roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
ποιος ομως ευθηνετε για την ΚΟΡΑΚΟΣΥΖΗΤΗΣΗ????Ζητω συγνωμη αν ακουστηκε ασχημα και προσελαβε καποιον αλλα προσωπικη επιθεση δεν ηταν σε καμια παριπτωση!Ολοι κατα καιρους σε διαφωνιες εχουν χρησιμοποιησει το"ειστε βαθια νυχτωμενοι!
Τελος........
Απο γατοσυζητηση το καναμε κορακοσυζητηση....![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Ζητω συγνωμη αν ακουστηκε ασχημα και προσελαβε καποιον αλλα προσωπικη επιθεση δεν ηταν σε καμια παριπτωση!Ολοι κατα καιρους σε διαφωνιες εχουν χρησιμοποιησει το"ειστε βαθια νυχτωμενοι!
Τελος........
Απο γατοσυζητηση το καναμε κορακοσυζητηση....![]()

την αδικησες την πουπι, αλλα μετα το αναγνωρισες και επανορθωσες, μπραβο σου !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
romano82
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ευθυνομαι μονο εγω!ποιος ομως ευθηνετε για την ΚΟΡΑΚΟΣΥΖΗΤΗΣΗ????
Αναγνωριζω το δικο μου μεριδιο ευθυνης!

romano82
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η πειρατινα σου ειναι το κατι αλλο!
την αδικησες την πουπι, αλλα μετα το αναγνωρισες και επανορθωσες, μπραβο σου !![]()
Ειδικα με το μαντιλη αλλο πραγμα!

ιβανα
Επιφανές μέλος
Η πειρατινα σου ειναι το κατι αλλο!
Ειδικα με το μαντιλη αλλο πραγμα!
![]()
ευχαριστω πολυ

roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
τοτε να μην απαντησω για να μην εχω μεριδιο ευθυνηςΔεν ευθυνομαι μονο εγω!
Αναγνωριζω το δικο μου μεριδιο ευθυνης!
![]()
romano82
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν απαντησα τοση ωρα και δεν θα απαντησω!τοτε να μην απαντησω για να μην εχω μεριδιο ευθυνης
Αν πιστευεις οτι φταιω μονο εγω πιστευε το!
Προβλημα δικο σου,οχι δικο μου!
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
εσυ αναφερθηκες στην κορακοσυζητηση και κανενας αλλος. τωρα τι θελεις ολοι που συζητουσαμε για αυτο τοα θεμα να σου πουμε και συγνωμη?Δεν απαντησα τοση ωρα και δεν θα απαντησω!
Αν πιστευεις οτι φταιω μονο εγω πιστευε το!
Προβλημα δικο σου,οχι δικο μου!
ιβανα
Επιφανές μέλος

πληηηηζζζζΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
οχι ιβανα μου δεν τσακωνομαστε πολυτησμενη συζητηση κανουμεσυγνωμη που επεμβαινω βρε παιδια αλλα ειναι κριμα να τσακωθειτε....πληηηηζζζζ
ruko
Διάσημο μέλος

roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
ROUKO και εγω αυτο πειστευω οτι λογικα δεν πρεπει να αρεσει και τοσο ιδιετερα στους ισπανους αυτο το εθιμο. ισος ομως να το κρατανε σαν κραχτη στο να φερουν τουρισμο στην πατριδα τους δηλαδη κανουν θυσιες στον βωμο του χρηματος.παντος επειμενω και λεω οτι ενα τετοιο εθιμο θα μπωρουσε να αντικατασταθη με ψευτηκα ομιοματα ταυρον που απο μεσα θα μπωρουσε να βρισκετε καποιος ανθρωπος που θα κανει ολλα αυτα που λεει το εθιμο τους σε πολλες χωρες παρομια εθιμα εχουν αντικατασταθη με ομιοματα. γι αυτο εφερα παραδειγμα το καψιμο του ΙΟΥΔΑ ακομα του ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ στις αποκριες. ομιοματα πλοιων για τους ΧΙΟΤΕΣ που θελουν να τημισουν τον μπουρλοτιερη καναρη κ.λ.πΠάντως, για να γυρίσουμε στο θέμα, όσοι Ισπανοί γνώρισα, και έχω γνωρίσει αρκετούς, θεωρούσαν τις ταυρομαχίες καφροέθιμο. Δυστυχώς είναι κυρίως οι τουρίστες που τις συντηρούν.![]()
ιβανα
Επιφανές μέλος
Πάντως, για να γυρίσουμε στο θέμα, όσοι Ισπανοί γνώρισα, και έχω γνωρίσει αρκετούς, θεωρούσαν τις ταυρομαχίες καφροέθιμο. Δυστυχώς είναι κυρίως οι τουρίστες που τις συντηρούν.![]()
εχεις δικιο σ'αυτο δυστυχως.....εμενα πηγαν 2 φιλες μου προσφατα ισπανια, και θα πηγαιναν να δουν ταυρομαχια επειδη θα πηγαινε ολο το γκρουπ τους. τελικα για καποιους λογους δεν πηγαν, αλλα θα πηγαιναν. και αγορασαν και μπλουζα με ταυρο πανω αν ειναι ποτε δυνατον...
ακομα τις κραζω

οντως οι τουριστες τα συντηρουν αυτα, και δυστυχως οι τουριστες ειμαστε λιγο σαν προβατα μερικες φορες, δε σκφτομαστε και λιγο παραπανω....

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος

Οι θυροδομαστές φταίνε επιδή σκοτώνουν.Απ΄την άλλη φταίει και ο κόσμος που πάει και βλέπει το θέαμα μαζί με τα παιδιά.
Εγώ πιστεύω πως πρέπει να ξεσηκωθούμε για τους ταύρους,όχι μόνο οι Ισπανοί,αλλά και όλες οι χώρες τις Ευρώπης γιατί όταν είμαστε αμμέτοχοι γινόμαστε θεατές ενός εγκλήματος.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Πιστεύω ότι οι ταυρομαχίες είναι μία απάνθρωπη πράξη και δεν είναι καθόλου έθιμο.Βρισκόμαστε πια στο 2009 και οι Ισπανοί θα πρέπει να καταλάβουν ότι το να βασανίζεις και να σκοτώνεις δεν είναι θέαμα για να το βλέπεις,ούτε επάγγελμα για να το διαπράτεις.Χάρηκα πολύ για τον ταύρο,αλλά με λύπη μου θα πω: Εμείς χαρήκαμε.Το <<τσίρκο>>-σε εισαγωγικά-χάρηκε;Λέτε νε μην έχει και αυτός τη μοίρα των άλλων;
Οι θυροδομαστές φταίνε επιδή σκοτώνουν.Απ΄την άλλη φταίει και ο κόσμος που πάει και βλέπει το θέαμα μαζί με τα παιδιά.Εγώ πιστεύω πως πρέπει να ξεσηκωθούμε για τους ταύρους,όχι μόνο οι Ισπανοί,αλλά και όλες οι χώρες τις Ευρώπης γιατί όταν είμαστε αμμέτοχοι γινόμαστε θεατές ενός εγκλήματος.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;
χαιρομαι παρα πολυ,που ενα παιδακι της ηλικιας σου ,εχει τοσο σωστες αποψεις..

..μακαρι και πολλοι ενηλικες να τις ειχαν και εκεινοι!!!!!!! μπραβο σου

roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
πραγματηκα ειναι πολλυ συγκηνητικο να βλεπεις παιδακια με πολλυ ποιο οριμο μυαλο απο ορησμενους μεγαλους. μπραβο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΝΗχαιρομαι παρα πολυ,που ενα παιδακι της ηλικιας σου ,εχει τοσο σωστες αποψεις....μακαρι και πολλοι ενηλικες να τις ειχαν και εκεινοι!!!!!!! μπραβο σου
![]()
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool