elli-anna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η elli-anna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 171 μηνύματα.
24-02-12
17:03
εκτος απο τη μεγαλη μου αγαπη που ειναι οι γατες φετος απεκτησα και ενα σκυλο το ρούμπυ.ειναι ημιαιο γκριφον.στο σχολειο,οπουκαι τον βρηκα,κατα καιρους παρατανε ζωα(γατια σκυλια κα) γιατι πιστευουν οτι ολο και καποιος θα τα περιμαζεψει.μια μερα ειχαν αφησει και αυτο το σκυλο που ηταν 2,5 μηνων.Τελιακα αυτη που τον πηρα ημουν εγω.Με τις γατες τα παει καλα αν και τωρα που ειναι7 μηνων ειναι μεγαλοσωμο και ταραξιας.Μονο μια φορα η γατα μου η γκριζου του επιτεθηκε κανωντας του μια μικρη γρατσουνια κατω απο το ματι(το εκανε γιατι εκεινη την εποχη ειχε μικρα και φοβοταν).Εκτοτε συμβιωνουν αρμονια μεταξυ τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.215 μηνύματα.
24-02-12
18:53
Να χαιρεσαι τον σκυλακο σου elli-anna και μπραβο σου που τον μαζεψες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
24-02-12
19:06
Να τον χαίρεσαι! 
Ελπίζω να δούμε σύντομα και φωτογραφίες του.

Ελπίζω να δούμε σύντομα και φωτογραφίες του.

elli-anna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η elli-anna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 171 μηνύματα.
25-02-12
13:55
ακολουθει μια φωτογραφια του ρουμπυ και συντομα θα βαλω και μια αλλη που φαινεται καλυτερα.

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα.
03-03-12
10:48
Είναι αξιαγάπητος κουκλίτσα μου!! Να σαι πάντα καλά που τον μάζεψες 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum