Havana
Διάσημο μέλος
Στις μέρες μας έχει χαθεί η μαγεία , και σιγά σιγά χάνουμε και το χαμόγελο μας στη προσπάθεια μας να υπάρξουμε και να επιβιώσουμε, όμως στους πιο γκρίζους και χαλεπούς καιρούς εκείνο που βοηθούσε πάντα τους ανθρώπους να υψώσουν το ανάστημα τους ήταν τα ίδια τους όνειρα και οι επιθυμίες τους...
Φανταστείτε λοιπόν μια λίμνη, με καθαρά κρυστάλινα νερά γεμάτη ζωή , στην όχθη της θα βρείτε πολλά άσπρα βοτσαλάκια στα οποία μπορείτε να χαράξετε τις ευχές σας που θα θέλατε να πραγματοποιηθούν , όταν εκφράζουμε μια επιθυμία μας είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποιήση της ...
τι θα θέλατε να ρίξετε μέσα στη λίμνη των ευχών?
τι θα θέλατε να φέρει η καινούρια χρονιά?
Ξεκινάω εγώ: ( είναι μεγάλη η λίστα αλλά θα επανέλθω σύντομα με β μέρος )
1.παγκόμσια ειρήνη και όχι παγκόμσια κρίση
2.ένα mac
3.κανένα ζώο στο δρόμο, κανένα ζωάκι σε κίνδυνο
4.αξιοπρέπεια και αγάπη για ανθρώπους και ζωάκια
5.περισσότερες υιοθέσιες
6.περισσότεροι υπέυθυνοι ιδιοκτήτες κατοικιδίων
7.tofee nut latte όλο τον χρόνο και όχι μόνο τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο
8. να βρούμε καινούρια σειρά ταινιών στυλ harry potter...
9.να μπορέσουμε να ξαναζήσουμε δυνατές συανυλιακές στιγμές όπως την δεκαετία του 90...
10. 8-9 κιλά μείων... άμεσα παρακαλώ το τελευταίο....(για τα άλλα μπορώ να περιμένω μέχρι τον Μάρτιο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
λοιπον,εγω δε ζητω πολλα.
1)υγεια σε ολο τον κοσμο.
2)αγαπη σ ολο το συμπαν,ανθρωποι,ζωα,φυτα,να συνυπαρξουμε αρμονικα!
3)ειρηνη κι οχι πολεμους.
4)δουλεια που να σου επιτρεπει και να ζεις,αλλα και να σκεφτεσαι.
αν υπαρξουν ολα αυτα,θα βλεπω περισσοτερα χαμογελα εκει εξω,αυτα που δεν θελω να ξαναδω ομως ειναι παρα πολλα!
κι αν εκανα μια ευχη θα ηταν να με κανει ο θεος για μια μερα Αη-Βασιλη,με ολα μου τα κολπα,ελκυθρο,ταρανδους,δυνατοτητα να πεταμε,απειρα δωρα για τα παιδακια,τροφες για τους πεινασμενους,σπιτακια ζεστα για την ημερα των χριστουγεννων,υγεια σ ολα τα καρκινοπαθη παιδια,ελπιδα και συγχωρεση σε καθε φυλακισμενο και κονσερβες για ολα τα ζωακια,ακομα και για τα ποντικακια,και εστω για μια μερα να εκανα τον κοσμο να γεμισει με χαρουμενα βλεματα!!!!κι ας γεμιζα ρυτιδες,χοντρη κοιλια και ασπρα γενια!!!!!ααχ απο μικρη το ονειρευομαι αυτο!να ξεκουρασω για μια μερα τον αγιο βασιλη!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
brigite
Διάσημο μέλος
Μακαρι ο ανθρωπος να συνειδητοποιησει ,οτι ειναι το κακο ζωο του πλανητη και να σταματησει να δημιουργει φονικα οπλα καθε μορφης.
Ευχομαι ,το γελιο ,να μπορει να ειναι το μοναδικο φαρμακο για ολες τις δυσκολιες...
Οχι αλλη πεινα και δυστυχια ,σε καθε σημειο του πλανητη.
Οι γονεις να ειναι πραγματικοι φιλοι με τα παιδια τους.
Μακαρι τα παιδια να στραφουν σε ενδιαφεροντα με νοημα και ουσια και να απομακρυνθουν απο το κακο ιντερνετ ,τις ουσιες και τα κουλα της TV.
Μακαρι....μακαρι....μακαρι ,να γινοταν ενα θαυμα και οι ευχες να γινονταν πραγματικοτητα.
Επειδη τα θαυματα ειναι ενας μυθος ,καλο ειναι να βαλουμε ολοι μας ενα χερακι,ο καθενας μας οτι μπορει ας κανει.

Kalliastar
Διάσημο μέλος
Επίσης θα ήθελα να τελειώνει το θέμα με τον καρκίνο.
Να ανακαλυφθεί το αντίδοτο, να ανακουφιστεί όλος ο κόσμος που υποφέρει.
marina289
Περιβόητο μέλος
Πολλές από τις παραπάνω ευχές θα ήταν πραγματοποιήσιμες και ήδη πραγματοποιημένες
αν εφαρμόζαμε το ρεαλιστικό και εφικτό
να προσπαθούμε να μην κάνουμε στον άλλο
ό,τι δεν θέλουμε να μας κάνουν....
Τόσο απλό....
Kalliastar
Διάσημο μέλος
ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΜΥΤΣΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΝΤΑΞΙΑ ΝΥΦΗ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ ΤΟ 2012

marina289
Περιβόητο μέλος
...κάθε μέρα λέω ¨σήμερα θα μπω λίγο και θα βγω¨... αλλά πού...

MAYROULIS
Περιβόητο μέλος

Μαυρούλης
Havana
Διάσημο μέλος

MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
δελφινακι
Εκκολαπτόμενο μέλος
1.να μην υπαρχει δυστυχια στον κοσμο!!!!!!!!
2.να ειναι καλα ολα τα ζωακια που κυκλοφορουν μονα τους στο δρομο
3.να ειναι ευτυχισμενος ο εκτορακος μου!!
4.να περασει στο πανεπιστιμιο ο φιλος μου και να ειμαστε γιαπολυ καιρο ακομα μαζι!!!
5.να ειναι καλα ο παππους μου (οπου και να ειναι) και να εχει γλιτωσει απο τον πονο γιατι μου λειπει παρα πολυ και ευχομαι με ολη μου την καρδια να μην μας ειχε αφησει και να ηταν ακομα εδω να περνουσαμε μαζι τις γιορτες!!!!!!!!!!
Havana
Διάσημο μέλος
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Εύχομαι να βγω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ από αυτή τη σχολή που τόσο με τυραννάει....

YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Μιας και όλα τα σοβαρά, λίγο - πολύ , τα έχετε αναφέρει
Εύχομαι να βγω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ από αυτή τη σχολή που τόσο με τυραννάει....![]()
Ναι ναι το εύχομαι κι εγώ για σένα. Να βρείτε και το απόλυτο καύσιμο να πάμε σε κανένα πλανήτη που εκεί αρμονικά να ζούμε μόνο εμείς και τα γατάκια μας.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι ναι το εύχομαι κι εγώ για σένα. Να βρείτε και το απόλυτο καύσιμο να πάμε σε κανένα πλανήτη που εκεί αρμονικά να ζούμε μόνο εμείς και τα γατάκια μας.
Αχαχαχαχα!!
Εφτασέεεεε!!!!!

Kalliastar
Διάσημο μέλος
Μου λείπει η φατσουνίτσα με τα καμώματά της και εύχομαι αυτή και η οικογένειά της να είναι καλά...
Havana
Διάσημο μέλος
Είναι θολές μέρες.. με πεσμένο ηθικό πρέπει κάτι να βρούμε να το αναστήσουμε...
figures crossed
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iakinthi_
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχομαι η δημοκρατια να επανελθει στη χωρα μας ,και στα φορουμς![]()
Ναι όσο για αυτό.....
Εγώ εύχομαι....και τι ΔΕΝ εύχομαι!!?!?!?!?!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool