tsakalaki-7
Νεοφερμένο μέλος
Τον περασμενο Οκτωβριο ηρθε στο σπιτι μας ενα γατακι- μικρο (περιπου 30 ημερων )ομορφο και πορτοκαλι! Ηταν τοσο μικρος σε ηλικια που δεν περπατουσε και πολυ καλα - εκανε ενα -δυο βηματα και μετα πηδουσε
!Ολος και ολος μια χουφτιτσα γατος.

Εμεις στο σπιτι εχουμε και ενα σκυλακι πρωην αδεσποτο ηλικιας περιπου 3 ετων σημερα ο οποιος δεν χαρηκε καθολου με την εισοδο του γατουλη στην ζωη μας.Στην αρχη τον μυριζε συνεχεια - δεν ηταν εχθρικος απεναντι του -και μετα σιγα σιγα τον συνιθησε και δεν το ενοχλουσε το καημενο μας.
Το βασικο του προβλημα ηταν -και ειναι ακομη- η ζηλεια ! Δεν μπορει να δεχθει πως θα τον παρω αγκαλια ή θα τον χαιδεψω ενω θα μπορυσα καλλιστα αυτο το χαδι να το δωσω σε εκεινον.

Εγω λοιπον αποφασισα να μην πολυ χαιδευω το γατι, για να μην τον τρομοκρατει ο σκυλος (ετρεχε κατα πανω μου να κλεψει το χαδι και εσπρωχνε τον γατουλη - με αποτελεσμα αυτος να τρεχει φοβισμενος).
Οσες ωρες μενουν μονοι τους δεν αντιμετωπιζουν κανενα προβλημα - ο γατουλης νομιζει πως ο σκυλος ειναι η μαμα του και τον λατρευει!Τρεχει πανω του τον κουτουλαει του γουργουριζει και οταν λειπουμε για βολτα με τον σκυλο κλαιει μπροστα στην πορτα.
Ο σκυλος ομως δεν νιωθει το ιδιο- τον ανεχεται ουσιαστικα και μονο οταν θελει αυτος παιζει μαζι του. προσωπικα το βρισκω και λογικο γιατι η προσωπικοτητα ενος αδεσποτου ταλαιπωρημενου σκυλου δεν θα μπορουσε να συμπιπτει με την προσωπικοτητα ενος χαζοχαρουμενου γατουλη.
Το ζητημα που με απασχολει βασικα ειναι το εξης ,εμεις λειπουμε πολλες ωρες απο το σπιτι και τα ζωακια περνουν το μεγαλυτερο μερος της ημερας μονα τους, με αποτελεσμα ο γατουλης μας να μην αγαπαει και τοσο πολυ.
Μεχρι προτεινως δε, δεν του αρεσε ουτε να τον χαιδευουμε και μας γρατζουναγε αμεσως...:cry: ετσι η μονες φορες που καθοταν να τον χαιδεψω χωρις να μου ματωσει τα χερια ηταν οταν κοιμοτανε.Πηγαινα σιγα σιγα διπλα του και του εδινα μερικα χαδακια του μωρου μου....
Τωρα τις τελευταιες μερες εχει λιγουλακι αλλαξει συμπεριφορα- ερχεται και καθεται στην αγκαλια μου για 1-2 λεπτα και γουργουριζει αλλα ουσιαστικα τα ορια τα βαζει εκεινος. Δεν θελει και πολλα πολλα .............
Πιστευετε πως εχω ελπιδες?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος

!!!!αν ηταν λιγο μεγαλυτερα θα μας εβαζαν και λουρακι να μας πανε βολτα!!!η θα μας κυνηγουσαν
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsakalaki-7
Νεοφερμένο μέλος
Δυστυχως εγω νομιζα πως αν δεν τα μαλωνεις και τους μιλας γλυκα και τα χαιδευεις αυτα υιοθετουν αντιστοιχες συμπεριφορες.Επιπλεον νιωθω και τυψεις γιατι νομιζω πως αν ημουν σπιτι περισοτερο τα πραγματα θα ηταν διαφορετικα.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σίγουρα ο χρόνος που περνας μαζί του έχει μεγάλη σημασία στη διαμόρφωση αρμονικών σχέσεων.Πόσο είναι ο γατούλης τώρα;Είναι στειρωμένος;Μερικές φορές γίνονται πιο άγριοι όσο μένουν αστείρωτοι.Αν έπαιζες λίγο μαζί του κάθε μέρα;Εννοώ κάποιο σταθερό χρονικό διάστημα όπως είκοσι λεπτά όταν γυρίζεις απο τη δουλειά κάθε μέρα.Θα μάθει να σε περιμένει για να παίξετε,και μέσα απο το παιχνίδι,καθώς είναι κάτι που συνήθως μοιράζεται με τους ομοίους του,θα αναπτύξει έναν δεσμό μαζί σου.
tsakalaki-7
Νεοφερμένο μέλος
η αληθεια ειναι οτι ο σκυλος δεν μας αφηνει να παιξουμε -χωνει την μυτη του αμεσως. και να τον διωξω δηλαδη η ορεξη του γατουλη εχει περασει και φευγει και εκεινος...
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
όταν είχαμε τον black ''έκλαιγε'' βλέποντας που χαιδέυαμε τον Λέων.
Μήπως σε κάποιο χώρο που δε θα μπει εκεινη την ώρα ο σκύλος;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsakalaki-7
Νεοφερμένο μέλος
Ειναι λιγο δυσκολη η κατασταση μας - εντωμεταξυ σκεφτομαι καμια φορα μηπως να τα αφησω να εξελιχθουν, οπως να ναι τα πραγματα και ας μην μας αγαπησει ποτε ο περικλακος μου ,αρκει που θα τον αγαπαμε εμεις...
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

tsakalaki-7
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

tsakalaki-7
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool