Η γυναίκα με τις γάτες!

Εγω παλι λυπαμαι που δεν εχει τα λεφτα να ζησει με τις γατες οπως θελει! Λυπαμαι που παιρνει δανεια! Αφου ειναι ευτυχισμενη και τα γατια το ιδιο! Σημερα το πρωι το ειχε επαναληψη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδια εδω μιλαμε για παθολογια τοσες γατες σ ενα διαμερισμα ουτε απο δω εκει δεν θα μπορουν να πανε, απο την εμεπιρια μου με τηνφιλοξενια βλεπω ποσο δυσκολο ειναι να εχεις πολλες και γι αυτο αποφασιισα οσο δυσκολο κι αν ειναι να χαρισω αυτες που θα προσαρμοστουν αλλου ευκολα πρεπει να προσεχει κανεις γιατι με τις γατες κατανταει εξαρτηση κι επειδη ειναι τρυφερουτσικες και ναζιαρες ευκολα για καποιον μπορει να νομιζει οτι υποκαθιστουν μια οικογενεια η καποιο αντικαταστατο μωρου αλλα δεν ειναι ετσι εχουν κι αυτες αναγκες και παθαινουν και σοβαρες ασθενειες αυτη η κυρια επικεντρωνεται στο ταισμα και αδυνατει να τις φροντισει κανονικα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

To οτι ειναι υπερβολη να ειναι σε ενα διαμερισμα τοσες πολλες ειναι Απο την αλλη θα ηταν εξω στους δρομους σε διαφορετικη περιπτωση. Απο οτι ειδα ομως ειχε πη οτι εκανε εμβολια και μαλιστα εδειχνε πως δεινη το χαπι αποπαρασιτωσης σε τοσες γατες.Αρα τα δινει και ιατρικη φροντιδα

Κι αν από τόσα δάνεια της πάρουν το σπίτι και πλέον δεν έχει στέγη ούτε η ίδια ούτε τα γατάκια ? Τότε τι γίνεται ? Αφού το εισόδημά της δε φτάνει ούτε για να βγάλει το μήνα .... :hmm:

Εγώ τη λυπάμαι μόνο και μόνο επειδή δεν έχει οικογένεια (ανθρώπων) και γενικά είναι μόνη! Γιατί εντάξει, καλές είναι οι γάτες για παρέα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνονται με την ανθρώπινη συντροφιά!

Το αυτονόητο και το ευκόλως εννοούμενο για σένα ή εμένα δεν είναι εξίσου αυτονόητο για όλο τον κόσμο. Για εσένα ή για εμένα οι γάτες δεν συγκρίνονται με την ανθρώπινη συντροφιά. Οκ. Αλλά αυτό δεν ισχύει για όλο τον κόσμο. Αυτό εννοούσα λέγοντας "επειδή δεν ζει όπως μας έμαθαν οτι πρέπει.",

Κι αν από τόσα δάνεια της πάρουν το σπίτι και πλέον δεν έχει στέγη ούτε η ίδια ούτε τα γατάκια ? Τότε τι γίνεται ? Αφού το εισόδημά της δε φτάνει ούτε για να βγάλει το μήνα .... :hmm:
ελα ντε???!!!:/: :|

Παιδια, εγω σκεφτόμουν το εξης για το θεμα αυτο, αλλά δεν ξερω αν γινεται..... Δύσκολο άλλα τι χανει κανεις?
Καλως ή κακως τα εχει τα γατια..... Κι από το να ειναι νηστικα και παγωμενα, μάλλον καλυτερα ειναι. Τα φροντιζε.
Να ρωτουσε κανεις τα κτηνιατρεια κ τα πετ σοπ στη Καβαλα μηπως τις εδιναν μηνιαια κάποια ποσοότητα ξηρας τροφης και σε ανταλλαγμα βάζαμε διφημηση τους δωρεαν στην αρχικη σελίδα? Βεβαια συγγνωμη που το λεω σαν ιδεα. ειναι θεμα των δημιουργων του σάιτ, αλλά ειπα να ρωτησω. Δυσκολο βλεπω να δεχτει και κανενα μαγαζί, αλλά λεω τωρα εγω αυτό που μου κατεβηκε.... Αλλη βοηθεια δεν βλέπω να μπορουμε...

Εγώ πάλι φοβάμαι κάτι άλλο. Είμαι της άποψης οτι δεν πρέπει να απλώνουμε τα πόδια μας εκεί που δεν φτάνει η κουβέρτα μας! Όμως με τόσα χρέη, τα οποία είναι σίγουρο οτι θα αυξάνονται, υπάρχει περίπτωση (έχει ξαναγίνει) η όποια τράπεζα να της πάρει το σπίτι και να ευθανατώσει τις γάτες για λόγους "δημόσιας υγείας"! Οι τράπεζες δεν ενδιαφέρονται για τις γάτες! Και επίσης αμφιβάλλω αν οι γάτες έχουν τον ζωτικό τους χώρο και λαμβάνουν την κατάλληλη ιατρική φροντίδα! Και δεδομένου οτι είναι αστείρωτες (με τί λεφτά να τις στειρώσει άλλωστε) οι γάτες θα πληθαίνουνε και μαζί τους θα πολλαπλασιάζονται και τα προβήματα! Αυτ'ο που θέλω να πώ είναι οτι κατα τη γνώμη μου δεν μπορούν να κάνουν πολλά οι ιδιώτες! Και, μην με παρεξηγήσετε για αυτό που θα πώ τώρα, αλλά το θεωρώ εγωιστικό απο μέρους της να μαζεύει τόσες γάτες για να καλύψει τη μοναξιά της, ενώ σαφώς δεν έχει την οικονομική δυνατότητα! Όμως τώρα δεν αλλάζει η κατάσταση! Μήπως λοιπόν υπάρχει τρόπος να πιέσουμε τις δημοτικές ή τις κρατικές αρχές?

Εγώ πάλι θεωρώ αξιοθαύμαστη μία τέτοια γυναίκα, πολύ τυχερή αφού της ζούνε τόσες γατούλες;) ! Δεν μπορούμε να τη θεωρούμε τραγική:| , γιατί για να το κάνει λογικά θα είναι η ζωή της, άλλοι χαλάνε λεφτά στο Χρηματιστήριο, άλλοι σε χόμπυ, η συγκεκριμένη δεσποινίδα προτίμησε να τα δίνει σε γάτες;) . Τραγικά είναι πολλά πρόσωπα που χρωστάνε και πολύ μεγαλύτερα ποσά και επίσης με τέτοια ποσοστά στην Ελλάδα, είναι κάτι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο:cool: :/:

Δεν νομίζω ότι είναι πια τόσο αρνητικό αυτό το θέμα! Ο καθένας κάνει ότι θέλει, άμα ο άλλος θέλει να υιοθετήσει πολλά ζωάκια, και κυρίως του ίδιου είδους, γιατί να θέλει να του το απαγορεύσει κάποιος; Αν τα προσέχει και διαθέτει λεφτά, μπορεί να περνάνε καλύτερα και από ζωάκια που ζουν μόνα τους με τ'αφεντικό τους. Εξάλλου, και πολλοί άνθρωποι εμφανίζουν αγοραφοβία. Είναι κοινό χαρακτηριστικό των ζώων..:) Τελικά, όλοι ίδιοι είμαστε
Πάντως, σε αυτή την περίπτωση, παίρνουμε μέτρα για την κάθε γατούλα ξεχωριστά και αυτό πιστεύω έπρεπε να κάνει η κυρία;)

εχω ακουσει απο πολλους γιατρους οτι παρουσιαζονται προβληματα συμπεριφορας οταν παρα πολλα ζωα ζουν σε περιορισμενο χωρο.ασε που ειναι πρακτικα αδυνατο να φροντιζεις με τον καλυτερο δυνατο τροπο ολα αυτα τα ζωα:/:

Αυτή όμως η κυρία ούτε διαθέτει τα λεφτά, ούτε είναι δυνατόν να παίρνει ξεχωριστά μέτρα για κάθε γάτα! Άλλωστε αν το έκανε αυτό εγκαίρως θα τις στείρωνε όσο ήταν ακόμα λίγες και το πρόβλημα θα τελείωνε εκεί! Σε αυτή τη φάση το πρόβλημα μπορεί μόνο να επιδεινώνεται!

by BabyCat

Αυτη η σελιδα πρεπει να υπαρχει ,εδω και πολυ καιρο ομως εγω γραφω πρωτη φορα στη συγκεκριμενη .Λυπαμαι πολυ για τα χαμστερακια σου αλλα εχω ενα καινουριο νεο.Σημερα καθως εβλεπα τηλεοραση η μαμα μου γυρισε το καναλι στο ΣΚΑΙ και εδειξε μια διαφηση που ελεγε πως[αν και εχουμε καιρο ακομα]τον Φεβρουαρη στο κανλι οπου σας ανεφερα προολογου [ΣΚΑΙ] θα ξεκινησει μια νεα εκπομπη γιε τους τετραποδους φιλους μας [γατες,σκυλους].Θα περιεχει συμβουλες και πολλα πραγματα που θα μας χρειαστουν με θεμα τα κατικοιδια μας.

Υ.Γ Εγω θα τη βλεπω σιγουρα..!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειχα δει παλιοτερα στην Οπρα μια εκπομπη για μια γυναικα πουειχε πανω απο 100 γατες στο σπιτι της.ειχαν στην εκπομπη και εναν κτηνιατρο.ελεγε οτι και οι γατες υποφερουν απο αυτη την κατασταση.σε ενα διαμερισμα δεν μπορουμε να εχουμε πανω απο 3-4 γατες μαξιμουμ.αλλιως οι γατες παρουσιαζουν διαταραχες συμπεριφορας.καποιες παιρνουν ολη τους τη ζωη κρυμμενες και αναπτυσσουν φοβιες.ουτε για αυτες ειναι φυσιολογικη αυτη η κατασταση.αφηστε που η συγκεκριμενη κυρια ειχε και κορη η οποια εκλαιγε και ελεγε οτι ντρεποταν να φερει σπιτι τους συμμαθητες της.

μπορει ν'ακουγεται σκληρο,αλλα η προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι δεν πρεπει ν'αναλαμβανουμε περισσοτερα απο οσα μπορουμε.προτιμω να σωσω λιγοτερα ζωα,αλλα τουλαχιστον σε αυτα που θα σωσω να μπορω να προσφερω τη ζωη που τους αξιζει:/:
Συμφωνώ απόλυτα.:/:
Δεν είναι καλό ούτε για τις γατούλες αλλά ούτε και για το άνθρωπο.:down:
Για μένα είναι ανθυγειηνό,άρρωστο και κάνει επίσης κακό ψυχολογικα,και στα 2 άκρα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτη η σελιδα πρεπει να υπαρχει ,εδω και πολυ καιρο ομως εγω γραφω πρωτη φορα στη συγκεκριμενη .Λυπαμαι πολυ για τα χαμστερακια σου αλλα εχω ενα καινουριο νεο.Σημερα καθως εβλεπα τηλεοραση η μαμα μου γυρισε το καναλι στο ΣΚΑΙ και εδειξε μια διαφηση που ελεγε πως[αν και εχουμε καιρο ακομα]τον Φεβρουαρη στο κανλι οπου σας ανεφερα προολογου [ΣΚΑΙ] θα ξεκινησει μια νεα εκπομπη γιε τους τετραποδους φιλους μας [γατες,σκυλους].Θα περιεχει συμβουλες και πολλα πραγματα που θα μας χρειαστουν με θεμα τα κατικοιδια μας.

Και οχι μονο εσυ!!!!!!!

Mήπως λες το "Με τη φροντίδα του Χάρυ":hmm:
Το έδειχνε και παλιότερα και είναι φανταστικό!:up:

ΣΚΑΪ 4 EVER!!!!
00020149.gif

Mήπως λες το "Με τη φροντίδα του Χάρυ":hmm:
Το έδειχνε και παλιότερα και είναι φανταστικό!:up:

ΣΚΑΪ 4 EVER!!!!
00020149.gif
οχι δεν λεει κατι τετοιο,σημερα ανακοινωσε για μια καινουργια εκπομπη που θα ξεκινησει μεσα στον φεβρουαριο για τα ζωα μας και θα λεγετε <<ΠΑΡΑ ΤΡΙΧΑ>>

Δεν το άκουσα αλλά έχουν ξαναδείξει τέτοιες ιστορίες και παλιότερα.
Έχω ακούσει επίσης κι από μία φίλη μου ότι κάποτε στην πολυκατοικία της έμενε μία με πάρα πολλές γάτες και λέει ότι το σπίτι της βρώμαγε πολύ άσχημα. Επίσης οι γάτες βρίσκονταν στην αυλή της φίλης μου, στο μπαλκόνι, έμπαιναν καμιά φορά και στο σπίτι, με αποτέλεσμα από τότε να τις σιχαθεί και όποτε βλέπει γάτα να ουρλιάζει και να απομακρύνεται. :down:

δεν ειναι τετοια εκπομπη,εχει να κανει με ττην φροντιδα και περηποιηση των κατοικιδιως(ετσι νομιζω δηλαδη,παντως το σκαι σε κατι τετοια οπως και με την οικολογια ειναι πρωτοπορος,μπραβο)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back