Η λίμνη των ευχών, ευχές και όνειρα για το 2012 !

Εύχομαι τα γατοπαιδάκια μου να είναι πάντα καλά υγιή και να μπορώ να τα κάνω χαρούμενα αν και ζουν αποκλειστικά μέσα στο σπίτι. Να μπορώ να τους παρέχω τα πάντα σαν να ζουν ελεύθερα.
Να μπορώ να πληρώνομαι αξιοπρεπώς στη δουλειά μου ωστε να ταϊζω και τα παιδιά του κήπου με κονσερβούλες πέρα απο κροκέτες.
Να αλλάξουν όλα ξαφνικά και όλοι οι άνθρωποι ως δια μαγείας να γίνουν φιλόζωοι και να μην κακοποιηθεί ποτέ ξανά κανένα ζωάκι.
Και τέλος για όλους εμάς να είμαστε καλά και ευτυχισμένοι με την γατοπαρέα μας και όχι μόνο:)
Υγεία.....όλα τα άλλα έρχονται!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εύχομαι να πραγματοποιηθούν οι ευχές σου!!!!! :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υγεία.

Πνευματική υγεία, για να εκτιμούμε όσα έχουμε και να λύνουμε όσα μας παιδεύουν.
Σωματική υγεία, γιατί με σάπιο σκαρί δεν πας πουθενά, και ξεχνάμε να το εκτιμήσουμε.
Κοινωνική και οικονομική υγεία, για να ρέουν τα αγαθά κάθε φύσης ανεμπόδιστα.

Και φιλοζωΐα. Ν'ανοίξουν τα μάτια όλων. Και να μπουν σ'ένα πλαίσιο όσοι παρ'όλα αυτά δεν μπορούν να "δουν".

Μακάρι να πραγματοποιηθούν οι ευχές όλων μας....
Μακάρι αυτή η ταλαίπωρη χρονιά αν και στην αρχή σχετικά ακόμη να μας εκλπήξει ευχάριστα όλους.:)

Ευχή ε; Χμμ!
Να μια, για το μακρινό μέλλον, όχι για φέτος.:)

Εύχομαι, όποτε και αν κάνω ποτέ παιδάκι εκτός από το να είναι φιλόζωο, να μάθει να σέβεται και να αγαπά τον συνάνθρωπο του, με όποια ελαττώματα κι αν έχει. Δεν γίνεται να αγαπάς τα ζωάκια και να μισείς τον άνθρωπο.
Και θα του λέω πάντα ότι μου έλεγε η μαμά μου κι εμένα. "Αν θέλεις να αλλάξεις κάποιον, ξεκίνα από τον εαυτό σου".
Το μίσος, η κακία και η υποκρισία είναι κακό πράγμα, δυστυχώς κάθε μέρα απογοητεύομαι όλο και περισσότερο εξαιτίας αυτών.
Τα βλέπω παντού γύρω μου. Οπότε άλλη μια ευχή είναι να εξαφανιστούν αυτά.:)

Εύχομαι να πεθάνουν αυτοί οι 10 άνθρωποι που έχουν τον κόσμο στα χέρια τους!! Συγνώμη για την κακία που βγάζω

Εύχομαι να πεθάνουν αυτοί οι 10 άνθρωποι που έχουν τον κόσμο στα χέρια τους!! Συγνώμη για την κακία που βγάζω
Δυστυχώς, θα βρεθούν άλλοι 10 και θα συνεχίσουν την ίδια πολιτική.......Το θέμα είναι να αλλάξει αυτή η πολιτική. Αυτό θα γίνει με την αντίσταση των λαών. Να πιστέψουμε στην δύναμή μας και να μάθουμε να διεκδικούμε αυτά που μας κλέβουν, με τρομοκρατία - κάθε είδους και μορφής.:)

Nα σταματήσουν πια τις ανοησίες με τη βίλλα "Αμαλία" και να ασχοληθούν με το λαό που, αν συνεχίσουν έτσι, σε λίγο δεν υπάρχει ούτε ένας εργαζόμενος σ΄αυτή τη΄χώρα......

έχεις δικιο, όλα αυτά με τη Βίλλα είναι για να αποπροσανατολισουν τον κοσμο απο την Λίστα ... συν οτι βγαζουν ενα σκασμο λεφτα απο τις εγγυησεις που πληρωνουν οι ανθρωποι για να βγουν εξω...

Η νέα χρονιά να βάλει μυαλό στους Έλληνες και να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back