yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Τελικά ειμαι χαρούμενη!
SITES:
www.pets.gr
13 March 2008[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΕ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΓΑΤΕΣ & ΣΚΥΛΟΥΣ![/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ
του Άγγελου Φραντζή
ΠΕΣ ΣΤΗ ΜΟΡΦΙΝΗ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΨΑΧΝΩ
του Γιάννη Φάγκρα
[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ME'TRO του ʼΑρη Φωτιάδη, ΣΚYΛΟΜΑΝΤΕΡ της Aγγελικής Κόντις, STAR STORY του Alexey Pochivalov, ΜY HAPPY END του Milen Vitanov & σποτάκια από φιλοζωϊκές οργανώσεις στην Θεσσαλονίκη & Καρδίτσα + ΜΟΥΣΙΚΗ: DJ TSIATSI[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]ANTI ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: ΦΕΡΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΣΗ ΓΑΤΟΤΡΟΦΗ Η ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ ΘΕΛΕΤΕ [/FONT][FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif](σε σφραγισμένες συσκευασίες)!!! [/FONT][FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]Θα πάει στα αδέσποτα μέσω των οργανώσεων Οι Εφτάψυχες & Ελληνικό Ταμείο Μέριμνας Ζώων[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]www.boozecooperativa.com, τηλ. 211 4000863, Τηλ. εποικ. 6939643100[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]BOOZE COOPERATIVA (ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 57)[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif] ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ, 8μ.μ.-12π.μ.[/FONT]
Δηλαδη οι αθρωποι , (οσοι ταιριαζουν μεταξυ τους)
συσπειρωνονται και γενικοτερα
η φιλοζωια προχωραει!!!
Αυτο μετραει!!!
Ζωακια σώζονται και αυξανομαστε
ειτε ταιριαζουμε μεταξυ μας ειτε οχι
στο τελος αυτα
καταληγουν να βοηθιούνται!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος

σχετικα με τις επταψυχες.. θα μας πεις μερικα πραγματα?
υπαρχει καποιο λινκ εδω? η αλλου?
δεν ηξερα οτι υπαρχει συλλογος για γατες στην αθηνα!!!
πες μας!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος

Θα προσπαθήσω να μάθω λεπτομέρειες και θα σας πω.
Ούτε εγώ ήξερα για τις Εφτάψυχες.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος
παντος αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι βοηθαει παρα πολυ το καθε σωματειο να εχει και εναν ιστοτοπο.καταλαβαινεις λιγο πανω κατω το προφιλ του , τις θεσεις του και το εργο του, γινεται ευρεως γνωστω, και βοηθειτε ευκολοτερα

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Ρεαλιστικά μιλώντας πάντα, υπάρχουν μεγάλες δυσκολίες που πρέπει να ξεπεραστούν. Στο ΚΑΖ υπάρχουν 50 σκυλιά, στειρωμένα τα μεγάλα τουλάχιστον από όσο ξέρω) και εμβολιασμένα.
Στον Αγ. Φραγκίσκο πόσα ε'ιναι τα αστε'ιρωτα και πόσα τα ανεμβολίαστα ? Δεν έχω προσωπική άποψη από τις εγκαταστάσεις του ΚΑΖ, αλλά πόσο συγκρίνονται μεταξύ τους αυτά τα δύο.
Στον Αγ. Φραγκίσκο μιλάμε για δύσκολο project και με πολύ μεγάλο κόστος, στο ΚΑΖ ήταν διαφορετικά.
Και βέβαια μέσα από το Mycat νομίζω ότι τα ίδια άτομα ανταποκρίθηκαν και στην μια περίπτωση και στην άλλη.
Συγνώμη αν η διαφωνία μου αναφέρεται σ'αυτό το τόσο ελπιδοφόρο θέμα.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος
σιγουρα ειναι η προσπαθεια κοινη !Δεν γνωριζω πειτε μου για αυτο να το βαλω δεν εχει σημασια το μεγεθος και η διαφορα σημασια εχει η προσπαθεια να ειναι κοινη για να μπει στο ποστ.

γιασμην αν εχεις χρονο κοιτα λιγο το θεμα παζαρι αγαπης στις ελπιδοφορες εμπειριες
αν δεν εχεις θα σου γραψω ενα συντομο πμ το βραδυ!
ευχαριστουμε!!!

aretha
Περιβόητο μέλος
Αποτελείται από εθελοντές που ταΐζουν τακτικά αδέσποτες γατούλες στα πάρκα, στειρώνουν και περιθάλπτουν και κάνουν διάφορες εκδηλώσεις για τη συγκέντρωση χρημάτων. Έχουν πολύ καλό site για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα (μόνο στα αγγλικά όμως).
Havana
Διάσημο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
strayshelp
Δραστήριο μέλος
Είμαστε ένα σχετικό καινούργιο σωματείο αλλά με πολύ μεγάλη πείρα στις γάτες μιας και όλα τα μέλη αχολούνται με την προστασία της γάτας τα τελευταία 15 χρόνια και παραπάνω.Λεγόμαστε οι Εφτάψυχες!
site www.ninelivesgreece.com
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Εύχομαι να καταφέρετε πολλά!
strayshelp
Δραστήριο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool