Η θλιμμένη Ρεγγίνα

Hlianna

Διάσημο μέλος

Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα.
λοιπον..θα σας πω και εγω κατι που εγινε σημερα και εχω χαρει παρα πολυ:redface:μια μερα πηγαινοντας στο σουπερ μαρκετ λιγο πιο πανω απο το σπιτι μου ειδα απεξω απο ενα κτηνιατριο το οποιο εχει και πετ σοπ ενα σκυλακι..καθοταν ακριβως απεξω στα χορταρια και κοιμοταν..δεν το ειχα ανακαλυψει νωριτερα γιατι εδινα πανελληνιες μετα εφυγα διακοπες και δεν ειχα παρει πρεφα..ετσι φορτωμενη που ημουν λεω δεν γινεται πρεπει να του παρω να φαει..μπαινω μεσα στο πετ σοπ και παιρνω μια κονσερβα..και ρωταω τν γυναικα του κτηνιατρου πως βρεθηκε αυτο το σκυλακι εκει και αν ειναι στειρωμενο..και η απαντηση της?το εχουν παρατησει προσφατα ηταν στα κακα του τα χαλια και δεν ξερω αν ειναι στειρωμενο(ο αντρας της κτηνιατρος και το σκυλι εξω απο το κτηνιατριο:mad:)οκ λεω φευγω και παω να το χαιδεψω και να του βαλω να φαει..το σκυλακι ουτε καν ενδιαφερθηκε για το φαγητο και απλα καθοταν ξαπλωμενο με ενα βλεμμα που σου ραγιζε την καρδια..φοβοταν παρα πολυ και μετα απο λιγη ωρα εφυγε..πηγε να περασει τον δρομο και ουτε καν περιμενε..αν περναγε αμαξι θα το ειχε παττησει:(πηγα σπιτι και το σκεφτομουν ολη την ωρα..δεν ηξερα που να απευθυνθω..και ευτυχως η Βουλα μου ειπε να μιλησω με την Ρανια..η Ρανια με βοηθησε παρα πολυ και μετα απο παρα πολυ σκεψη και προσπαθεια για το τι θα γινοταν το σκυλι σημερα το πρωι ηρθε ο δημος αθηναιων και το πηρε..το σκυλακι ετρεμε απο το φοβο του και γενικα φοβαται παρα πολυ..σιγουρα εχει φαει ξυλο και εχει καταθλιψη σιγουρα..:(να φανταστειτε ολες αυτες τις μερες που εβρεχε αυτο απλα καθοταν στην βροχη χωρις να το νοιαζει αν βρεχεται ή οχι:(..το πηγαν στο κτηνιατρο θα στειρωθει και μετα θα παει στο Μαρκοπουλο για αναρρωση..τους ειπα να με παρουν τηλ οταν ειναι να το ξανα αφησουν..το σκυλακι δεν μπορει να ζησει στον δρομο γιατι δεν προκειται να επιβιωσει..ελπιζω να βρεθει κατι συντομα αλλιως θα το βαλω σε πανσιον μεχρι να υιοθετηθει..σιγουρα χρειαζεται αρκετη δουλεια μεχρι να ξαναβρει την εμπιστοσυνη στους ανθρωπους..νιωθω απιστευτη χαρα που μπορεσα και το βοηθησα..ειναι το 1ο ζωακι που βοηθησα τοσο πολυ(ο αντρεας που τον πηρα απο τον δρομο και τον κρατησα δεν ξερω αν πιανεται:P)καθως ευτυχως στην γειτονια δεν υπαρχουν αδεσποτα εκτος απο 2 γατες που ειναι στειρωμενες και απλα τις ταιζω..θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στην βουλα που μου ειπε να μιλησω με την ρανια και φυσικα την ρανια γιατι χωρις εκεινη και την βοηθεια της αγγελικης δεν θα ειχα καταφερει τιποτα...και φυσικα αρχιζει τωρα αλλος αγωνας μεχρι να δωθει το σκυλακι αλλα το 1ο βημα εγινε..ειχα παρα πολυ αγχος τοσο καιρο με το τι θα γινει και πολυ αγωνια..εφυγε ενα βαρος απο πανω μου και ηθελα να μοιραστω την χαρα μου μαζι σας..η αγγελια της μικρης ειναι αυτη..

https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=38108

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπραβο Ηλιαννα,το σκυλακι θα σε ευγνωμονει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευγε ευγε..

Μπραβο και σε σενα και στα κοριτσια που εσπαυσαν να βοηθησουν!!!:up::up::up:

Ηλιάννα τώρα ειδα το θέμα. Αν η Βούλα που αναφέρεις είμαι εγώ, σκέφτηκα το αυτονόητο και η Ράνια επίσης έκανε το ίδιο.
Μακάρι να πάνε όλα καλά.

ΥΓ. Ο κτηνιάτρος που δεν έδωσε καμμιά σημασία στην σκυλίτσα να σημειωθεί στους top χειρότερους.

εσυ εισαι Βουλα:redface:..αν υπαρχει τετοιο θεμα δεν εχω κανενα προβλημα να τον γραψω..ειναι κοντα στο σπιτι μου και πηγαινα και εγω τα γατια μου εκει..ωσπου εκανε καποια πραγματα και στραβωσα και ευτυχως αλλαξα..υπαρχουν παρα πολλοι που πινουν νερο στο ονομα του..ηξερε οτι το σκυλι ειναι εκει το εβλεπε στα χαλια που ηταν και δεν ενδιαφερθηκε να δει αν εχει εστω ενα τσιπακι..για στειρωση δεν το συζητω..αφου μου ρχεται να παω και να τον βρισω..

Μάλλον δεν επιτρέπεται από τους κανόνες του φόρουμ η επώνυμη καταγγελία.
Σίγουρα αν ήμουν στην θέση σου δεν θα 'θελα να τον ξαναδώ ποτέ στα μάτια μου.
Μου φαίνεται τραγικό να βλέπει το σκυλί και να μην κάνεια πολύτως τίποτα.
Γιατρός του κ@λου είναι .

ενταξει τουλαχιστον ενδιαφερθηκα εγω..το σκυλακι τωρα ειναι στον Μαρκοπουλο..ηρθαν και το πηραν ανθρωποι του δημου αθηναιων..ηταν πολυ φιλικοι με την μικρη μου της μιλαγαν και την χαιδευαν..επισης και απο εκει που παιρνεις για να πεις να ερθουν να το παρουν και αυτοι ηταν φιλικοτατοι και εξυπηρετικοι..παρολο που ειχα κλεισει ραντεβου Παρασκευη και δεν το εβρισκα το σκυλι λογω βροχης ηρθαν και την Παρασκευη αλλα και την Δευτερα που το πηραν τελικα..τωρα βεβαια αρχιζει ο μεγαλος αγωνας να μπορεσει η μικρη μου να υιοθετηθει..φυσικα και δεν υπαρχει περιπτωση να την αφησω να γυρισει στον δρομο μεχρι να γινει αυτο..θα την βαλω σε πανσιον..θα ειναι λιγο δυσκολα αλλα ελπιζω να υιοθετηθει γρηγορα..δεν προκειται να τα παρατησω ετσι γιατι αυτο το σκυλακι δεν προκειται να επιβιωσει εξω...και η Ρανια που το ειδε και αυτοι του δημου ειπαν οτι το σκυλακι εχει φαει πολυ ξυλο:/:

Eγώ έχω να πω χωρίς να πω το όνομά του ότι έχοντας και άλλη μια περίπτωση στο μυαλό φίλης παρόλο που προτείνεται στους καλύτερους κτηνιάτρους δεν θα τον θεωρούσα πια και τόσο καλό όσο λένε. Άσε που ένας κτηνίατρος πρέπει να είναι και άνθρωπος. Αλλίμονο δεν του είπαν να στειρώσει όλα τα σκυλιά της γειτονιάς αλλά ένα σκυλάκι έξω από το ιατρείο του έλεος πια. Το σκυλάκι είχε ερλιχίωση και ούτε που του έδωσε αντιβίωση. Εμ βέβαια να βγούμε έξω από την πόρτα τι λέτε τώρα. Άντε γιατί τα πήρα πάλι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back