Η κοινότητα των Τίγρεων

τι ζουδια ειν' τουτα μαρη??

Λοιπον συγνωμη για το off αλλα δεν αντεχω να μην σας βαλω αυτο το μικρο ασχετο εκπληκτικο αστειο βιντεακι!

https://www.youtube.com/watch?v=0Bmhjf0rKe8

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πρωτη φορα τα ειδα,μου τα εστειλαν στο FB!
Το βιντεακι εχει πολυ γελιο,το εχω ξαναδει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ακομα δε γυρισατε κιουρια μου και βγαινεται οφ τοπικ?????:PΑς βγω και εγω λιγο οφ!!!!Γουελκαμ μπακ Γιουλη!!!!!!!!!!!!
Ααααα οι τιγρεις ειναι καταπληκτικα πλασματα!!!(ξεκαρφωμα....:P:P)

Ακομα δε γυρισατε κιουρια μου και βγαινεται οφ τοπικ?????:PΑς βγω και εγω λιγο οφ!!!!Γουελκαμ μπακ Γιουλη!!!!!!!!!!!!
Ααααα οι τιγρεις ειναι καταπληκτικα πλασματα!!!(ξεκαρφωμα....:P:P)

Καταπληκτικά; Μόνο.
ΥΠΕΡΟΧΑ

Το βασικό χαρακτηριστικό του Τίγρη είναι ξέρει να περιμένει και να στήνει ενέδρες. Όπου περιμένει το θήραμα του να κάνει την λάθος κίνηση. Τώρα στην καθημερινότητα ο τίγρης περιμένει για να κτυπήσει την κατάλληλη στιγμή και όποιος ξέρει να περιμένει βγαίνει πάντα κερδισμένος.

Ενώ ο τίγρης μου :redface: δεν στήνει καθόλου ενέδρες, είναι ένα πλασματάκι:):)

αυτος ειναι ενας μικρος τιγρης
alwaro_044.jpg

που εγινε ...μεγαλος
troy10.jpg

:whistle::whistle:

αυτος ειναι ενας μικρος τιγρης
alwaro_044.jpg

που εγινε ...μεγαλος
troy10.jpg

:whistle::whistle:
Aγάαααααααααπη μου !!! Νεκταρία μου ο Τρόυ ειναι Το ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. Και να φανταστείς οτι πριν τον πάρω αγκαλιά ετσι οπως τον εβλεπε μεγαλόσωμο τον ψιλο φοβομουν πώς θα αντιδράσει. Κι όταν τον πήρα αγκαλιά στην έκθεση ήταν ένα βούτυρο:clapup:

Ο Τίγρης μου σε νεώτερη έκδοση.

05092010610.jpg

Didi, Η μητέρα του τίγρη μου.
didi_BIS_index2.jpg

Και η τιγρομαμά του δικού μου!
317061248767a977c438b.jpg
2541977347e7426c9733b.jpg
361664242793b85fe74b.jpg
3440716312670497828b.jpg
34387978449f4dc89bfb.jpg

Ε καλα δεν τη λες και μουσουδίτσα αυτή τη μυτόγκα.:P
Αυτή όμως...
50116229725c0867ac24b.jpg

Μπεμπάκι από την απίθανη γιαγιά της Breena και τον τεράστιο μπαμπά της.

Η Κοινότητα των Τίγρεων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίττα της κατά την διάρκεια του διαλλείματος της 15ης έκθεσης γάτας. Το φλουρί της πίττας έτυχε στο μέλος μας Γιούλη, όπου διαθέτει μία πανέμορφη τίγρη Βιρμανίας. Η σαμπάνια έρρευσε άφθονη και μετά το κόψιμο της γιορτάσαμε και την είσοδο του τίγρη μου στο Πάνθεον των νικητών, παρέα με τους άλλους διάσημους Νορβηγούς, Βιρμανούς και Αμερικάνους φίλους του.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:worry::worry::worry::confused::confused::)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα, ζητώ συγγνώμη απο τους καλούς μας εξάδελφους της Αμερικής, γιατί απο λάθος δεν ειδοποιήθηκαν για να παραβρεθούν στο κόψιμο της πίττας μας. Θα φροντίσουμε για να τους ζητησουμε έμπρακτα συγγνώμη.:):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back