Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Ρενα μου αν τα κενα που βλεπεις στο τριχωμα τους, περιοριζονται στο σβερκακι τους, μαλλον ειναι απο δαγκωμα για επιβολη κυριαρχιας ή για απαυτωμα, καμμια φορα οταν δεν βρισκουν αστειρωτες θυληκιες το κανουν και μεταξυ τους. Το ιδιο γινεται και με τα δικα μου τα αρσενικα αυτην την εποχη που εχουν σχεδον τελειωσει τα διαφορα φικια-φικια τους. Αν ηταν δερματοφυτιαση τα πρωτα σημεια που θα εβλεπες να χανουν τριχωμα θα ηταν στα ποδια απο την πισω μερια, στην κατω μερια της ουρας και στα αυτακια τους.παιδια τη βαψαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!
οι γατουλες ειναι καλα,αλλα εχω παρατηρησει στις γατες της αυλης κυριως στον παππου που δεν ερχεται πολυ συχνα να φαει κι ειναι ο μονος μη στειρωμενος,οτι χανει τριχωμα,νομιζα οτι ηταν ψυλλοι γιατι ειναι απιστευτα βρωμικος,του εβαλα σκονη για ψυλλους,αλλα σημερα ξαναρθε και το τριχωμα του ειναι χαλια,γεματο κενα,και ξερα στο κεντρο,εψαξα καλα τα αδεσποτακια μου,ο αραπης εχει κι αυτος ενα κενο στο σβερκο,και παει να αραιωσει και απ τον προεδρο,φοβαμαι οτι τα πραγματα δεν ειναι καλα,κατι μεταδοτικο εχουν κι αν ειναι δερματοφυτιαση τη βαψαμε γενικως.
φοβαμαι και για τα παιδια και για ολα τα αλλα γατια που δεν εχουν νοσησει ακομα,διαβασα για ενα εμβολιο,αλλα χλωμο το βλεπω να εμβολιασω με το συγκεκριμενο ολη την αυλη,κοστιζει γυρω στα 20 ευρω και ειναι μονο για προληψη.πρεπει κατι να κανω μια αλοιφη πχ να βαλω με γαντια σε ολα οσα νοσουν μεχρι στιγμης 3.φοβαμαι γμτ!!!!!!!
υγ.οσα κοιμουνται προστατευμενα ειναι καλα,τα 3 δικα μου και τα δυο της αποθηκης,αλλα δε θελει και πολυ να καραφλιασουν ολα και να τρεχουμε!
Για καλο και για κακο, παρε μια Daktarin κρεμα για να τους βαζεις και για καλο και για κακο, παρε και μια Daktarin γελη που ειναι να την παιρνουν απο το στομα, αν εχουν καπου κοντα στο προσωπο θα βοηθησει πολυ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
βασω δες κι εδω ειναι ακριβως το ιδιο σημαδι στο ζωο και φαντασου το πιο μεγαλο,εντομεταξυ αν κατεβεις και διαβασεις ολο το αρθρο το σημαδι στο χερι ειναι ιδιο μ εκεινο που ειχε βγαλει η νεφελη πριν τα χριστουγεννα.
ευτυχως της νεφελης της περασε αλλα ειναι μεταδοτικο δυστυχως και δεν μπορω να το πω και σε κανεναν ξερεις στα εχω ξαναπει.
https://www.pet-doctor.gr/articles/dermatology/180-dermatophytosis-in-pets.html
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπορούμε να σου στείλουμε αλοιφές ή ίσως αυτά τα χάπια που αναφέρει το άρθρο για δύσκολες περιπτώσεις;
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
απο σας τη γνωμη σας θελω μονο,οτι και να στειλετε εδω ειναι δωρον αδωρον,δε θα κανει κατι παραπανω,εχω πολλα αδεσποτα και δυσκολο.κι αποτοτε που ερχονται και σκυλακια στην παρεα πολλα καινουργια μικροβια βλεπω που μεχρι στιγμης δεν τα ηξερα.βασω καλα λες θα παρω τη μαρια τηλ.αλλα τρεχω σα το βεγγο,(να βγαλω χαλια,να τα πλυνω,να κανω γενικη στο σπιτι για το πασχα κλπ.κλπ.κλπ που δεν τελειωνουν ποτε).
αν κολησουν τα δικα μου που δεν το ευχομαι,θα τα περιορισω σπιτι με μπανακια και αλοιφες και θα περασει,με τα αδεσποτα χλωμο.συνολικα καθημερινα ερχονται 10 αδεσποτες γατουλες συν εκτακτα περιστατικα που ποτε ερχονται ποτε οχι.συν τα 3 δικα μου.
φεραμε και κηπουρο και κλαδεψε,εκοψε,κι εκαψε ολα τα ξεροχορτα πιστευω οτι βοηθαει κι αυτο στην αποπαρασιτωση γενικως.το τι ψεμα εχω πει αυτες τις μερες στον αντρα μου δε λεγεται...
αν παρει χαμπαρι τι παιζει θα γινει χαμος.(αλλα δε θα παρει χαμπαρι τρεχει κι αυτος με τη δουλεια χαχα).
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος

Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
και τωρα δεν αντέχω να το βλεπω και να μην το παρω αγκαλια. Τι να γινει;
μην γεμίσω με ανησυχεί και η φαγούρα που ειναι ενοχλητικηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Κάνε λίγη υπομονή και για όσο διάστημα διαρκεί η θεραπεία, καλό είναι να προσπαθήσεις να συγκρατήσεις την παρόρμησή σου να χαϊδεύεις τα αδεσποτάκια (το καταλαβαίνω, δεν είναι εύκολο) για να μην επιμολύνεται διαρκώς η πάσχουσα περιοχή.
Σε ποιο σημείο του χεριού? Σε ρωτάω, γιατί θα μπορούσες ίσως να συνεχίσεις να τα αγγίζεις, φορώντας όμως χειρουργικά γάντια.
Περαστικούλια και σύντομα

Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool