Η ιστορία μιάς Silver...

Daemonos

Νεοφερμένο μέλος

Ο Daemonos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα.
Ακούστε λοιπών μια ιστορία απίστευτη....
Πήγα σε ένα Pet Shop με σκοπό να αγοράσω μια Silver Persian Γάτα,την παράγγειλα λοιπών και περίμενα...περίμενα....περίμενα....
Μετά απο το πολύ περίμενα με πήρε τηλ ο άνθρωπος και μου είπε ότι βρήκε μια αλλα όχι Silver αλλα πέρσικη απλή με διαφορετικό χρώμα στα μάτια. Την πήρα και την αγαπήσαμε πάρα πολυ...αλλα είχε κληρονομική καρδιακή ανεπάρκεια και πέθανε μετά απο πέντε μήνες..οπότε μου είπε ο άνθρωπος θα σου φέρω άλλο...
Αλλα αυτή τη φορά του είπα θέλω Silver... ε περιμένω εδώ και 3 μήνες και τίποτα....
Και λέω τώρα εγώ... μα καλά? δεν μπορεί να ρωτήσει 5-6 εκτροφείς να μου βρεί? η έστω να κλείσει ένα απο μελλοντική γέννα?
Και είμαι 3 μήνες στο περίμενε....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οι εκτροφεις σπανια δινουν σε πετ σοπ,στο ειχα πει και οταν ειχες χασει τον γατο σου.Δεν καταλαβαινω γιατι ενω ειχες τετοια κακη εμπειρια και σου ειπαμε για τις συνθηκες στις οποιες αναπαραγονται τα ζωα που καταληγουν σε πετ σοπ,επιμενεις να παρεις απο εκει γατακι.Προφανως σε δουλευει.Βρες ενα εκτροφειο και απευθυνσου,αν δεν εχουν αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα ασημενια,υπαρχουν πολλες κοντινες χωρες απο οπου μπορεις να βρεις σιγουρα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατί δεν θέλω να χάσω τα λεφτά μου...έχω πληρώσει.

Ζητα του τα χρηματα πισω τοτε.

Εμ εδώ είναι το θέμα οτι υπογράψαμε συμφωνητικό και δέν μπορώ. αλλα είναι υποχρεωμένος να μου φέρει άλλο γατάκι μα εγώ είμαι υποχρεωμένος να ΜΗΝ πάρω τα χρήματα πίσω.
μπέρδεμα!

δεν φοβασαι οτι οποιο γατακι και να σου φερει θα εχει προβλημα υγειας?

Κι αν το γατακι που θα φερει εχει παλι προβλημα υγειας;Ζητα του τα στοιχεια του εκτροφειου με το οποιο συνεργαζεται.Ελεγξε αν κανουν εξετασεις για PKD και HCM,λευχαιμια και λοιμωδη.

Εμ εδώ είναι το θέμα οτι υπογράψαμε συμφωνητικό και δέν μπορώ. αλλα είναι υποχρεωμένος να μου φέρει άλλο γατάκι μα εγώ είμαι υποχρεωμένος να ΜΗΝ πάρω τα χρήματα πίσω.
μπέρδεμα!

Καλά, αυτό το συμφωνητικό είναι επ'αόριστον; Δεν έχει μια προθεσμία; Όταν του έδωσες τα χρήματα, εκείνος σου έδωσε απόδειξη; Και πώς λέει ότι δεν μπορείς να ζητήσεις τα χρήματά σου πίσω από τη στιμή που δεν έχεις παραλάβει αυτό που αγόρασες;
Τι να σου πω... η συμπεριφορά του πετσοπά σου είναι αναξιόπιστη, και μου κάνει εντύπωση που απευθύνθηκες σε αυτόν για δεύτρη φορά :/:
Θα σου συνιστούσα να ζητήσεις πίσω τα χρήματά σου, και αν αρχίσει τη μουρμούρα, μίλα με ένα δικηγόρο... δε μπορείς να τον αφήσεις έτσι.

Το ξέρω...ελπίζω να είναι υγιέστατο το επόμενο! αλιώς θα κάνω αυτό που είπατε!

Μη μενεις στην ελπιδα,ζητα του να μαθεις λεπτομερειες σχετικα με τις εξετασεις τον γονιων του,τις συνθηκες που μεγαλωνει και στις οποιες κρατουν τα ζωα τους.Δεν εχεις δικαιωμα να ξερεις;

Αυτό θα κάνω να τον πιέσω κιόλας!

Τι εγινε τελικα,ειχες καμια πληροφορια;

Βρες απο αλλου γατακι και κλεισε τα χρηματα σε τροφες,ΜΗΝ ξαναπαρεις ζωο απο αυτον,δεν σκεφτεσαι μηπως σου συμβει παλι οτι και με τον Χαριτο;:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back