Η ιστορία του Σποκ!

Το ψιψινι αρχίζει να δείχνει της δυνατότητες του στο σκαρφάλωμα μια και όλοι την ώρα την κοπαναει από τη γωνιά που το έχω μέχρι να πάρει τα πάνω του και όλο το ψάχνω :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

DSC01450.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χαχα καλο ειναι αυτο...Αρχιζει να εξερευνει το χωρο...:DΤι χρωμα ματακια εχει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μου θυμιζει πολυ τη δικη μου! ισως γιατι ειναι στην ιδια ηλικια και ηταν το ιδιο ταλαιπωρημενη, αφου αρχισε να τριγυριζει μια χαρα τη βλεπω να πηγαινει!

Το ψιψινι αρχίζει να δείχνει της δυνατότητες του στο σκαρφάλωμα μια και όλοι την ώρα την κοπαναει από τη γωνιά που το έχω μέχρι να πάρει τα πάνω του και όλο το ψάχνω :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

DSC01450.jpg
Αx μωρε ενα μπεμπινι που θελει να γινει και ορειβατης!:P Γλυκα ειναι αλλα θελουμε(ή μαλλον απαιτουμε:P:D) να δουμε και φατσουλα!:up:

Φωτο φωτο φωτο φωτοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!:up::up::up::up:

Τι χρωμα ματακια εχει;

τα ματάκια του ακόμα είναι σε πολύ κακή κατάσταση και πολύ πρησμένα για να φαίνετε οτιδήποτε ωστόσο είναι πολύ καλύτερα από την πρώτη μέρα, :)

Τουλάχιστον τώρα βλέπει :up:

DSC01455.jpg

DSC01451.jpg

Ξερεις πως θα γινει αν το ξεπερασει και στρουμπουλεψει λιγακι?Κουκλι!!!Αγνωριστο!Θα βλεπετε τις φωτο και θα νομιζετε οτι ειναι αλλο γατακι!:up: Ειναι μια μπουκιτσα το καλο μου!:happy:

τι του ετυχε μωρε...:mad: Ατυχουλι ηταν.

Θα γινει αυτο μια γατα...δε θα πιστευετε στα ματια σας.Μπραβο για την προσπαθεια!

Συνοψίζουμε λοιπόν, Captain Kirk!
κτηνιατρικό φάρμακο αντίστοιχο του αουγκμεντιν και σταγόνες ντοπρεξ συν μια τροφή royal canin recovery .
Κι όταν ο κτηνίατρος δώσει το ΟΚ, τροφή καλής ποιότητας, ειδική για γατάκια, πάλι απ' τον κτηνίατρο!

να του καθαρίζεις λίγο τα ματάκια και τη μυτούλα, αν συνεχίζουν να έχουν εκκρίσεις. Πάρα πολύ απαλά και προσεκτικά, με λίγη αποστειρωμένη γάζα που θα τη βρέχεις με φυσιολογικό ορό. Αν οι εκκρίσεις, ειδικά στα ματάκια, έχουν ξεραθεί και σκληρύνει, ακουμπάς τη βρεμένη γάζα επάνω τους για λίγο σαν κομπρέσα για να μαλακώσουν και μετά με απαλές κινήσεις τις απομακρύνεις.

καλησπερα κ μπραβο για τη φιλοζωια σας..:)
αποπαρασιτωση εσωτερικη καλο ειναι να του κανεις, ειτε με χαπακι ειτε με παστα, θα σου πει ο γιατρος σου. αλλα και εξωτερικη για ψυλλους π.χ αν τυχον εχει:)
τα εμβολια εμενα η γιατρος μου ηταν καθετη να ΜΗΝ τα κανει αν δεν περναγε πρωτα η ρινοτραχειτιδα.
[...]
επισης καλο θα ηταν να δει λιγο τα αυτια του, πολλα αδεσποτακια εχουν ψωρα η αλλα παρασιτα

Έχεις δοκιμάσει να το ταϊσεις χωρίς σύριγγα; Βάλε λίγο recovery στο δάχτυλό σου και δώστου το να το πιπιλίσει. Λογικά, θα πρέπει ν'αρχίσει να τρώει μόνο του σιγά σιγά.

ΥΓ Αν είναι αρσενικό, μήπως θα το βγάλετε Σποκ;;;; :rolleyes: Αν είναι θηλυκό, το μικρό όνομα της Ουχούρα ήταν Nyota (μαύρο δεν είναι, βέβαια, αλλά εμένα δεν με πειράζει)!

Το διαβολάκι είναι ιδιαίτερα ζωηρό πηδά από δω και από εκεί ενώ τραβολογα ότι σεμεδακι δει και σκαρφαλώνει όπου βρει επίσης πήρε για δικό του ένα αρκουδάκι της κόρης μου και δεν το αποχωρίζετε έτσι του το δώσαμε και το μόνο που κάνει είναι να κοιμάται πάνω του
DSC01457.jpg

Το διαβολάκι είναι ιδιαίτερα ζωηρό πηδά από δω και από εκεί ενώ τραβολογα ότι σεμεδακι δει και σκαρφαλώνει όπου βρει επίσης πήρε για δικό του ένα αρκουδάκι της κόρης μου και δεν το αποχωρίζετε έτσι του το δώσαμε και το μόνο που κάνει είναι να κοιμάται πάνω του
DSC01457.jpg
αγαπη μου γλυκια!!!!!!!:kiss::kiss::kiss: τι ωραια φωτογραφια σαν αυτες που κανουν ποστερς!!!

DSC01457.jpg
Αχου το μωλε....Ειναι για πολυ ζουλιγμα αυτο το γατιδακι! Τελεια φωτο!:up:

Ο γιατρός από χτες σταμάτησε τη recovery και πλέον του δίνουμε ,μετά από δική του εντολή μια τροφή που λέγετε veterinary hills science plan formulated kitten την οποία της αλλάζει τα φώτα πραγματικά . είναι καλή τροφή????

Όπως βλέπετε τα ματάκια είναι πλέον σε πολύ καλό δρόμο .ακόμη τώρα πια τρώει μόνο του από κυπελάκι και μάλιστα ποσότητα για 2 γάτες μάλλον ότι δεν είχε φάει τόσο καιρό θέλει να το φάει τώρα .αα το ότι είναι μέγα πειραχτήρι σας το είπα??:lol::lol::lol::lol::lol:
cat.jpg

Φαινεται απο το υφος του οτι ειναι πειραχτηρι!:lol: Ζαβολιαρικο!:up:
Τα ματακια του φαινονται καλυτερα,αν και ειναι κοκκινα φαινονται οι κορες τουλαχιστον!Μπραβο!:up:

αχου μωρε!!! πρασινουλικα ματακια Ειναι γλυκααα...Να το χαιρεστε.Καλη αναρρωση

Ο γιατρός από χτες σταμάτησε τη recovery και πλέον του δίνουμε ,μετά από δική του εντολή μια τροφή που λέγετε veterinary hills science plan formulated kitten την οποία της αλλάζει τα φώτα πραγματικά . είναι καλή τροφή????
Captain Kirk (ή μάλλον καλύτερα Admiral Kirk, διότι είχες και μια επιτυχημένη καριέρα βρε αδερφέ!), η τροφή είναι αντάξια του πλανήτη Vulcan! Το γατί θα καρδαμώσει στο πιτς φιτίλι και σε λίγες μέρες να δεις που τα μάτια του θα λάμπουν! :up:
Τελικά τι είναι; Γατούλης ή γατούλα;;;

Mια ερώτηση. την τροφή την έχετε όλοι μέρα στο γατί η του δίνετε συγκεκριμένες ώρες ???
την άμμο την έχετε στο σπίτι μέσα η έξω ??αν μέσα με τις μυρωδιές τη κάνετε ?και αν έξω πώς καταλαβαίνετε πότε θέλει να τα κάνει???
σορυ αν ρωτώ χαζά πράγματα αλλά είναι το πρώτο γατάκι :redface::redface::redface::redface::redface::redface:

Καλημερα!
Η τροφη ειναι καλης ποιοτητας,μην ανησυχειτε.Τα ματακια του φαινονται πολυ καλυτερα!Μεχρι να στειρωθει το γατακι μπορειτε να του εχετε τροφη διαθεσιμη ολη μερα.Την αμμο μπορειτε να τη βαλετε οπου βολευει,συνηθως ειναι καλυτερα να μπαινει στο μπανιο,γιατι το χειμωνα δε συμφερει να εχετε ανοιχτα για να την εχετε εξω,ουτε να το βγαζετε οποτε θελει να κανει κατι,θα αρχισει να τα κανει οπου να'ναι.Με μια καλης ποιοτητας αμμο που κανει σβωλους θα απαλλαχτειτε σε μεγαλο βαθμο απο τις μυρωδιες.Μπορειτε να δοκιμασετε και μια κλειστη αμμολεκανη με φιλτρα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back