Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ολα τα λεφτα αυτη η γατα! Αταραχη και ακουνητη στον καναπε...οταν σειεται ολο το σπιτι ! Καλα...τα δικα μου θα ειχαν εξαφανιστει απο το πρωτο δευτερολεπτο..μιλαμε για γατα,τερας ψυχραιμιας!

Δειτε το βιντεο απο το λινκ,ειναι φοβερη η ατιμη!
ΠηγήΤα 6,5 Ρίχτερ στην Ιταλία δεν… ξεκούνησαν τη γάτα (Video)
Ένα απίστευτο βίντεο από τον καταστροφικό σεισμό των 6.5 Ρίχτερ που σημειώθηκε χθες Κυριακή στην Ιταλία έδωσε στη δημοσιότητα η εφημερίδα Corriere Della Sera.
Το βίντεο προέρχεται από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης ενός σπιτιού και παρουσιάζει τη γάτα του σπιτιού να μένει… ατάραχη από την έντονη σεισμική δραστηριότητα.
Σε όλη τη διάρκεια του σεισμού η γάτα κάθεται ατάραχη στο μπράτσο του καναπέ ενώ κάποια στιγμή η ιδιοκτήτριά της έντρομη προσπαθεί άρον άρον να βάλει τα παπούτσια της και να φύγει από το σπίτι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Αυτά είναι γατιά ρε συ, όχι τα δικά μας τα χαμένα.

Και αυτό το βιντεάκι, μου έφερε στον νου θύμισες από τα παλιά. Μια κάπως άσχημη και μια που όποτε την θυμάμαι γελάω μόνη μου.
Στον σεισμό του '99 ήμουν η μοναδική που δεν βγήκα έξω, είχα 4 γατιά και 2 γατοφόρους. Πως να τα άφηνα πίσω μόνα τους την στιγμή που ήταν και τρομοκρατημένα...
Αυτόν τον σεισμό δεν θέλω ούτε να τον θυμάμαι, από τις πιο τραυματικές μου εμπειρίες γιατί τους τρέμω τους σεισμούς.
Η Ζουζούκα μου περάσανε μέρες για να συνέλθει το κοριτσάκι μου.
Και από την άλλη, θυμάμαι ένα περιστατικό που έγινε ένας σεισμός κάποιο βράδυ της δεκαετίας του '90, μάλλον μετά το 1997 γιατί είχα και την Τασούλα και ήταν ενήλικη πια.
΄Ηταν θυμάμαι προχωρημένη νύχτα, ο Γιώργος είχε εφημερία και έλειπε και εγώ ήμουν μόνη με τα γατιά. Με το που ξεκινάει λοιπόν ο σεισμός, πιάνω την Ζουζού και την βάζω κάτω από ένα τραπέζι, βγαίνω για να πάω να φέρω τον Κόκο, στο μεταξύ η Ζουζού έχει φύγει. Αφήνω τον Κόκο και πάω να βρω την Ριρή ή να ξαναπιάσω την Ζουζού...
Ε στο μεταξύ τελείωσε ο σεισμός.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Εγω θυμαμαι,οταν ζουσα στην ζακυνθο..και οταν ζουσε ο μπουκακος μου,οτι καποιους τους καταλαβαινε ελαχιστα δευερολεπτα πριν γινουν.Αυτο δεν ειναι περιεργο.Ισχυει..και ειναι επιστημονικα αποδεκτο.Οταν υπαρχουν προδρομα φαινομενα,επισης οταν τα ζωακια αντιλαμβανονται τα πρωτα κυματα,δεν θυμαμαι τωρα πως τα λενε..αλλα εχουν συγκεκριμενη ονομασια, και αυτα εμεις ΔΕΝ τα αντιλαμβανομαστε,ομως τα αντιλαμβαννται τα ζωα
.Ε...βραδυ αργα,ο μπουκακος κοιμοταν επανω μου,ξαφνικα πεταγεται και τρεχει προς το σαλονι να κρυφτει,ΧΩΡΙΣ να υπαρχει καννα απολυτως κουνημα,εγω να αναρωτιεμαι τι σκατα επαθε..και μετα απο καποια δευτερολεπτα να αρχισει να κουναει....

ΥΓ,Παρεπιπτοντως..πιο εξυπνα ειναι τα δικα μας τα χαμενα,διοτι εμενα φοβουνται και πανε και κρυβονται συνηθως κατω απο κρεββατια...μια χαρα,αντιθετα αυτη η τσουπιτσα ,του βιντεο,η θαραλλεα..ηταν εντελως απροστατευτη!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
(έτυχε να το δω κι εγώ απόψε στις ειδήσεις στην τηλεόραση).Τέτοια γατιά μ'αρέσουν, ατρόμητα!

Από την άλλη, αυτή η κυρά του μου την ψιλο-έσπασε.
Γιατί έσπευσε να εγκαταλείψει το σπίτι, χωρίς να πάρει μαζί το γατί (που μπορεί και η άγνοια κινδύνου να το κάνει θαρραλέο).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Αυτή ήταν και η δική μου απορία.Γιατί έσπευσε να εγκαταλείψει το σπίτι, χωρίς να πάρει μαζί το γατί (που μπορεί και η άγνοια κινδύνου να το κάνει θαρραλέο).

Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
ultraviolence
Συντονιστής
Εσείς τι πιστεύετε ότι ισχύει;Μυστηριώδης θόρυβος στην Αρκτική «διώχνει» τα θαλάσσια ζώα
![]()
Οτάβα, Καναδάς.
Ο στρατός του Καναδά πραγματοποιεί έρευνα για να ανακαλύψει την πηγή ενός μυστηριώδους θορύβου που μοιάζει να έρχεται από τον βυθό μίας απομονωμένης περιοχής στην Αρκτική.
Σύμφωνα με το ΒΒC, κάτοικοι της περιοχής σημειώνουν ότι ο παράξενος θόρυβος (ένας μεταλλικός ήχος) έχει τρομάξει τα θαλάσσια ζώα, τα οποία έσπευσαν να εγκαταλείψουν την περιοχή.
Καναδικό στρατιωτικό αεροσκάφος πραγματοποίησε έρευνες με πολλαπλούς αισθητήρες στην περιοχή, σημειώνουν αξιωματούχοι, προσθέτοντας ότι ο στρατός δεν κατάφερε μέχρι στιγμή να εξηγήσει την αιτία «των ακουστικών ανωμαλιών»
«Το πλήρωμα του αεροσκάφους δεν εντόπισε επαφές στην επιφάνεια ή κάτω από την επιφάνεια» σημείωσε ο στρατός σε ανακοίνωσή του που δόθηκε στο BBC.
«Το μόνο που παρατήρησε το πλήρωμα ήταν δύο κοπάδια φαλαινών και έξι θαλάσσιους ελέφαντες» στην περιοχή, προσθέτει η ανακοίνωση.
Εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας στην Οττάβα είπε ότι δεν είναι γνωστή η αιτία του θορύβου.
Ο θόρυβος παρατηρείται στο κανάλι Νουναβούτ, κοντά στην Γροιλανδία.
Ανάμεσα στις εξηγήσεις που δίνονται στον καναδικό Τύπο είναι οι εξής:
- Πρόκειται για έρευνα με σόναρ από εταιρεία εξόρυξης.
- Πρόκειται για ήχο που αναμεταδίδεται από οργάνωση προστασίας της φύσης, προκειμένου να τρομάξει την άγρια ζωή από την περιοχή που χρησιμοποιείται για κυνήγι.
- Ο θόρυβος προκαλείται από στρατιωτικά υποβρύχια.

Πηγή εδώ
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Εμενα κατι τετοιο μου μυριζει.
Παντως ουφο..δεν νομιζω να ειναι..

Αυτο..ειναι τελειως γελοιο να γραφεται στον καναδεζικο τυπο
Οργανωση προστασιας της φυσης ΠΟΤΕ δεν θα εκανε κατι τετοιο.Πρόκειται για ήχο που αναμεταδίδεται από οργάνωση προστασίας της φύσης, προκειμένου να τρομάξει την άγρια ζωή από την περιοχή που χρησιμοποιείται για κυνήγι.
Για μενα σιγουρα ειναι αυτο
,διοτι ειναι ηδη γνωστο εδω και χρονια οτι τα σωναρ των υποβριχιων αποπροσανατολιζουν και δημιουργουν προβλημα στα ζωα και κυριως σε φαλαινες.Ο θόρυβος προκαλείται από στρατιωτικά υποβρύχια.
Κατα τα αλλα...ποσο ξεδιαντροπα ψευδονται καποιοι,οι παρατρεχαμενοι του υπουργειου αμυνας..και κανουν τους κινεζους;;Αισχος θα ελεγα.
ultraviolence
Συντονιστής
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Και βέβαια θεωρώ αυτή τη δικαιολογία
γελοιωδέστατη.Πρόκειται για ήχο που αναμεταδίδεται από οργάνωση προστασίας της φύσης, προκειμένου να τρομάξει την άγρια ζωή από την περιοχή που χρησιμοποιείται για κυνήγι.
Κανένα μυστήριο. Μόνο κοροϊδία, που όσο πιο γρήγορα αποκαλυφθεί τόσο το καλύτερο για τη ζωή των ζώων και κατ'επέκταση του πλανήτη ολόκληρου.
ultraviolence
Συντονιστής
Πηγή εδώΟργή προκάλεσε ένα παγοδρόμιο στην Ιαπωνία που είχε τοποθετήσει χιλιάδες αληθινά ψάρια στον πάγο
Το πάρκο ψυχαγωγίας αναγκάστηκε να κλείσει την εγκατάσταση μετά από θύελλα σχολίων για σκληρότητα και ασέβεια
![]()
Ένα πάρκο ψυχαγωγίας στην Ιαπωνία αναγκάστηκε να κλείσει το παγοδρόμιό του μετά από θύελλα online κριτικής και διαμαρτυριών που προκάλεσε η ιδέα του να τοποθετήσει χιλιάδες κατεψυγμένα ψάρια στον πάγο.
Το Space World στην πόλη Kitakyushu, νοτιο-δυτικά της Ιαπωνίας, υπέκυψε στις πιέσεις να κλείσει το κέντρο την Κυριακή, μετά τη διαδικτυακή εκστρατεία που χαρακτήριζε την ιδέα σκληρή και ανήθικη.
![]()
Το παγοδρόμιο είχε κάτω από την επιφάνειά του περίπου 5.000 ψάρια που είχαν αγοραστεί οι υπεύθυνοι από την τοπική αγορά και μερικά είχαν μάλιστα τοποθετηθεί με τα στόματά τους ακόμη ανοικτά σύμφωνα με αναφορές τοπικών μέσων ενημέρωσης.
Τα ψάρια χρησιμοποιήθηκαν επίσης για να σχηματιστούν λέξεις κάτω από τον πάγο και ένα βέλος που έδειχνε στους skaters ποια κατεύθυνση να ακολουθήσουν.
Τα σαλάχια και φαλαινοκαρχαρίες που φαίνονταν παγωμένα κάτω από την επιφάνεια ήταν φωτογραφίες σύμφωνα με το πάρκο.
Η κατακραυγή και τα σχόλια ξεκίνησαν όταν ένα τοπικό δίκτυο έδειξε τα ψάρια λίγο πριν το άνοιγμα του παγοδρομίου την περασμένη εβδομάδα. Ένας σχολιαστής είπε η ιδέα του πάρκου ήταν «ασέβεια απέναντι στη ζωή», ενώ κάποιος άλλος έκανε λόγο για σκληρότητα.
![]()
![]()
Την Κυριακή, το πάρκο ανακοίνωσε ότι κλείνει το παγοδρόμιο και ζήτησε συγγνώμη για την αναστάτωση. Ωστόσο ένα εκπρόσωπος εξήγησε πως όλα τα ψάρια είχαν αγοραστεί νεκρά από τοπικές αγορές και έσπευσε να διευκρινίσει πως πληροφορίες που ήθελαν να έχει γίνει η τοποθετήσή τους στον πάγο ενώ ήταν ακόμη ζωντανά, ήταν εντελώς εσφαλμένες.
Το είδαμε και αυτό..
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ultraviolence
Συντονιστής
Ναι γιατί άμα είχαν τοποθετηθεί ζωντανά θα το παραδέχονταν ας πούμε. Αίσχος.Ωστόσο ένα εκπρόσωπος εξήγησε πως όλα τα ψάρια είχαν αγοραστεί νεκρά από τοπικές αγορές και έσπευσε να διευκρινίσει πως πληροφορίες που ήθελαν να έχει γίνει η τοποθετήσή τους στον πάγο ενώ ήταν ακόμη ζωντανά, ήταν εντελώς εσφαλμένες.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Αίσχος και πάλι αίσχος.

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Νεκρά όντα μέσα σε παγωμένα, το ίδιο νεκρά, ακίνητα νερά πάνω στα οποία στροβιλίζεται με παγοπέδιλα η ανθρώπινη ματαιοδοξία.
Ρούλης και Μπία
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ρούλης και Μπία
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημερινή περιήγηση στο Youtube.
Δεν γνωρίζω από ποιό κράτος είναι ,τι γλώσσα μιλάει ...είναι απλά ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Είδα όλα τα βιντεάκια με το γατάκι που έσωσε.Σας στέλνω το πρώτο βιντάκι και μετά μπορείτε να δείτε τη συνέχεια.Ίσως να τα έχετε δει ,εάν όχι πρέπει οπωσδήποτε !!!!
https://www.youtube.com/watch?v=2QiLIUPUY8c
Και μία μικρή περίληψη...το γατάκι έπεσε από μία γέφυρα και είναι παράλυτο στα πίσω ποδαράκια.Η μεγαλύτερη γάτα του σπιτιού το περιθάλπει και ενώ είναι παρθένα(έτσι λέει ο κύριος)εκκρίνει γάλα για το γατάκι.Μετά από καθημερινό μασάζ το γατάκι (γάτα πλέον) μπορεί και περπατά!!!!Απλά υπέροχα βιντάκια και εξαιρετικά ελπιδοφόρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Περίμενουμε να δούμε και τη γάτα να δίνει μαθήματα αγάπης και ζωής, όπως μόνο τα ζώα ξέρουν.
Πραγματικές ανάσες ελπίδας κι ένα ευχαριστώ για την επιλογή σου και που θέλησες να το μοιραστείς μαζί μας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence
Συντονιστής
Πόνεσε η καρδιά μου με το βίντεο που βρίσκεται στην πηγή..Πανικόβλητο δελφίνι προσπαθεί να σώσει το μωρό του από τους δύτες στο αιματηρό κυνήγι στη θάλασσα του Ταϊτζί
![]()
Το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι κυνηγοί δελφινιών στο Taiji της Ιαπωνίας είχαν παγιδεύσει περίπου 300 δελφίνια κοντά στην ακτή. Μέσα στις επόμενες μέρες χώρισαν τις οικογένειες, μαζεύοντας τα νεότερα μέλη προκειμένου να πουλήσουν τα ομορφότερα μικρά σε θαλάσσια πάρκα.
Οι ακτιβιστές, που εξαιτίας των αυστηρών μέτρων προστασίας του κυνηγιού παρακολουθούν συνήθως ανήμποροι να επέμβουν, μεταδίδουν δραματικές ιστορίες και εικόνες από τη διαδικασία επιλογής. Μερικές από αυτές εστιάζουν στο πώς πολλές μητέρες αγωνίζονται να προστατεύσουν τα μωρά τους από τους κυνηγούς. Η Peta έδωσε στη δημοσιότητα ένα σπαρακτικό βίντεο που δείχνει την αγωνιώδη προσπάθεια ενός δελφινιού να προστατέψει το μικρό του.
Το βίντεο κατέγραψε μια εθελόντρια που ήθελε να τεκμηριώσει την δραματική στιγμή και την συμπεριφορά των δελφινιών απέναντι στη βαρβαρότητα που βιώνουν.
Οι δύτες κολυμπούν ανάμεσα στα παγιδευμένα σε ρηχά νερά δελφίνια και εντοπίζουν τη μητέρα με το μωρό της. Τα δελφίνια είναι νηστικά, στρεσαρισμένα και ταλαιπωρημένα και δείχνουν πολύ αδύναμα για να αντισταθούν.
Όταν οι άντρες αρπάζουν το μικρό και προσπαθούν να το απομακρύνουν για να το βάλουν στη βάρκα η μητέρα πανικοβάλλεται και προσπαθεί να το φτάσει για να το προστατεύσει.Κάνει τα πάντα και διακρίνεται η προσπάθειά της να χωρίσει τους ανθρώπους από το μωρό. Στο σημείο φαίνεται πως συγκεντρώνονται και άλλα δελφίνια για να βοηθήσουν. Δεν θα τα καταφέρουν και οι δύτες θα ανεβάσουν σχεδόν ανενόχλητοι το μικρό δελφίνι στη βάρκα.
Κάθε χρόνο, εκατοντάδες φάλαινες και δελφίνια είναι τα θύματα του αμφιλεγόμενου, ετήσιου κυνηγιού στο Taiji. Βασικός στόχος είναι τα μωρά που πωλούνται για μεγάλα ποσά. Αν τα υπόλοιπα δελφίνια είναι τυχερά, θα αφεθούν ξανά ελεύθερα στον ωκεανό. Κάποια θα πεθάνουν από τη πείνα ή τους τραυματισμούς όσο είναι παγιδευμένα. Όμως τις περισσότερες φορές, όταν τα μωρά απομακρυνθούν, ακολουθεί η σφαγή των υπολοίπων για το κρέας τους. Μια διαδικασία βάρβαρη που βάφει κόκκινα από το αίμα των δελφινιών τα νερά της θάλασσας.
![]()
Ο ισχυρισμός πως το κυνήγι είναι παλιά παράδοση, έχει καταρριφθεί καθώς διαπιστωμένα ξεκίνησε πρόσφατα και γίνεται με μόνο σκοπό το κέρδος. Και το κυνήγι έχει την υποστήριξη της πόλης Taiji η οποία αρνείται να το καταδικάσει και το προστατεύει από τους ακτιβιστές.
«Η τιμή του εισιτηρίου και μια ημερήσια εκδρομή σε ένα θαλάσσιο πάρκο δεν αξίζουν αυτό που συμβαίνει εδώ», λένε συγκλονισμένοι όσοι έχουν παρακολουθήσει το κυνήγι. Το μόνο τους όπλο είναι οι επιστολές που στέλνουν προς τον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας και τις αρχές στην πόλη Taiji, που όμως μένουν αναπάντητες. Οι βασικότεροι φορείς που δίνουν μάχη για τη διάσωση των δελφινιών, καταγράφουν τι συμβαίνει και με δράσεις έχουν μερικές φορές εμποδίσει ή ανατρέψει το κυνήγι είναι οι Sea Shepherd και Dolphin, οι οποίοι ζητούν ενίσχυση για το έργο τους και έδωσαν όλες τις πληροφορίες στην Peta για να τις μετατρέψει σε μια μαρτυρία διαμαρτυρίας που θα φτάσει σε όλο τον κόσμο.
Πανικόβλητο δελφίνι προσπαθεί να σώσει το μωρό του από τους δύτες στο αιματηρό κυνήγι στη θάλασσα του Ταϊτζί Πηγή: www.lifo.gr
Στο κοντινό μέλλον θα γίνει και αυτό..πόσο απαίσιοι είμαστε..
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Και ΝΑΙ αντωνη μου,αν δεν σταματισουμε ΤΩΡΑ ολα αυτα..ειναι σιγουρο οτι ετσι θα καταντησουμε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool