Η ιστορία του Σποκ!

Captain Kirk (ή μάλλον καλύτερα Admiral Kirk, διότι είχες και μια επιτυχημένη καριέρα βρε αδερφέ!), η τροφή είναι αντάξια του πλανήτη Vulcan!
Τι γλώσσα μιλάει καλέ αυτή; :blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλορίζικο και απο μένα, και μπράβο για την όλη προσπάθεια!!!:)

Είναι ένα κουκλάκι για φάγωμα!!!!

Η τροφή είναι απο τις τοπ, και η τουαλέτα θα έλεγα κοντά στο μέρος που το έχετε, αλλά μακριά απο το μπολάκι με το φαγητό. Αργότερα, αν είναι ελεύθερο σε όλο το σπίτι μια θέση είναι το μπάνιο, αν χωράει εκεί, αλλιώς εγώ την είχα στην κουζίνα...:redface:

Το τάισμα καλύτερα να γίνεται σε 2 ή σε 3 διαστήματα, να μαθαίνει. Το συνεχές φαγητό στο μπολάκι θα έχει αρνητικά αποτελέσματα αργότερα...

Και πάλι να το χαίρεστε, και καλωσορίσατε στην παρέα μας.:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω την αμμο την εχω στο μπανιο,θεωρω οτι ειναι η καλυτερη θεση(και μενω σε 2αρι) ωστοσο δε βολευει αν ειναι πολλα ατομα στο σπιτι και ειναι συνεχως η πορτα του μπανιου κλειστη...:hmm: Φαγητο τους δινω τη δοσολογια που συνεισταται(και λιγο παραπανω) 2 φορες τη μερα.Απο τις μυρωδιες θα απαλαγεις απο μια καλη αμμο που κανει σβολους τα τσισακια και αφαιρεις κι αυτα.Αν και με ενα γατι και οσο ειναι ακομα μικρο δεν εχεις προβλημα με τα τσισακια:P

Τι γλώσσα μιλάει καλέ αυτή; :blink:
Ξέρει ο Captain Kirk, μην ανησυχείς, πράσινη mod και τιμημένη Πρεστομάνα! :lol::lol::lol:

Εγω την αμμο την εχω στο μπανιο,θεωρω οτι ειναι η καλυτερη θεση(και μενω σε 2αρι) ωστοσο δε βολευει αν ειναι πολλα ατομα στο σπιτι και ειναι συνεχως η πορτα του μπανιου κλειστη...:hmm: Φαγητο τους δινω τη δοσολογια που συνεισταται(και λιγο παραπανω) 2 φορες τη μερα.Απο τις μυρωδιες θα απαλαγεις απο μια καλη αμμο που κανει σβολους τα τσισακια και αφαιρεις κι αυτα.Αν και με ενα γατι και οσο ειναι ακομα μικρο δεν εχεις προβλημα με τα τσισακια:P

οντως ...........και εγω την αμμο τους στην τουαλετα την εχω...το καλυτερο σημειο....εκει...χεζ...με ολοι!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

πολυ λεπτα το ειπες:lol:

τι του ετυχε μωρε...:mad: Ατυχουλι ηταν.
Μαλλον τυχερουλι αφου επεσε σε καλους ανθρωπους, αλλιως δε θα καμαρωναμε τη μουσουδιτσα του στις φωτογραφιες! Περιμενω και εκεινες που θα φαινονται οι ματαρες του εντελως θεραπευμενες!:)

Παντως αν κρινω απο τη δικη μου, την αμμο την εχω ακομη μεσα στο δωματιο, δοκιμασα να την παω στο μπανιο αλλα...χανεται στη διαδρομη! Οχι, δεν εχουμε τεραστιο σπιτι απλα εκεινη ειναι μια σταλιτσα και ολο καπου εξαφανιζεται. Οσο για τις μυρωδιες, αν ειναι καλη η αμμος νομιζω δεν θα εχεις προβλημα με τα ουρα, τα κακακια απο την αλλη, φτυαρακι ειδικο και μολις τα κανει, κλεινεις τη μυτη και τα μαζευεις! (πως κατι τοσο μικρο και χαριτωμενο κανει κατι τοσο βρομερο;!)

O Spok παιδιά είναι απίστευτος το τη κάνει κάθε μέρα δεν λέγετε είναι διάολος και πολύ έξυπνος όπως αρμόζει σε κάθε Vulcan .:blink:
Πάρτε και μια σημερινή φώτο .:happy:

DSC01466.jpg

Ειναι απιστευτο,εχει μεταμορφωθει το γατακι!Τον φροντιζετε παρα πολυ καλα,μπραβο!

μου φαινεται οτι εχει γιατρευτει τελειως:up: να μην ξεχασω να πω οτι εγινε καρακουκλος!!

O Spok παιδιά είναι απίστευτος το τη κάνει κάθε μέρα δεν λέγετε είναι διάολος και πολύ έξυπνος όπως αρμόζει σε κάθε Vulcan .:blink:
Πάρτε και μια σημερινή φώτο .:happy:

DSC01466.jpg
:up::up::up: Spock, είσαι άρχοντας! Live long and prosper! :up:
Μόνο η άκρη των αυτιών ταιριάζει. Ευτυχώς, διότι ο Σποκ καλός και χρυσός και θεός, αλλά και απίστευτος αγγουρομούρης! :lol::lol:
Βλέπω πως τα ματάκια του καθάρισαν και λάμπουν. Δηλαδή τι τα ματάκια, ολόκληρος λάμπει αυτός! Να τον χαίρεστε τον γατούλη και να σας χαίρεται κι εκείνος! :D

:inlove::inlove:Τον ερωτευτηκα!!!

Θελω να τον ζουληξω:inlove:
Μπραβο σας παιδια, στην αρχη ηταν ενα πλασματακι σε αθλια κατασταση και καταφερατε να τον κανετε κουκλο και υγιη κυριως!
Κι επιμενω...θελω να τον ζουληξω:inlove::inlove::inlove:

Ματαρες εχει!!!:blink::blink::blink::blink:

πλέον είναι τελείως καλά πάρτε και μερικές σημερινές φώτος:up:

DSC01472.jpg

DSC01477.jpg

DSC01481.jpg

πλέον είναι τελείως καλά πάρτε και μερικές σημερινές φώτος:up:

DSC01472.jpg

DSC01477.jpg

DSC01481.jpg

κουκλος είναι, κουκλος ! φανταζομαι τα παιδια τι λατρεια θα του δειχνουν !:D

κουκλος είναι, κουκλος ! φανταζομαι τα παιδια τι λατρεια θα του δειχνουν !:D

όλοι μέρα παίζουνε μαζί έχουν ξετρελαθεί μια από τα ίδια και το κατσουλι μια και όλο πάει και τα πειράζει για να ασχολούνται μαζί του

όλοι μέρα παίζουνε μαζί έχουν ξετρελαθεί μια από τα ίδια και το κατσουλι μια και όλο πάει και τα πειράζει για να ασχολούνται μαζί του

Λογικό, θυμάμαι εγω πως εκανα πριν απο 10 χρόνια με τα γατια που είχαμε σπιτι. :lol: Να σου ζησει ο μικρος γατουλάκος και συγχαρητηρια που του εσωσες την ζωη:)

Θα ειναι η καλυτερη παρεα για τα παιδακια σας,και θα τους κανει πολυ καλο ψυχολογικα και σωματικα να εχουν συντροφο ενα ζωακι.Εχει γινει απιστευτος!

Μπράβο σας που δεν το αφήσατε στο δρόμο..άλλο ένα τυχερό πλασματάκι βρήκε οικογένεια.:):):)Να περάσετε πολλά ωραία χρόνια μαζί του και να το χαίρεστε..:up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back