Η κυρία ζητά ποτήρι

Maneki_Neko

Νεοφερμένο μέλος

Η Maneki_Neko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Γλυκή (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 24 μηνύματα.
Λοιπον δεν εχω δει μεχρι τωρα καποιο παρομοιο θεμα,οποτε αποφασισα να το ανοιξω εδω.(Αν υπαρχει ηδη συγχωρεστε με):D.Εχετε παρατηρησει ποτε οτι η γατουλα σας πινει νερο απο το ποτηρι που φερνετε στο κομοδινο σας;Στην αρχη νομιζα οτι απλως την βολευουν καλυτερα,οταν ομως τις εβαλα ενα ξεχωριστο ποτηρακι διπλα απο το κομοδινο (ποτηρακι οχι μπωλακι,για να δω αν οντως ειναι θεμα ανεσης),εκεινη συνεχισε να δειχνει προτιμηση στο ποτηρι που μολις εφερα και ειχα πιει,το οποιο βρισκοταν πανω στο κομοδινο!Ως αποτελεσμα ειναι αδυνατο να εχουμε το βραδυ ποτηρια νερο στο δωματιο,καθως η μικρη δε χανει ευκαιρια να τα...''μαγαρισει''!:P και μαλιστα,μονο αν εχουμε πιει προηγουμενως. Τι ειδους ιδιοτροπια ειναι αυτη,το κανει μονο η δικια μου η προκειται για συνηθησμενα καμωματα ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol::lol::lol:..πρωτη φορα το ακουω αυτο!!!!!!!!..η λυση παντως ειναι,στο κομοδινο,αντι για ποτηρι να βαζετε...το μπουκαλι!!!:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol: εχω δοκιμασει και το μπουκαλι και μαλιστα το κουναει με το πατουσακι της και μουρμουριζει,σα να προσπαθει να βγαλει το καπακι!:lol::lol::lol::lol:

αααααααααα.......μιλαμε για......ανιατη περιπτωση!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

τι να πω δεν ξερω ειναι η μονη γατουλα που ειχα η οποια κανει κατι τετοιο.τοσο πολυ μας αγαπαει πια που θελει να μοιραζομαστε και το νερο μας;:lol::lol::lol::lol: βεβαια δεν ειναι απιθανο,και το μαξιλαρακι της πανω στο κρεβατι εχει για να κοιμομαστε παρεα! :P αλλα δεν ειναι η μονη φανταζομαι.Με το νερο ομως δε γινεται να το εξηγησουμε!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:........καλως ηρθατε στη ζωνη του ..........λυκοφως!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol: το πιο λογικο στην περιπτωση ειναι να προκειται για καποιου ειδους γατισιο αστειο!δε μπορω να σκεφτω τιποτα αλλο! σιγουρα οι δικιες σου δε το χουνε κανει; θα λεγα να χεις το νου σου,μπας και!:P:P:P

:lol::lol::lol: το πιο λογικο στην περιπτωση ειναι να προκειται για καποιου ειδους γατισιο αστειο!δε μπορω να σκεφτω τιποτα αλλο! σιγουρα οι δικιες σου δε το χουνε κανει; θα λεγα να χεις το νου σου,μπας και!:P:P:P

η αληθεια ειναι οτι...........ολα πρεπει να τα περιμενουμε σε αυτη τη ζωη!!!!!!!!!!:blink::blink::blink::lol::lol::lol::lol:.......θα εχω το νου μου.........:lol::lol::lol:

Παντα θελουν να δουν τι εχουνε μεσα οι κουπες και τα ποτηρια μας,λες κι εχουμε κατι πιο νοστιμο εμεις και τους το κρυβουμε,μαλλον ειναι απλα ζηλιαρες.:P

λετε να ζηλευουν;και πινουν μονο απο το δικο μας για να μας δειξουν οτι να μπορω και γω να πιω,δε μου κρυβεις τιποτα!:P αμαν ολα δικα τους τα θελουν:lol: εξου και ο ζηλιαρογατος μαλλον.

οπως ειπε και η Νονικα ειναι θεμα περιεργειας και ζηλειας, η Καραμελα το εχει αυτο αμα δει πιατο! Αν τρωω πχ κοτοπουλο, ερχεται και προσπαθει να χωθει μεσα στο πιατο, της βαζω απο το πιατο ενα κομματι να φαει αλλα εκεινη συνεχιζει να κανει...επιθεσεις. Σου λεει κι αν εσυ τρως κατι καλυτερο και πας να με ξεγελασεις;! Η μαμα μου την πληρωνει την νυφη, καθε φορα μιση μεριδα προλαβαινει να φαει:lol::lol::lol:

Για μένα αυτό δεν είναι καθόλου περίεργο!! Πλέον το θεωρώ δεδομένο πως άν βάλω το ποτήρι μου κάπου που έχει πρόσβαση ο Spike δεν υπάρχει περίπτωση να μην πιεί από εκει!! Το πιό κουλό που κάνει είναι όταν δεν χωράει η μουσούδα του να πιεί νερό γιατί το ποτήρι είναι πχ στενό, χώνει το ποδαράκι του, το κάνει χουφτίτσα και γλύφει το νερό! και μετά ξανά το ίδιο... Πλεον στο κομοδίνο μόνο μπουκαλάκι!!!!

ο ναρουτο πινει απο ποτηρι επισης (που εχει μεγαλο στομιο και ειναι γεματο με νερο και το φτανει). Δεν το κανει συχνα γιατι δεν του δινεται η ευκαιρια αφου δεν αφηνω συχνα ποτηρια πανω σε τραπεζια (εχει σπασει 2 απο το να τρεχει πανω κατω)

Και ο Gandalf χώνει τη μούρη του στα ποτήρια μου :D, γενικά μόλις με δει να πίνω από ένα ποτήρι ή μια κούπα θέλει οπωσδήποτε να δει και να μυρίσει τι έχει μέσα (χυμό, καφέ ή απλά νερό). Δεν τον αφήνω να δοκιμάσει, γιατί παλιότερα που του έδινα μια γλειψιά απ'το πρωινό μου φρουτοποτό τον πείραζε στο στομάχι.
Ακουμπάω το ποτήρι μου με νερό στο τραπεζάκι δίπλα στον καναπέ, έρχεται κα χώνει όλο του το κεφάλι μέσα (είναι μεγάλο το ποτήρι) και προσπαθεί να πιεί νερό :lol::lol: είναι πολύ αστείος, αλλά όσο μπορώ δεν τον αφήνω να το κάνει...

Την πρώτη φορά που είδα την Χαρά να το κάνει δεν πίστευα στα μάτια μου. Με μέγάλη προσοχή, έβαλε το κεφαλάκι της μέσα στο ποτήρι μου και έπινε νεράκι σαν να μην τρέχει τίποτα. Μόνο κάποια στιγμή γύρισε και με κοιταξε να βεβαιωθει ότι δεν θα την μαλώσω και μετα συνέχισε ανενόχλητη.

Το ίδιο κάνει και ο Disney μου. Για να γλυτώσει λοιπόν το ποτήρι μου από τα σαλιαρίσματά του το χώνω μέσα στο συρτάρι! Ευτυχώς είναι χαμηλό και χωράει :lol:

Το ίδιο κάνει και ο Disney μου. Για να γλυτώσει λοιπόν το ποτήρι μου από τα σαλιαρίσματά του το χώνω μέσα στο συρτάρι! Ευτυχώς είναι χαμηλό και χωράει :lol:
Καλά, Jejebel, η υπογραφή σου μιλάει από μόνη της:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Εγώ δεν έχω γάτα, έχω ένα λούτρινο, που ως λούτρινο, δεν κάνει τέτοιες σαχλαμαρίτσες:lol::lol::lol::lol:

Μια από τα ίδια κάνει και η Ηλέκτρα μου.:/::/: Δεν τολμάμαι να αφήσουμε ποτήρι πάνω στο τραπέζι και αμέσως ανεβαίνει για να πιει. Όσες φορές δεν φτάνει η μουρίτσα της εκεί που είναι το νερό, βάζει μέσα το ποδαράκι της, ρίχνει κάτω το ποτήρι, χύνεται το νερό και αρχίζει να το γλύφει!!!;);) Και έχει μεγάλη αδυναμία στα ποτήρια με καλαμάκια!!!:happy::happy:

Εμένα πάντως ο Ρίγκελ δεν το κάνει μόνο με το ποτήρι μου και το πιάτο μου αυτό αλλά και με το κουπάκι που βάζω νερό στο κουνέλι μου...Όταν τρώω εμφανίζεται πάντα ένα πατούσι να προσπαθεί να ανέβει πάνω στο πιάτο μου για να τσεκάρει(προχτές μπήκε ολόκληρος σ'ένα ταψί με κοτόπιτα),όταν κρατάω ποτήρι στο χέρι κλαψουρίζει μέχρι να χώσει τη μούρη του μέσα και να τσεκάρει τι είναι(το νερό πάντα το δοκιμάζει ο καφές και η κόκα κόλα όμως τον αφήνουν αδιάφορο)...Το καλύτερο όμως είναι όταν ανοίγω την πόρτα για να βγει το κουνέλι όπου τρέχει σαν τρελός και κυριολεκτικά καρφώνεται στο κουπάκι που έχει το νερό του κουνελιού και πίνει,πίνει,πίνει σαν να βγήκε μόλις απ'την έρημο...Και να πεις ότι είναι διαφορετικό το νερό...Απ'την ίδια βρύση τους σερβίρω...:hmm:

Eγω τωρα τι να πω για αυτο???Η Leia πινει απο το ποτηρι και αν εχει λιγο μεσα και δεν το φτανει το γερνει μεχρι να το ριξει!!!Και επειδη εχει ριξει απειρα ξεχασμενα ποτηρια(και το ενα μαλιστα το εριξε στα μουτρα του αντρα μου που το ειχε στο κομοδινο!!!), κομμενα τα ποτηρια παντου στο σπιτι!!!
Ιδου και οι αποδειξεις...
DSC01520.JPG

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back