Maneki_Neko
Νεοφερμένο μέλος
.Εχετε παρατηρησει ποτε οτι η γατουλα σας πινει νερο απο το ποτηρι που φερνετε στο κομοδινο σας;Στην αρχη νομιζα οτι απλως την βολευουν καλυτερα,οταν ομως τις εβαλα ενα ξεχωριστο ποτηρακι διπλα απο το κομοδινο (ποτηρακι οχι μπωλακι,για να δω αν οντως ειναι θεμα ανεσης),εκεινη συνεχισε να δειχνει προτιμηση στο ποτηρι που μολις εφερα και ειχα πιει,το οποιο βρισκοταν πανω στο κομοδινο!Ως αποτελεσμα ειναι αδυνατο να εχουμε το βραδυ ποτηρια νερο στο δωματιο,καθως η μικρη δε χανει ευκαιρια να τα...''μαγαρισει''!
και μαλιστα,μονο αν εχουμε πιει προηγουμενως. Τι ειδους ιδιοτροπια ειναι αυτη,το κανει μονο η δικια μου η προκειται για συνηθησμενα καμωματα ;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

..πρωτη φορα το ακουω αυτο!!!!!!!!..η λυση παντως ειναι,στο κομοδινο,αντι για ποτηρι να βαζετε...το μπουκαλι!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maneki_Neko
Νεοφερμένο μέλος

εχω δοκιμασει και το μπουκαλι και μαλιστα το κουναει με το πατουσακι της και μουρμουριζει,σα να προσπαθει να βγαλει το καπακι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Maneki_Neko
Νεοφερμένο μέλος

βεβαια δεν ειναι απιθανο,και το μαξιλαρακι της πανω στο κρεβατι εχει για να κοιμομαστε παρεα!
αλλα δεν ειναι η μονη φανταζομαι.Με το νερο ομως δε γινεται να το εξηγησουμε!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

........καλως ηρθατε στη ζωνη του ..........λυκοφως!!!!!!!!!!

Maneki_Neko
Νεοφερμένο μέλος

το πιο λογικο στην περιπτωση ειναι να προκειται για καποιου ειδους γατισιο αστειο!δε μπορω να σκεφτω τιποτα αλλο! σιγουρα οι δικιες σου δε το χουνε κανει; θα λεγα να χεις το νου σου,μπας και!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
το πιο λογικο στην περιπτωση ειναι να προκειται για καποιου ειδους γατισιο αστειο!δε μπορω να σκεφτω τιποτα αλλο! σιγουρα οι δικιες σου δε το χουνε κανει; θα λεγα να χεις το νου σου,μπας και!
![]()
η αληθεια ειναι οτι...........ολα πρεπει να τα περιμενουμε σε αυτη τη ζωη!!!!!!!!!!

.......θα εχω το νου μου.........

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Maneki_Neko
Νεοφερμένο μέλος
αμαν ολα δικα τους τα θελουν
εξου και ο ζηλιαρογατος μαλλον.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος

tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Melini
Διάσημο μέλος
, γενικά μόλις με δει να πίνω από ένα ποτήρι ή μια κούπα θέλει οπωσδήποτε να δει και να μυρίσει τι έχει μέσα (χυμό, καφέ ή απλά νερό). Δεν τον αφήνω να δοκιμάσει, γιατί παλιότερα που του έδινα μια γλειψιά απ'το πρωινό μου φρουτοποτό τον πείραζε στο στομάχι.Ακουμπάω το ποτήρι μου με νερό στο τραπεζάκι δίπλα στον καναπέ, έρχεται κα χώνει όλο του το κεφάλι μέσα (είναι μεγάλο το ποτήρι) και προσπαθεί να πιεί νερό

είναι πολύ αστείος, αλλά όσο μπορώ δεν τον αφήνω να το κάνει...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Καλά, Jejebel, η υπογραφή σου μιλάει από μόνη τηςΤο ίδιο κάνει και ο Disney μου. Για να γλυτώσει λοιπόν το ποτήρι μου από τα σαλιαρίσματά του το χώνω μέσα στο συρτάρι! Ευτυχώς είναι χαμηλό και χωράει![]()

Εγώ δεν έχω γάτα, έχω ένα λούτρινο, που ως λούτρινο, δεν κάνει τέτοιες σαχλαμαρίτσες

natalouko
Επιφανές μέλος

Δεν τολμάμαι να αφήσουμε ποτήρι πάνω στο τραπέζι και αμέσως ανεβαίνει για να πιει. Όσες φορές δεν φτάνει η μουρίτσα της εκεί που είναι το νερό, βάζει μέσα το ποδαράκι της, ρίχνει κάτω το ποτήρι, χύνεται το νερό και αρχίζει να το γλύφει!!!
Και έχει μεγάλη αδυναμία στα ποτήρια με καλαμάκια!!!

neli
Εκκολαπτόμενο μέλος

tzoutzou
Διάσημο μέλος
Ιδου και οι αποδειξεις...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool