλλα για να ειμαι ειλικρινης μετα απο αυτα που μου εψαλλε στο θεμα με τον Νοελ ντρεπομαι να την παρω τηλ![]()
Έχω την εντύπωση ότι την είχε πάρει η Όλγα, αλλά δεν είμαι και σίγουρη. Η Σαρδέλα θα ξέρει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool