Η γιορτή της μητέρας

• Thread starter Thread starter maxi2
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

maxi2

Δραστήριο μέλος

Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στις Γατομαμάδες..... (και όχι μόνο)!!!:up: :up: :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χρονια μας πολλα βρε κοριτσια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χέχε γιορτάζουμε κι εμείς; Χρόνια μας πολλά!
Εγώ πάντως ήμουν κακή γατομαμά αυτό το μήνα. Λόγω διάφορων προβλημάτων έχω αφήσει τον Vector στη Γιώτα εδώ και ένα μήνα και βάλε. :( :redface: :/:
Ελπίζω όταν τον ξαναδώ (μου χει λείψει το άτιμο πολύ :() να επανορθώσω! Ευτυχώς τα προβλήματα μου μάλλον λύθηκαν και θα τον ξαναδώ σύντομα! :)

Και για τους γατομπαμπαδες ,ποτε ειναι η γιορτη του πατερα??
Νικος Crestfallen

μια χαρα ειναι ο γατουλης σου και ωραιος ,απιθανος,Με παρηγορει τωρα που λειπει ο δικος μου!

Ελπίζω να μην το λες απο ευγένεια... Είμαι απαράδεκτη βρε Γιώτα... :(
Τι να κάνω όμως κι εγώ με αυτά που μου τυχαν (ξέρεις εσύ)... :/:
Πάντως τώρα φαίνονται όλα ΟΚ!

χαιρομαι που ολα ειναι καλα :)

Αγαπητέ crestfallen, θα πρέπει να περιμένεις λίγο.....:P Η γιορτή του πατέρα είναι στις 16 Ιουνίου.:cool: :cool: vbmenu_register("postmenu_3263", true);

Ωχ ωραια...μεσα στην σεξεταστικη μου πεφτει..θα περασω πολυ ομορφα..τουλαχιστον θα ειμαι θεσσαλονικη τοτε,οποτε αυτο θα μετρειαση το αγχος και την πιεση που θα νιωθω λογω των προφορικων και των γραπτων...
Νικος Crestfallen

ελπιζω να σε βοηθαμε εμεις εδω με τα μικροπροβληματακια που σου βαζουμε εεεεε???????

Με βοηθατε πολυ με το να με κανετε να ξεσκονιζω τα βιβλια και τις σημειωσεις μου...τι κριμα που δινω εξετασεις στην παθολογια πτηνων(κοτες και γαλοπουλες) οποτε δεν εχει και πολυ σχεση με τις γατουλες μας..οι ερωτησεις ειναι απλες ..μην ανυσηχεις....καθημερινες θα ελεγα για εναν κτηνιατρο που εχει μια καλη πελατεια,οποτε μην ανησυχεις για εμενα..απλως συντομα θα περιορισω το μεγεθος των απαντησεων μου για να κερδισω λιγο χρονο για το διαβασμα μου..αλλα μετα τις εξετασεις θα ειμαι παλι εδω...το μονο που θελω απο ολους και ολες εσας στο φορουμ ειναι καμμια προσευχη και ευχες για καλη επιτυχια...τις εχω αναγκη(περα βεββαια απο το καλο διαβασμα μου!!! συν Αθηνα και χειρα κινει!!)..ειστε ολοι και ολες πολλοι ευγενικοι και καλοι..να ειστε ολοι καλα
Νικος Crestfallen

εγω σου δινω την μεγαλυτερη ευχη μου κ θα κανω κ ενα ταμα στον αγιο φραγκισκο τον προστατη των ζωων κ στον αγιο μαμα που εχουμε στο νησι να σε βοηθησουν να πας καλα

Σε ευχαριστω γλυκια μου...να εισαι καλα...αντε μπας και παρω πτυχιο τον Σεπτεμβρη...αμαν αυτα τα πτηνα..στο φουρνο με πατατες!!! :D:D:D:up::up::P:P:P..αστειευομαι αλλα ειναι τοσο μεγαλη η υλη και τα προφορικα ειναι παλουκι!!!
Νικος Crestfallen

εχεις τις ευχες και τις προσευχες ολων μας ! :)

Εχεις τις ευχες τις δικες μου και του γατουλη μου
:) :cool:

Ε με τόσες ευχές (δίποδες και τετράποδες) doctor μας, δε μπορεί παρά να περάσεις πανηγυρικά τις εξετάσεις (ακόμη και τις προφορικές - μπρρρρ!!! προσωπικός εφιάλτης... :down: ).
Άντε λοιπόν, με το καλό και με δικό σου ιατρείο - και εξασφαλισμένη πελατεία βεβαίως βεβαίως!!! :D

Καλη επιτυχια και απο ολους εμας
;)

Οι σκέψεις και οι ευχές μας είναι μαζί σου για τις εξετάσεις σου. Ελπίζω φυσικά να ανοίξεις κανένα ιατρείο στην Αθήνα, (σου επιτρέπουμε και σε άλλο μέρος παράλληλα :P ) αλλά εδώ θα μας έχεις σίγουρα πελάτες. :cool: :rolleyes:
Πάντως για να σοβαρευτούμε, σου εύχομαι το καλύτερο και να μην έχεις άνχος γιατί έχεις δείξει πολύ καλά σημάδια!
Χριστιάνα & Ασπρούλης ;)

Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ για τα καλα σας λογια και τις ευχες σας..αν μοιρασω σωστα τα μαθηματα και ειμαι και λιγο τυχερος,μπορει να το παρω τον Σεπτεμβρη..οσον αφορα για το που θα δουλεψω αυτο εχει ηδη βρεθει και ειναι εδω στην Λευκαδα...μαζι με τον κτηνιατρο μου ως συνεργατhς..θελω την εμπειρια του και τις γνωσεις του ως εφοδιο για το μελλον...δεν εχω καποιο αλλο σχεδιο μελλοντικα ..συνεργαζομαστε πολυ καλα και εχει κινηση αρκετη ιδιαιτερα το καλοκαιρι..τωρα ειδικα που θα το αναβαθμισει και λιγο ,τα πραγματα θα γινουν πιο ευκολα και για τους 2 μας...οσοι ερθουν το καλοκαιρι διακοπες Λευκαδα περαστε να μας δειτε!!!
Νικος Crestfallen

οποτε κοριτσια ολες διακοπες στη Λευκαδα μαζι με τις γατουλες και τους γατους!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back