Vaso The Great
Νεοφερμένο μέλος
Ο Vaso The Great αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα.
11-08-08
21:29
Λοιπόν, ο γάτος μου έχει μια κοπέλα που προσπαθεί να του ''φάει'' τη θέση στο σπίτι!Ξαπλώνει στο πατάκι της εξώπορτας, ενώ αυτό είναι το ''λημέρι'' του Τούλη!Όταν τον φωνάζω για φαί, έρχεται αυτός και από πίσω του αυτή και δεν τον αφήνει να φάει!Με αποτέλεσμα, κάθε φορά που του βάζω να φάει θα πρέπει να κάθομαι από πάνω του για να μη του το φάει η άλλη!Όταν δεν το είχαμε καταλάβει, (ότι του τρώει το φαί) του βάζαμε να φάει και φεύγαμε.Έτσι, ερχόταν η άλλη και του το έτρωγε!Την άφηνε να του το τρώει και μετά ερχόταν και μας κλαιγόταν για φαγητό.Αλλά εμείς δεν το είχαμε καταλάβει και λέγαμε: ''Έφαγες!Φτάνει!''Και δεν τον ταίζαμε!Το θυμάμαι και μου 'ρχεται να κλάψω:cry:!Έμενε θεονίστικος για την άλλη!
Κάθε φορά που τη βλέπω θέλω να την καρυδώσω!
Κάθε φορά που τη βλέπω θέλω να την καρυδώσω!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SIANEL
Νεοφερμένο μέλος
Η SIANEL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
11-08-08
21:54
Εχεις δικιο
Εχεις δικιο!!!! Και εγω ειχα μια τετοια γατα!!!
Εχεις δικιο!!!! Και εγω ειχα μια τετοια γατα!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum