Nobodys_Wife
Νεοφερμένο μέλος
Εάν και δεν γράφω πάρα πολύ συχνά, είμαι μέλος και αναγνώστρια της σελίδας εδώ και πολλά χρόνια και είμαι τρελά φοβισμένη..
Έχουμε μαζέψει από τον δρόμο το 4ο πλέον γατάκι της οικογενειας μας εδώ και σχεδόν 2 μήνες.
Το γατάκι φτερνιζόταν έντονα με αίμα και ο γιατρός μας είπε ότι έχει μυκόπλασμα. Έφαγε ο δολιος 2 ενέσεις ανά 15 μέρες και καπάκι το 1ο του εμβόλιο. Κάναμε κ θεραπεία με Frontline σπρευ για ψύλλους και σε αυτόν και στην άλλη που έχουμε μέσα στο σπίτι και φαινόταν πλέον υγιέστατος.
Χθες το πρωί λοιπόν, ενώ το γατί κανονικά είναι υπερκινητικό και πολύ παιχνιδιάρικο (μπορείς να τον πεις και διαολάκι), δεν κουνήθηκε καθόλου από το κρεβάτι. Φύγαμε για τη δουλειά και γυρνώντας ο Thor Με το ζόρι σηκώθηκε από το κρεβάτι και έτρεμε συνέχεια. Δεν έτρξε καν για φαγητό (που κανονικά μας τρώει και εμάς!). Πήρε τον κτηνίατρο που τον είχαμε πάει και ήταν εκτός Αθηνών και έτσι κατέφυγα στον κοντινότερο που βρήκα γιατί δεν έβλεπα τον μικρό καθόλου καλά.
Κάναμε αιματολογικές εξετάσεις και βρήκαμε πολύ ανεβασμένα λευκά αιμοσφαίρια, ο γιατρός μας είπε για φλεγμονή. Έφαγε μια ένεση και θα κάνουμε και 2η επαναληπτική σε 14 μέρες καθώς και Augmentin σιρόπι κάθε μέρα πρωί-βράδυ για 15 μέρες.
Επίσης βρήκε ότι ο μικρός μου έχει ψώρα (πράγμα που δεν είδε ο προηγούμενος κτηνίατρος
) και έφαγε άλλη μια ένεση και θα πρέπει να του βάζω και αλοιφούλα στα αυτιά μέρα παρά μέρα για 15 πάλι μέρες. Ο γιατρός λοιπόν μου είπε ότι εφόσον δεν έχει επηρεάσει συκώτι και νεφρά το γατί θα γίνει σταδιακά καλά.
Σήμερα το πρωί σηκώθηκα να δώ πως είναι. Ο μικρός μου δεν έχει σηκωθεί ούτε για φαγητό, ούτε για τουαλέτα από χθες, δεν γουργουρίζει, δεν κουνιέται και τα ματάκια του είναι γυρισμένα όπως όταν συνέρχονται από νάρκωση.. Δεν ξέρω τι να κάνω, έχω ανησυχήσει πάρα πολύ μιας και κανένα άλλο γατάκι μου δεν είχε προβλήματα υγείας .. Πείτε μου σας παρακαλώ τη γνώμη σας..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nobodys_Wife
Νεοφερμένο μέλος
Καλημέρα Selina Kyle και σε ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση.
Και τους δυο κτηνιάτρους μας τους σύστησαν και στους δυο πήγαινα για 1η φορά, οπότε δεν μπορώ να έχω προσωπική άποψη. Εγώ δεν είμαι από Αθήνα και δεν είχα ιδέα για το που να το πάω..
Προς το παρόν είμαι συνεχώς πάνω από το γατί και περιμένω να δω εάν μέσα στην επόμενη ώρα θα υπάρξει κάποια αλλαγή για να ξαναπάρω τηλέφωνο τον γιατρό.
Ποιος είναι θα μου πεις ο λόγος που έγραψα στο site.. Δεν ξέρω, απλά είμαι τόσο χάλια που ίσως μια κουβέντα να με ηρεμήσει κάπως..

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Το οτι εγραψες στο σαιτ φιλη μου δειχνει οτι χρειαζεσαι συμπαρασταση και αυτη θα την βρεις εδω. Το γατακι ομως χρειαζεται αμμεσα γιατρο, συνηθως οσο σοβαρη και να ειναι η κατασταση μετα απο καποιες ωρες βλεπουμε καποια διαφορα, για να μην συνερχεται ισως τελικα πρεπει να πας και καπου αλλου.
Αν θελεις πες μας σε ποια περιοχη εισαι για να βρουμε καποια 24ωρη κλινικη να μπορεσεις να πας το γατακι.
Nobodys_Wife
Νεοφερμένο μέλος
Μένουμε Κ. Πετράλωνα. Ο 1ος γιατρός που επισκεφθήκαμε είναι ο κύριος Τσακίρης που το ιατρείο του είναι Μοσχάτο και ο 2ος είναι ο κύριος Χαντηλάρης στα Α. Πετράλωνα.
Πριν από λίγο μίλησα με τον 2ο γιατρό και μου είπε να του δώσω το απόγευμα και πάλι Augmentin και εάν μέχρι αύριο δεν δούμε βελτίωση θα τον κρατήσει στο ιατρείο..
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Ευχομαι να πανε ολα καλα με το γατακι σου, αν τυχον χρειαστεις κτηνιατρο σε μερες ή ωρες απαγορευτικες, σου βαζω εδω ολες τις 24ωρες κλινικες που υπαρχουν. https://wwwgatologio.blogspot.gr/
_amanda_
Εκκολαπτόμενο μέλος
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Nobodys_Wife
Νεοφερμένο μέλος
Θα σε συμβούλευα να καταφύγεις στον "αίλουρο". Πολλοί γατογονείς από την Αθήνα τον εμπιστεύονται με κλειστά μάτια. Είναι ιατρείο μόνο για γάτες, δηλαδή πολύ εξειδικευμένο. https://www.ailouros.gr/ Εδώ έχει διεύθυνση και τηλέφωνα. Εμένα με έχουν βοηθήσει αρκετές φορές τηλεφωνικά μάλιστα, παρόλο που μένω σε άλλη πόλη.
Μου το συνέστησε και άλλο άτομο το συγκεκριμένο ιατρείο .. Αλλά είναι ανοιχτό και Σ/Κ;;
Ο μικρός μου είναι ακριβώς στην ίδια κατάσταση και θα περιμένω μέχρι και το απόγευμα που μου είπε ο γιατρός να του δώσω την 1η δόση augmentin. Φοβάμαι και για αφυδάτωση. Έχει 2 μέρες να πιει νερό.
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
αν δοκίμαζες να του δώσεις νερό με τη σήριγγα;
Nobodys_Wife
Νεοφερμένο μέλος
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
endorama
Εκκολαπτόμενο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Nobodys_Wife
Νεοφερμένο μέλος
Ο μικρός δεν σηκώθηκε καθόλου όλο το βράδυ και προσπάθησα να του δώσω νεράκι με σύριγγα .. Ήπιε με το ζόρι ελάχιστο.
Το πρωί τον αφήσαμε στον κτηνίατρο, ψηνόταν στον πυρετό ο καημένος.. Θα κάνει εξετάσεις για λευχαιμία και AIDS και το απόγευμα θα έχουμε τα αποτελέσματα.
Ολοι ξέρουμε τι ακολουθεί εάν όντως είναι λευχαιμία.. Ελπίζω για τα καλύτερα γιατί θα τρελαθώ!
Έχω μιλήσει με 2 ακόμη κτηνιατρος τηλεφωνικά (αυτούς τους οποίους ξέρω στην πόληαπό την οποία κατάγομαι) και μου είπαν ότι θα μπορούσε να είναι το οτιδήποτε .. Δεν ξέρω τι να πω..
Το μωρό μου τα χαράματα πια μόνο κατάφερε να σηκώσει το κεφαλάκι του και να μου γουργουρίσει μια φορά πριν πνιγεί στον βήχα..

le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά.

lenini
Νεοφερμένο μέλος
περαστικά... η σκέψη μας μαζί σας!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool