Η ζωή μαζί τους

οποτε βρουμε κατι αντιστοιχο θα το ξανανεβασω..καλο θα ειναι σιγα σιγα να ανεβαζουμε βιβλια(αν και θα θελει μερες)..οταν θα παρω καποιο καλο θα τα ανεβασω σε καποια φαση! εχετε καποιο να προτεινετε?? εχω μπερδευτει με τα βιβλια και τα reviews! ποιο σας φανηκε καλυτερο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ έχω να προτείνω ένα! :) Αν το έχεις:

Ο τίτλος είναι: ΓΑΤΑ
Του: Ester Ve rhoef

Κατηγορία: Εκπαίδευση-Φροντίδα, Σχέσεις-Ράτσες-Διατροφή, Κατανόηση-Κτηνίατοι

Εκδόσεις ΚΑΛΟΚΑΘΗ :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οποτε βρουμε κατι αντιστοιχο θα το ξανανεβασω..καλο θα ειναι σιγα σιγα να ανεβαζουμε βιβλια(αν και θα θελει μερες)..οταν θα παρω καποιο καλο θα τα ανεβασω σε καποια φαση! εχετε καποιο να προτεινετε?? εχω μπερδευτει με τα βιβλια και τα reviews! ποιο σας φανηκε καλυτερο?

Έβελυν δεν υπάρχει νομικό κόλημα με τα πνευματικά δικαιώματα?:confused::hmm::hmm:
Βιβλία υπάρχουν πολλά...;)

σιγουρα υπαρχουν;) αλλα δεν νομιζω να ειναι αυστηρα εδω, δεν υπαρχει και τοσος ελεγχος..το πολυ πολυ να μου πουν να το κατεβασω..

σιγουρα υπαρχουν;) αλλα δεν νομιζω να ειναι αυστηρα εδω, δεν υπαρχει και τοσος ελεγχος..το πολυ πολυ να μου πουν να το κατεβασω..

Ισως να ανεβάσεις αποσπάσματα(αναφέροντας βιβλίο, συγραφέα και σελίδες), τα πιό ενδιαφέροντα κομμάτια.:hmm:
Θα πάρει και λιγότερο χρόνο.;)

χμμ, μπορει κι αυτο, αν και οταν μιλαμε για γατες ολα ειναι χρησιμα:D

χμμ, μπορει κι αυτο, αν και οταν μιλαμε για γατες ολα ειναι χρησιμα:D

:lol::lol::lol::up::up::up::up:
Μπορείς να παραλείψεις...τα περιεχόμενα!:blink::P

Εγχειρίδιο Φιλοζωίας

Η χθεσινή Καθημερινή της Κυριακής, στο ένθετό της "Κ" δημοσιεύει το πρώτο μέρος του Εγχειριδίου Φιλοζωίας, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα των Ζώων, την 4η Οκτωβρίου.
Το 10σέλιδο πρώτο μέρος είναι αφιερωμένο - πού αλλού;; ;) - στις γάτες :up:

Ενας γρήγορος οδηγός με όλα τα βασικά που πρέπει να γνωρίζει ο κάθε επίδοξος γατογονιός, καλογραμμένα και τεκμηριωμένα, αλλά και ο κάθε άσχετος εξυπνάκιας που πιστεύει όλους αυτούς τους μύθους που ακούμε κατά καιρούς :/:.

Από τις βασικές ράτσες και την αγορά-υιοθεσία, στο κόστος κτηνιάτρου, τροφών, αξεσούαρ, σε ερωταπαντήσεις σχετικά με θέματα που μας απασχολούν συχνά, στείρωση, καθαριότητα, υγιεινή, συμβίωση με άλλα ζωάκια και μωρά, δέσιμο με τον ιδιοκτήτη, κινδύνους, τοξόπλασμα, διάρκεια ζωής και βιβλιογραφία για τους πιο περίεργους.

Όσοι το έχετε, βγάλτε το φωτοτυπίες, για "εξυπνάκηδες" αλλά και για νέους γατογονείς ;)
Συγχαρητήρια στην Καθημερινή για την πρωτοβουλία!! :up:
Την επόμενη Κυριακή "Οι σκύλοι κι εμείς" Δεύτερο μέρος του αφιερώματος...

Αν καταφέρω να βρω το αφιέρωμα σε ηλεκτρονική μορφή, θα το ανεβάσω και στο θέμα :):)

Εχει ανεβει ηδη Μελινακι,εχει ανοιχτει θεμα,απλα δεν το βρισκω αυτη τη στιγμη.

Εχει ανεβει ηδη Μελινακι,εχει ανοιχτει θεμα,απλα δεν το βρισκω αυτη τη στιγμη.

Φτού!! Έψαξα, έψαξα, αλλά δε βρήκα σχετικό θέμα... :(
Τι να κάνω τώρα; Nα σβήσω τελείως το ποστ; :hmm:
Συγγνώμη για την αναστάτωση Mods :rolleyes::rolleyes::D

Να κανεις ενα ταμα να μη σε φαει καποιος απο τους κακους μας μοδερατορες.:P
Βρες το και ζητα να σου καμουν συγχωνευση.

Βρες το και ζητα να σου καμουν συγχωνευση.
Την εκάμαμε τη συγχώνευση (πριν από σας, για σας) :P:lol:

Χτσακ,το ακουσα το μαστιγιο που χτυπησε.:P

Μπα, ειδικά για τη συγκεκριμένη περίπτωση, λέω να προτιμήσω τη φρέζα! :lol::lol::lol::lol:

Φρεζα;!;!;!
Το εκοψα το μαλλι.:P

Την εκάμαμε τη συγχώνευση (πριν από σας, για σας) :P:lol:

Μπα, ειδικά για τη συγκεκριμένη περίπτωση, λέω να προτιμήσω τη φρέζα! :lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:
Αλικάκι, ευχαριστώ, είσαι η πιο γλυκειά Moderatrice ever :up::up:
Τη γλίτωσα τη φρέζα για σήμερα :rolleyes::rolleyes:

Φρεζα;!;!;!
Το εκοψα το μαλλι.:P

Α μαρή, για 'μενα λέει :lol::lol: Για σένα έχει μόνο μαστίγιο :P

Σ' ευχαριστούμε για το ανέβασμα Έβελυν!!! Πολύ προσεγμένο ανάγνωσμα. Μου κανε εντύπωση αυτό που έγραψε για τις ασπρόμαυρες γάτες. Είναι σαν να λέει για το δικό μου! :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back