Η ιστορία του Ρούμπυ

elli-anna

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η elli-anna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 171 μηνύματα.
εκτος απο τη μεγαλη μου αγαπη που ειναι οι γατες φετος απεκτησα και ενα σκυλο το ρούμπυ.ειναι ημιαιο γκριφον.στο σχολειο,οπουκαι τον βρηκα,κατα καιρους παρατανε ζωα(γατια σκυλια κα) γιατι πιστευουν οτι ολο και καποιος θα τα περιμαζεψει.μια μερα ειχαν αφησει και αυτο το σκυλο που ηταν 2,5 μηνων.Τελιακα αυτη που τον πηρα ημουν εγω.Με τις γατες τα παει καλα αν και τωρα που ειναι7 μηνων ειναι μεγαλοσωμο και ταραξιας.Μονο μια φορα η γατα μου η γκριζου του επιτεθηκε κανωντας του μια μικρη γρατσουνια κατω απο το ματι(το εκανε γιατι εκεινη την εποχη ειχε μικρα και φοβοταν).Εκτοτε συμβιωνουν αρμονια μεταξυ τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να χαιρεσαι τον σκυλακο σου elli-anna και μπραβο σου που τον μαζεψες.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να τον χαίρεσαι! :)
Ελπίζω να δούμε σύντομα και φωτογραφίες του. ;)

ακολουθει μια φωτογραφια του ρουμπυ και συντομα θα βαλω και μια αλλη που φαινεται καλυτερα.:):):):)
img1309_317804.jpg

Είναι αξιαγάπητος κουκλίτσα μου!! Να σαι πάντα καλά που τον μάζεψες :)

Κουκλάκι είναι να τον χαίρεσαι :clapup::clapup:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back