Η κατάσταση για τις γάτες στην Ελλάδα τα τελευταία δυο χρόνια

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
cat12_small.jpg

:DΤελικά ειμαι χαρούμενη!:D

SITES:
Πρίν δυο χρονια το σαιτ αυτο ηταν στα σκαρια υπηχε μονο η γατοσελιδα, τωρα υπαρχει επιπλεον και το γατοσπιτο που αν και δεν εκτιμω καποια ατομα εκει και δεν μου ταιριαζουν και τα μεγαλα γραμματα σιγουρα ειναι ενας ακομη τοπος για γατοφιλους, υπαρχει το himaira που κι αυτο ειναι ενας νεος τοπος καθως και το σαιτ για να βγαζουν παρεα τους σκυλους βολτα dogswalk και τα μπλογκ της κλειαννας και αλλων ζωοφιλων. Τα pets, www.stray.gr, zoofilia, interpet εχουν κι αυτα προοδευσει και αναπτυχθει.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ:
Το φορουμ των χορτοφαγων και ωμοφαγων και αλλα μπλογκ οπως το whispering planet, χορτοφαγια σταση ζωης ασχολουνται με τα δικαιωματα των ζωων καθως και η ενωση χορτοφαγων και δημιουργηθηκε και το animalbank . O arkturos εξισου εξελιχθηκε και οι προσπαθειες του για το τσιρκο σωζουν πολλες αδεσποτες γατες απο τα αγρια φυλακισμενα ζωα καθως και τα αγρια ζωα τα ιδια. Υπαρχουν κι αλλα οπως 1, της Φοξυ

ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ- ΟΜΑΔΕΣ:
Απο οργανωσεις υπαρχει πλεον το Thessaloniki Cat group στη θεσσαλονικη και οι Εφταψυχες στην αθήνα αποκλειστικά για γατες. Υπαρχει και το psychanimal και σε αθηνα πλεον και σε θεσσαλονικη.

ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑ ΓΑΤΕΣ:
Απο γιατρους τοτε προτωαρχιζε ο αιλουρος και υπηρχε το κεντρο γατας αλλα δεν το ξεραμε , ενω τωρα ολοι συνεργαζομαστε ο καθενας με οποιο του ταιριαζει καλυτερα.

ΚΟΙΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ:
Οποτε ξεκινούν δράσεις ομάδων και οργανώσεων μαζι πια, πραγμα πολύ καλο.

Η κλειαννα μας εβαλε απο εδω και απο αλλα φορουμ και μαζεψε χρηματα για το ΚΑΖ, εξίσου μελη του mycat οργανώνουν βοηθεια προς τo σωματειο αδεσποτων ζωων αγιος φραγκισκος της ασίζης που φιλιξενει αυτη τη στιγμη 322 σκυλους και 108 γατες και η μιλλυ απο τον Αιλουρο με το γατοσπιτο μαζευουν για ενα αλλο και δειτε και τι αλλο εγινε εδω:

www.pets.gr
13 March 2008
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΕ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΓΑΤΕΣ & ΣΚΥΛΟΥΣ![/FONT]

[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ
του Άγγελου Φραντζή

ΠΕΣ ΣΤΗ ΜΟΡΦΙΝΗ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΨΑΧΝΩ
του Γιάννη Φάγκρα
[/FONT]​

[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ME'TRO του ʼΑρη Φωτιάδη, ΣΚYΛΟΜΑΝΤΕΡ της Aγγελικής Κόντις, STAR STORY του Alexey Pochivalov, ΜY HAPPY END του Milen Vitanov & σποτάκια από φιλοζωϊκές οργανώσεις στην Θεσσαλονίκη & Καρδίτσα + ΜΟΥΣΙΚΗ: DJ TSIATSI[/FONT]

[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]ANTI ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: ΦΕΡΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΣΗ ΓΑΤΟΤΡΟΦΗ Η ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ ΘΕΛΕΤΕ [/FONT][FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif](σε σφραγισμένες συσκευασίες)!!! [/FONT][FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]Θα πάει στα αδέσποτα μέσω των οργανώσεων Οι Εφτάψυχες & Ελληνικό Ταμείο Μέριμνας Ζώων[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]www.boozecooperativa.com, τηλ. 211 4000863, Τηλ. εποικ. 6939643100[/FONT]

[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]BOOZE COOPERATIVA (ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 57)[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif] ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ, 8μ.μ.-12π.μ.[/FONT]

Δηλαδη οι αθρωποι , (οσοι ταιριαζουν μεταξυ τους)
συσπειρωνονται και γενικοτερα
η φιλοζωια προχωραει!!!

Αυτο μετραει!!!

Ζωακια σώζονται και αυξανομαστε
ειτε ταιριαζουμε μεταξυ μας ειτε οχι
στο τελος αυτα
καταληγουν να βοηθιούνται!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ξεχασες και την προσπαθεια που γινεται για τα 300 σκυλακια του φραγκισκου!!!! (δυστηχως δεν εχει τη ανταποκριση του καζ):redface:

:P
σχετικα με τις επταψυχες.. θα μας πεις μερικα πραγματα?
υπαρχει καποιο λινκ εδω? η αλλου?
δεν ηξερα οτι υπαρχει συλλογος για γατες στην αθηνα!!!
πες μας!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επίσης υπάρχουν και οι Φίλοι της γάτας στο Παγκράτι.:)
Θα προσπαθήσω να μάθω λεπτομέρειες και θα σας πω.
Ούτε εγώ ήξερα για τις Εφτάψυχες.

Οι Εφταψυχες ειναι σωματειο που δημιουργηθηκε πολύ προσφατα απο την Ευγενια , την γραμματεα του ηδη υπαρχοντως GAWF Tαμειου Μεριμνας ζωων για την ελλαδα. Τα τηλεφωνα ειναι αυτα που ααφερονται παραπανω για οποιον ενδιαφερεται να βοηθησει και να συμμετασχει νομιζω θα ειναι κατι πολύ καλο και οργανωμενο.

:)παντος αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι βοηθαει παρα πολυ το καθε σωματειο να εχει και εναν ιστοτοπο.
καταλαβαινεις λιγο πανω κατω το προφιλ του , τις θεσεις του και το εργο του, γινεται ευρεως γνωστω, και βοηθειτε ευκολοτερα:)

Κι αν κατι ξεχασα στειλτε το με πΜ να το βαλω οσο μπορω να επεξεργαστω το ποστ

Havana, θα διαφωνήσω μαζί σου στο εξής : Δεν νομίζω ότι η περίπτωση του Αγ. Φραγκίσκου δεν έχει την ίδια ανταπόκριση όπως το ΚΑΖ.
Ρεαλιστικά μιλώντας πάντα, υπάρχουν μεγάλες δυσκολίες που πρέπει να ξεπεραστούν. Στο ΚΑΖ υπάρχουν 50 σκυλιά, στειρωμένα τα μεγάλα τουλάχιστον από όσο ξέρω) και εμβολιασμένα.
Στον Αγ. Φραγκίσκο πόσα ε'ιναι τα αστε'ιρωτα και πόσα τα ανεμβολίαστα ? Δεν έχω προσωπική άποψη από τις εγκαταστάσεις του ΚΑΖ, αλλά πόσο συγκρίνονται μεταξύ τους αυτά τα δύο.
Στον Αγ. Φραγκίσκο μιλάμε για δύσκολο project και με πολύ μεγάλο κόστος, στο ΚΑΖ ήταν διαφορετικά.
Και βέβαια μέσα από το Mycat νομίζω ότι τα ίδια άτομα ανταποκρίθηκαν και στην μια περίπτωση και στην άλλη.
Συγνώμη αν η διαφωνία μου αναφέρεται σ'αυτό το τόσο ελπιδοφόρο θέμα.

Δεν γνωριζω πειτε μου για αυτο να το βαλω δεν εχει σημασια το μεγεθος και η διαφορα σημασια εχει η προσπαθεια να ειναι κοινη για να μπει στο ποστ.

Δεν γνωριζω πειτε μου για αυτο να το βαλω δεν εχει σημασια το μεγεθος και η διαφορα σημασια εχει η προσπαθεια να ειναι κοινη για να μπει στο ποστ.
σιγουρα ειναι η προσπαθεια κοινη !:up:
γιασμην αν εχεις χρονο κοιτα λιγο το θεμα παζαρι αγαπης στις ελπιδοφορες εμπειριες
αν δεν εχεις θα σου γραψω ενα συντομο πμ το βραδυ!
ευχαριστουμε!!!:up:

Στην Αθήνα υπάρχει και το Nine Lives.
Αποτελείται από εθελοντές που ταΐζουν τακτικά αδέσποτες γατούλες στα πάρκα, στειρώνουν και περιθάλπτουν και κάνουν διάφορες εκδηλώσεις για τη συγκέντρωση χρημάτων. Έχουν πολύ καλό site για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα (μόνο στα αγγλικά όμως).

καλο αυτο ευχαριστουμε αρθηα, ειμαι σιγουρη οτι απο αυτο το ποστ θα βρουμε πολλα αλλα που δεν ξερουμε..:up::up::up:

Το ιδιο ειναι καλε οι Εφταψυχες ειναι

Γατοσωματείο ''Οι Εφτάψυχες''!

Είμαστε ένα σχετικό καινούργιο σωματείο αλλά με πολύ μεγάλη πείρα στις γάτες μιας και όλα τα μέλη αχολούνται με την προστασία της γάτας τα τελευταία 15 χρόνια και παραπάνω.Λεγόμαστε οι Εφτάψυχες!
site www.ninelivesgreece.com

Μπράβο παιδιά γι' αυτή σας την προσπάθεια!
Εύχομαι να καταφέρετε πολλά!

Μου το στειλανε με mail,είναι πολύ καλό το site τους,αξιόλογη προσπάθεια.

Και η Δραση τους ειναι πολύ καλη ειναι οργανωμενοι. Ισως φταει και το οτι εχουν επηρεαστει πολύ απο τα εξω σωματεια

Ωραίο θέμα!!! :)
(και χρήσιμο βέβαια).

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back