Η γκριζούλα της Μελίνας

Μανέμορφα τα μωρούλια!!!! Να σας ζήσουν!!!:up: :up: :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σας ζήσουν !!!!
:baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστω για τα καλα σας λογια!ειμαι χαζογατομαμα και το ξερω!:P το ξερω στα σιγουρα πως μπορουν οι γατες να ζευγαρωσουν με περισσοτερους γατους σε καθε οιστρο και ετσι να γεννηθουν μωρα απο διαφορετικους μπαμπαδες.για τα σκυλια δεν ξερω τι να σας πω.ο μεγαλυτερος φοβος μου ηταν να γεννηθει καποιο νεκρο η να πεθανει σχεδον αμεσως.ξερω οτι ειναι κρισιμα τα πραγματα για το πρωτο καιρο αλλα ελπιζω οτι θα επιβιωσουν:)

Καλε εδω χαζευουμε εμεις απο μακρυα..... Δεν θα το κανεις εσυ;;
:inlove: :inlove: :inlove: :baby: :baby: :baby: :baby:
ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!!!!!!

τα νεα για τα μωρα μας μαλλον δεν ειναι καλα.ο κυριος πανος(αιλουρος)μας ειπε πως μαλλον εχει ρινοτραχιτιδα η γκριζουλα αλλα οπως φαινεται ηπιας μορφης.πηγα το πρωι και μου εδωσε ενα φαρμακο.το καλο ειναι πως εχει πολυ ορεξη για φαγητο προσεχει και ταιζει τα μωρα και ζηταει συνεχεια χαδια.δεν ειναι προστατευτικη με τα μικρα και δεν την πειραξε που τα ανασηκωσαμε για να βαλουμε καινουρια πανια.

Υπάρχει περίπτωση να την μετέδωσε στα μικρά;

:/::/::/::/:

Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά. Τα μικρά είναι υγιή?

δυστυχως οτι εχει η μαμα το μεταδιδει στα μικρα.τους δινει ταυτοχρονα ομως και αντισωματα απο το γαλα.οποτε ελπιζω οτι δεν θα νοσησουν.μπορει να ειναι απλα φορεις.

Ευχομαι να τους πάνε όλα καλά.

Η γκριζουλα ειναι πολυ καλη μαμα σιγουρα δε θα παθουν τιποτα ουτε αυτη ουτε τα μωρακια:)

καλημερα!η γκριζουλα μας συνηλθε πια απο τον τοκετο αν και τα μωρα την εχουν ξεζουμισει.εβγαλα μερικες φωτο που ειναι μονα τους και παιζουν τζενκα:lol:

Συνημμένα

• foto kinhto 135.jpg
    foto kinhto 135.jpg
    688,4 KB · Εμφανίσεις: 72
  • foto kinhto 137.jpg
    foto kinhto 137.jpg
    526,2 KB · Εμφανίσεις: 62
Ειναι πολυ μικρα!!!:P

Η μαμα ειναι καλυτερα?

Εύχομαι να πάνε όλα καλά για τη γκριζούλα και τα μωρά.:inlove:

ευχαριστω για τις ευχες σας!ειμαι αισιοδοξη, πιστευω θα πανε ολα καλα:D αυριο θα αλλαξουμε κουτα και πανια και θα μπουμε μεσα στο δωματιο της μελινας γιατι μπορει να ειναι αλλεργια και για αυτο να φτερνιζεται η γκριζουλα.να ναι και πιο δροσερα γιατι κατι για καυσωνα ακουσα:cool:

Αχ πανέμορφα είναι!!! :inlove: :baby: :inlove: :kiss:
Να σας ζήσουν!
Να σε ρωτήσω και κάτι; Ο ομφάλιος λόρος στο μαυρούλι δεν είναι πολύ μακρύς; Σας είπε ο γιατρός να τον αφήσετε έτσι; Μήπως να τον κόβατε λιγουλάκι; Μπορεί να λέω και μπούρδες βέβαια, αλλά έτσι που τον βλέπω φοβάμαι μήπως τον πατήσουν τα αδερφάκια του και τραβηχτεί και πονέσει ή πληγωθεί.
Δεν ρωτάς τον κτηνίατρο καλύτερα. Συνήθως, απ'οτι έχω δει εγώ, είναι πολύ πιο κοντός, 1-2 εκατοστά περίπου.

χριστινα μου ευχαριστω για τα καλα σου λογια!:)σημερα ξεραθηκε ο λορος και επεσε μονος του. ο γιατρος μου ειπε μεχρι 3 εκατοστα δεν υπαρχει προβλημα.τη γκριζουλα λυπαμαι που την τραβολογανε.ευτυχως τρωει πολυ και καλο φαγητο. ειναι πολυ καλη γατουλα, της αλλαξαμε κουτα και πανια και μεταφεραμε τα μικρα και ουτε καν μας στραβοκοιταξε.για γατα που εχει ζησει 8 χρονια στο δρομο εχει φοβερη συμπεριφορα.ειναι φιλικη, δεν λερωνει, δεν γρατζουναει και με το που μας βλεπει αρχιζει το πουρπουρισμα πριν τη χαιδεψουμε:inlove:

δυστυχως χθες χασαμε το ενα γατακι της γκριζουλας:cry:.:cry:το τελευταιο το ταρταρουγακι.ειχε μαλλον εκ γεννετης προβλημα και δεν μεταβολιζε το γαλα που επινε αν και ηταν ισως το πιο ορεξατο. δεν μεγαλωνε καθολου.ειχε μεινει σχεδον οσο ειχε γεννηθει και ηταν αποστεωμενο, ενω τα αλλα εχουν μεγαλωσει πολυ και ειναι παχουλα.δεν ξερω αν θα μπορουσα να εχω κανει κατι περισσοτερο για να το σωσω.πεθανε στα χερια μου και σοκαριστικα πολυ.ελπιζω τα αλλα να μεγαλωσουν υγειη και ευτυχισμενα

Τα εχουν αυτα τα γατακια νεφελη εμενα ευτυχως λογω της απειριας μου με τις γατες δεν μου εχει συμβει ποτε να πεθανει γατακι στα χερια μου αλλα και τα μελη εχουν περιγραψει παρομοιες εμπειριες ειναι και αυτος ενας τροπος της φυσης να εξασφαλιζει την επιβιωση του πιο δυνατου κουραγιο και να πανε ολα καλα με τα υπολοιπα αντε ανεβασε και καμμια φωτοφραφια να τα δουμε και καμμια πιο προσφατη της λιλας εχουμε μεινει πισω :P:)

στεναχωρηθηκα πολυ αλλα εχεις δικιο.ετσι ειναι η φυση.η λιλα εχει ξεφυγει.ειναι εντελως παρδαλη.οταν την συγκρινω με τη γκριζουλα λεω πως ειναι αλλο ειδος του ζωικου βασιλειου.αποκλειεται να ειναι γατες και οι δυο.:lol: ημουν πατρα το σαβ/κο και θα ξανακατεβω στις 6/7.αν εισαι κατω να κανονισουμε να τα πουμε και απο κοντα!

Συνημμένα

• foto kinhto 141.jpg
    foto kinhto 141.jpg
    806,2 KB · Εμφανίσεις: 46
  • foto kinhto 143.jpg
    foto kinhto 143.jpg
    810,6 KB · Εμφανίσεις: 39
Τα καλυτερα ευχομαι κι εγω. Να πανε ολα καλα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back