Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Περαστικά σας και θα πάνε όλα καλά!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nobodys_Wife
Νεοφερμένο μέλος
Μολι γυρισαμε σπιτι !!!! Ενταξει, δεν ειμαστε ακομη τελειως καλα αλλα τρωμε κ καθαριζομαστε και γουργουριζουμε συνεχεια.. Ειναι ακομη ζαλισμενος ο δολιος αλλα θα στρωσει τουλαχιστον ..
Βεβαια εχει φυσημα στον πνευμονα το οποιο θα τον καθιστα ιδιαιτερα ευαίσθητο αλλα αφου θα ζησει το μωρο μου ολα καλα !!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Ο γκριζούλης είναι?
tz3nh
Εκκολαπτόμενο μέλος

Nobodys_Wife
Νεοφερμένο μέλος
Αγορίνα μου...την κοψοχόλιασες...τώρα που θα γίνεις καλά θα την αποζημιώνεις με αμέτρητα γουργουρητά.
Ο γκριζούλης είναι?
Ναι ναι, ο γκριζουλης ειναι !!! Οχι να το παινευτω, αλλα κουκλος ο γιοκας μου ε;;;

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Εξαλλου το λεει και η παροιμια, αν δεν παινεψεις το γατι σου θα πεσει να σε πλακωσει.

Βρε παινεψου οσο θελεις, γιατι εμεις τι νομιζεις πως κανουμε;
Εξαλλου το λεει και η παροιμια, αν δεν παινεψεις το γατι σου θα πεσει να σε πλακωσει.![]()
ΧΑΧαχαχαχαχα!!!... Άντε περαστικά σας... τέλεια νέα!

ελενα.v
Εκκολαπτόμενο μέλος
κούκλος δε θα πει τίποτα!!!! φτου φτου!!!! άντε και να είναι η τελευταία αγωνία που πέρασες μαζί του!!!!!Ναι ναι, ο γκριζουλης ειναι !!! Οχι να το παινευτω, αλλα κουκλος ο γιοκας μου ε;;;![]()
catpower
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xstratus
Νεοφερμένο μέλος
εισται υπεροχη ανθρωποι παιδια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nobodys_Wife
Νεοφερμένο μέλος
Τελικά μετά από 3 διαφορετικούς γιατρούς (και πολλάαααααααααα λεφτά) καταλήξαμε στον αίλουρο (πείτε με τρελή αλλά κανένας γιατρός δεν μου γέμιζε το μάτι και ήθελα και άλλη άποψη πάντα :Ρ ) .. Είμαι ευτυχισμένη !!!
Δεν ξέρω εάν είναι ο καλύτερος γιατρός, ο καιρός θα το δείξει αλλά τουλάχιστον εμένα με κάνει να αισθάνομαι μια ασφάλεια κ έχω την αίσθηση ότι είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος που αγαπάει πολύ τα γατάκια!!! Και αυτό μέχρι να δω αποτελέσματα μου φτάνει.
Μου έβγαλε τελείως διαφορετικό πόρισμα από τους προηγούμενους γιατρούς.. Το γατί επειδή το βρηκαμε σχετικά μεγάλο (5 μηνών σχεδόν) κόλλησε κάτι που θα είχε αποφευχθεί εάν είχε κάνει μικρότερο εμβόλια.. Δεν πρόκειται να γίνει ποτέ τελείως καλά μιας και είναι κάτι σαν την ανθρώπινη ιγμορίτιδα αλλά μπορείς να βοηθήσεις το γατάκι σου να μη ταλαιπωρείτε τόσο.
Ο Thorάκος είναι σαφώς καλύτερα, έχουμε βέβαια ακόμη μύξες αλλά είμαστε πολύυυυ καλύτερα, κάναμε τα εμβόλια μας και μόλις στειρωθήκαμε !!
Μας έμεινε μόνο το τσιπάκι μας .. Αλλά έχουμε γίνει κοτζάμ άντρες και δε σηκώνουμε και πολλές πολλές μαγκιές από την Georgie.. Της πήρε τον αέρα..
Οπότε.... Ευχαριστώωωωωωωω πάαααααααρα πολύ και για την υποστήριξη αλλά και για την πρόταση για τον αίλουρο
Ελπίζω να είσαστε όοολοι καλά !!! Και εσείς και τα μωρά σας.. Τα φιλιά από την οικογένεια μας !!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool