Η εικόνα του γατούλη μου ολοένα και χειροτερεύει!

Εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαταρχήν να είσαι δυνατή για να μπορεί να είναι και αυτό..!Πρέπει να γίνουν όλες οι εξετάσεις και τεστάκια για FIV/FeLV/FIP,ίσως χρειάζεται και νοσηλεία να πάρει και ορό αφού δεν τρώει.
Περιμένουμε νέα απ'τις εξετάσεις του και να είναι περαστικά γρήγορα!!!:hug:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολυ λυπαμαι που ειναι τοσο ασχημα το καημενο, μπορει ομως με την σωστη ιατρικη βοηθεια να γινει παλι μια χαρα. Να εισαι δυνατη γιατι σε χρειαζεται και γραψε μας πως παει.

πω πω το καημενούλι μου... εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά!!!!! να μας ενημερώσεις για την εξέλιξη!!!! όλες μου οι ευχές για γρήγορη ανάρρωση είναι κοντά σας!! καλή δύναμη σε εσένα και κυρίως στο μικρό σου ώστε πολύ σύντομα να τρέχει χαρούμενο μέσα στο σπίτι!!!!

Βγηκαν πριν απο λιγο τα αποτελεσματα.. Αρνητικα και για λευχαιμια και για AIDS. :clapup:
Μου ειπε ο γιατρος οτι ειδε μια σκια στους πνευμονες κ οτι τον εχει πλακωσει στην αντιβιωση.. Δεν εχω μαθει λεπτομερειες .. Θα μπορεσω να παω σε περιπου μια ωρα στο ιατρειο.. Ελπιζω να μην ειναι τπτ σοβαρο .. Οτιδηποτε αλλο ειναι ιασιμο, ετσι δεν ειναι;;;;

πάρα πολύ χάρηκα που όλα πήγαν καλά!!!! και θα δεις που αυτό στους πνεύμονες δεν θα είναι κάτι!!!! θα γιατρευτεί γρήγορα!!!! μόλις πας και τον δεις πες μας πώς είναι!!!! και να του δώσεις τις ευχές όλων μας!!!!

Πολύ ευχάριστα νέα!!!! :clapup::clapup::clapup:
Σύντομα να γίνει εντελώς καλά εύχομαι

Παιδια ολα θα ειναι καλα .. Εχει φλεγμονη στο αναπνευστικο αλλα θα γινει καλα .. !!!
Θα τον κρατησει και σημερα μεσα και εαν αυριο ειναι καλυτερα θα τον παρω σπιτι.. Πηγα και τον ειδα και γουργουριζε και με κουτουλουσε :inlove:..
Εφαγε και ηπιε νερακι με το που πηγα.. Θα ανεβασω φωτογραφια να το δειτε το μωρακι μου ..

Εχω χασει 20 χρονια απο τη ζωη μου αλλα χαλαλι του .. :D

Άντε πολύ ωραία. Να γίνει γρήγορα καλά να σε ταράξει στα κουτουλίδια. Περαστικά στο μικρούλι και σιδερένιος :):):)

Τέλεια! Πάρα πολύ χάρηκα!

Εχω χασει 20 χρονια απο τη ζωη μου αλλα χαλαλι του .. :D

Ναι, το χουν αυτό το προσόν, είναι γεγονός.. αλλά να δεις που αύριο ο ήλιος θα λάμπει πιο όμορφα... αν δεν έχεις ήδη αισθανθεί ότι το φεγγάρι το βλέπεις για πρώτη φορά αποψε.. να ναι πάντα καλά να μας δίνουν λαχτάρες φτάνει να ανακουφιζόμαστε ύστερα :P

Μπράβο μωρέ το μικρουλάκι μας..άντε να το πάρεις σύντομα κοντά σου και να είναι υγιέστατο!!!!

παρα πολυ χαιρομαι που ολα ειναι καλα! και εμενα ηταν ετσι το γατακι μου για 2 μερες. υποτονικο πολυ, ακεφο, δεν επινε νερακι, δεν ετρωγε, δεν γουργουριζε, δεν καθαριζοταν καθολου κτλ..και ειναι το πιο ζωηρο μου γατακι. αλλα τελικα και μας ολα βαινουν καλως τωρα!

Αντε βρε παιδι μου, πολυ χαρηκα. Σιδερενιο να ειναι και συντομα να το εχεις κοντα σου.:)

αχ τί καλάάάάάάά!!!!! μπράβο!!!!! πάρα πολύ ευχάριστα νέα!!!!! περιμένουμε φωτογραφίες του!!!! να δούμε και εμείς τη φάτσα που μας ανησύχησε!!!!
περαστικούλια του!!!!!!!!!:):):):):)

Παρακολουθουσα με αγωνια το θεμα.Ειν αι πολυ καλα τα νεα!:D
Μακαρι να πανε ολα καλα,και θα πανε.Σου στελνω ολη μου την αγαπη και γραφε μας νεα σας.:)

:clapup::clapup::clapup: Αχ μωρε μπραβο !!! πολυ χαρηκα !!! σιδερενιο να ειναι το μικρουλακι !!!!

Ευχαριστω πολυ πολυ για την υποστηριξη παιδια..
Εβαλα φωτογραφιες του Thor και της Georgie στην υπογραφη για να τα δειτε και τα δυο .. Θα ηρεμησω τελειως μολις ερθει σπιτι το σκατουλακι μου !!! Καλημερααααααα :)

καλημέρα και σε σένα!!!!! κουκλάκια είναι και τα δύο!!!!!! σε λίγο θα τα έχεις και τα δύο μάζι στην αγκαλιά σου μιας και ο γατούλης σου ολοκλήρωσε την περιπέτειά του!!!!!:):)
περιμένουμε και άλλες φωτογραφίες!!!!!

περαστικά :D
χαίρομαι που όλα είναι καλά :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back