Hlianna
Διάσημο μέλος
μια μερα πηγαινοντας στο σουπερ μαρκετ λιγο πιο πανω απο το σπιτι μου ειδα απεξω απο ενα κτηνιατριο το οποιο εχει και πετ σοπ ενα σκυλακι..καθοταν ακριβως απεξω στα χορταρια και κοιμοταν..δεν το ειχα ανακαλυψει νωριτερα γιατι εδινα πανελληνιες μετα εφυγα διακοπες και δεν ειχα παρει πρεφα..ετσι φορτωμενη που ημουν λεω δεν γινεται πρεπει να του παρω να φαει..μπαινω μεσα στο πετ σοπ και παιρνω μια κονσερβα..και ρωταω τν γυναικα του κτηνιατρου πως βρεθηκε αυτο το σκυλακι εκει και αν ειναι στειρωμενο..και η απαντηση της?το εχουν παρατησει προσφατα ηταν στα κακα του τα χαλια και δεν ξερω αν ειναι στειρωμενο(ο αντρας της κτηνιατρος και το σκυλι εξω απο το κτηνιατριο
)οκ λεω φευγω και παω να το χαιδεψω και να του βαλω να φαει..το σκυλακι ουτε καν ενδιαφερθηκε για το φαγητο και απλα καθοταν ξαπλωμενο με ενα βλεμμα που σου ραγιζε την καρδια..φοβοταν παρα πολυ και μετα απο λιγη ωρα εφυγε..πηγε να περασει τον δρομο και ουτε καν περιμενε..αν περναγε αμαξι θα το ειχε παττησει
πηγα σπιτι και το σκεφτομουν ολη την ωρα..δεν ηξερα που να απευθυνθω..και ευτυχως η Βουλα μου ειπε να μιλησω με την Ρανια..η Ρανια με βοηθησε παρα πολυ και μετα απο παρα πολυ σκεψη και προσπαθεια για το τι θα γινοταν το σκυλι σημερα το πρωι ηρθε ο δημος αθηναιων και το πηρε..το σκυλακι ετρεμε απο το φοβο του και γενικα φοβαται παρα πολυ..σιγουρα εχει φαει ξυλο και εχει καταθλιψη σιγουρα..
να φανταστειτε ολες αυτες τις μερες που εβρεχε αυτο απλα καθοταν στην βροχη χωρις να το νοιαζει αν βρεχεται ή οχι
..το πηγαν στο κτηνιατρο θα στειρωθει και μετα θα παει στο Μαρκοπουλο για αναρρωση..τους ειπα να με παρουν τηλ οταν ειναι να το ξανα αφησουν..το σκυλακι δεν μπορει να ζησει στον δρομο γιατι δεν προκειται να επιβιωσει..ελπιζω να βρεθει κατι συντομα αλλιως θα το βαλω σε πανσιον μεχρι να υιοθετηθει..σιγουρα χρειαζεται αρκετη δουλεια μεχρι να ξαναβρει την εμπιστοσυνη στους ανθρωπους..νιωθω απιστευτη χαρα που μπορεσα και το βοηθησα..ειναι το 1ο ζωακι που βοηθησα τοσο πολυ(ο αντρεας που τον πηρα απο τον δρομο και τον κρατησα δεν ξερω αν πιανεται
)καθως ευτυχως στην γειτονια δεν υπαρχουν αδεσποτα εκτος απο 2 γατες που ειναι στειρωμενες και απλα τις ταιζω..θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στην βουλα που μου ειπε να μιλησω με την ρανια και φυσικα την ρανια γιατι χωρις εκεινη και την βοηθεια της αγγελικης δεν θα ειχα καταφερει τιποτα...και φυσικα αρχιζει τωρα αλλος αγωνας μεχρι να δωθει το σκυλακι αλλα το 1ο βημα εγινε..ειχα παρα πολυ αγχος τοσο καιρο με το τι θα γινει και πολυ αγωνια..εφυγε ενα βαρος απο πανω μου και ηθελα να μοιραστω την χαρα μου μαζι σας..η αγγελια της μικρης ειναι αυτη..https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=38108
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος
Μακάρι να πάνε όλα καλά.
ΥΓ. Ο κτηνιάτρος που δεν έδωσε καμμιά σημασία στην σκυλίτσα να σημειωθεί στους top χειρότερους.
Hlianna
Διάσημο μέλος
..αν υπαρχει τετοιο θεμα δεν εχω κανενα προβλημα να τον γραψω..ειναι κοντα στο σπιτι μου και πηγαινα και εγω τα γατια μου εκει..ωσπου εκανε καποια πραγματα και στραβωσα και ευτυχως αλλαξα..υπαρχουν παρα πολλοι που πινουν νερο στο ονομα του..ηξερε οτι το σκυλι ειναι εκει το εβλεπε στα χαλια που ηταν και δεν ενδιαφερθηκε να δει αν εχει εστω ενα τσιπακι..για στειρωση δεν το συζητω..αφου μου ρχεται να παω και να τον βρισω..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Σίγουρα αν ήμουν στην θέση σου δεν θα 'θελα να τον ξαναδώ ποτέ στα μάτια μου.
Μου φαίνεται τραγικό να βλέπει το σκυλί και να μην κάνεια πολύτως τίποτα.
Γιατρός του κ@λου είναι .
Hlianna
Διάσημο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool