Η μάνα της Πεντέλης φιλοξενείται!!!

avrilio

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα.
Η υπεροχη αυτη σκυλιτσα απο την Παρασκευη φιλοξενειται στην Ελευθερια στο Μετς η μονη τυχερη που εχει ζεστο σπιτι με ζεστο ανθρωπο....τα υπολοιπα 3 οπψς ξερετε ειανι σε κλουβι πανσιον στα καλυβια κι ο πεισματαρης κουταβος (το παιδι της) βολοδερνει στην παγωμενη πεντελη......
Της εδωσα το ονομα ΑΛΜΑ που σημαινει ψυχη, γιατι εδειξε μεγαλη ψυχη για ν αναθρεψει το μονο κουταβι που της εμεινε...εκει στην ερημια...περιμενοντας τη φροντιδα μας......
Η αλμα 2ο 24ωρο στο σπιτι της κοπελιας...κι εκλεψε την καρδια της...Χθες το σαββατο κι ενω εγω προσπαθουσα να πιασω-ματαια-το κουταβι της, εδωσα χρηματα κι η αλμα πηγε στον κτηνιατρο...Υγιεστατη, πανω απο 1,5 ετων, εκανε το πρωτο της εξαπλο εμβολιο κι ολα τα συμπαραμαρτουντα απαραιτητα.....Αν κι εχει εσωτερικη αυλη, ειναι τοσο κυρια μεσα στο σπιτι, που, παραμενει μεσα στο σπιτι!!!!!!
Της πηγα Ξηρα κ κονσερβες κι ολη την προικα της (σπιτακι για την αυλη, κρεβατακι, λουρι, οδηγο, χαπια κλπ)για 2 βδομαδες ανετα....
Η ελευθ. μονη της ψηνεται να την κρατησει γιατι της αρεσει ο χαρακτηρας της...Ανελπιστο, γιατι ηταν ξεκαθαρο οτι θα φιλοξενησει μανα με κουταβι...την νσυγκηνησε η ιστορια της κ οι εξαιρετικοι της τροποι κ μου ζητησε να μην την βγαλω ακομα για αγγελια!!!!
Υπαρχει μονο ενα προβλημα: Η ελευθ. ειναι καθηγητρια που το καλοκαιρι μενει χωρις δουλεια κ λεφτα (οπως κι εγω!!!) γι αυτο πηγαινει στη τηνο για 2 μηνες να δουλεψει σε μαγαζι...Δεν μπορει να παρει σλυλι μαζι της εκει ποι την φιλοξενουν...Ρωταει ποια λυση θα μπορουσε να βρεθει που να μην εχει το δυσβαχτατο κοστος των πανσιον......Σκεφτηκα να ρωτησω εσας, φιλες του σαιτ....υπαρχει καποιος ψωρος, που να μπορεσει να αφησει την αλμα, με πληρωμενα εννοειται τα εξοδα διατροφης της...αλλα που να μην ζητανε - στην καλυτερη περιπτωση- 10 την ημερα, που σημαινει πανω απο 600 για 2 μηνες???? αν λυθει αυτο το θεμα....με κλειστα ματια κραταει την Αλμα
Ποια ειναι η γνωμη σας?????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 20080215_21.JPG
    20080215_21.JPG
    151,6 KB · Εμφανίσεις: 43
Εγώ που έχω το ίδιο πρόβλημα γιατί εργάζομαι μέχρι τώρα σαν καθηγήτρια τον χειμώνα και με τον τουρισμό το καλοκαίρι όταν ζούσε η γατούλα μου είχα την στήριξη των γονιών μου και μου την κρατούσαν σε κάποιες περιπτώσεις οι γονείς μου. Κάποιες σαιζόν ήταν μαζί μου. Δυστυχώς είναι πρόβλημα. Κι εγώ ένας από τους λόγους που δεν έχω πάρει ακόμα άλλη γατούλα είναι και αυτός. Οι γονείς πλέον αρνούνται να με βοηθήσουν γιατί έχουν και την σκυλίτσα μας και επιπλέον έχουν πάθει τέτοιο σόκ από το θάνατο της μικρής που δεν θέλουν να το ξαναπεράσουν. Η λύση στο πρόβλημα είναι μόνο αν υπάρχει κάποιος φίλος ή είναι διατεθιμένη να την πάρει κάπου μαζί της. Με τον σκύλο είναι πιο εύκολο. Μπορεί να μένει και έξω 2 μήνες το καλοκαίρι. Καλή τύχη και όλο και κάτι θα βρεθεί:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ετσι οπως τα λες ειναι ουρανια...ομως παει για δουλεια, φιλοξενειται σε δωματιο κ σιγουρα δεν μπορει να εχει σκυλο...η γατα εγψ θεωρω οτι ειναι πολυ πιο ευκολη...Οταν ειχα 10 χροναι σκυλο, γυρισε την ελλαδα μαζι μου...η κοπελα ομως ουτε αυτοκ. εχει κ γνωριζει οτι οι εκει συνθηκες εργασιας κ διαμονης ειναι απαγορευτικες για την τετραποδη φιλη μας.....Καθε μερα μ τηλ. κ μ λεει το ποσο θα ηθελε να την κρατησει..να σκεφτεις δεν μ αφηνει ακομα να βαλω αγγελια για την αλμα.....δεν ξερω..κι εγψ δεν ειμαι δικτυωμενη στον σκυλοχωρο για να την βοηθησω...Γι αυτο σκεφτηκα το θαυματουργο κ μαγικο μας σαιτ....μηπως,,,,τοσα θαυματα γινονται εδω μεσα.....

Δεν ξέρω, Όλγα μου, αλλά μου φαίνεται πολύ δύσκολο να βρεθεί κάποιος που θα αναλαμβάνει την Άλμα κάθε καλοκαίρι. Αφού η φίλη σου δεν είναι σε θέση να την κρατήσει, παρόλες τις καλές της προθέσεις, η γνώμη μου είναι να βάλετε αγγελία.

Πάντως μπορείς να ρωτήσεις και στο dogforum μήπως έχουν υπ' όψη τους κάποια φτηνή πανσιόν.

ρουκο: δεν ειναι για καθε καλοκαιρι!!!ξερουμε οτι ειναι σιγουρα το φετεινο...θα κοιταξω εκει που μου ειπες...η πανσιον ειναι εκριβη λυση για 2 μηνες κ για ατομο με μετρημενα εσοδα.....

εκανα ερευνα κι εμαθα πολλα για τις πανσιον ....τα σωματεια...τους δημους..τα κονδυλια του υπ. γεωργιας....απο παντου ολοι τρωνε!!!!Μα δεν ειναι δυνατον...θα υπαρχει καποια φιλοζωη, μεγαλη σε ηλικια που δεν θα τρεχει καλοκαιριατικα ουτε σε δουλεια ουτε σε θαλασσα, που να εχει κηπο κ να μπορει να φιλοξενησει, με καποια αμοιβη βεβαια κ με τα φαγητα πληρωμενα απο την κοπελα!!!

εκανα ερευνα κι εμαθα πολλα για τις πανσιον ....τα σωματεια...τους δημους..τα κονδυλια του υπ. γεωργιας....απο παντου ολοι τρωνε!!!!Μα δεν ειναι δυνατον...θα υπαρχει καποια φιλοζωη, μεγαλη σε ηλικια που δεν θα τρεχει καλοκαιριατικα ουτε σε δουλεια ουτε σε θαλασσα, που να εχει κηπο κ να μπορει να φιλοξενησει, με καποια αμοιβη βεβαια κ με τα φαγητα πληρωμενα απο την κοπελα!!!

Βάλτε αγγελίες βρε

ti αγγελια βρε ουρανια???ζητειται φιλοζωη να βοηθησει αλλη φιλοζωη φιλοξενωντας 2 μηνες την σκυλα της????λες???εσυ πως θα το ελεγες???

ti αγγελια βρε ουρανια???ζητειται φιλοζωη να βοηθησει αλλη φιλοζωη φιλοξενωντας 2 μηνες την σκυλα της????λες???εσυ πως θα το ελεγες???

Αφού δίνει κάποια αμοιβή γιατί όχι καλέ

καλε πως τα λες...καλε...με αγγελια?????κ πως να το διατυπωσω??σε παρακαλω...πες καμμια ιδεα!!!

καλε πως τα λες...καλε...με αγγελια?????κ πως να το διατυπωσω??σε παρακαλω...πες καμμια ιδεα!!!

Καταρχήν δεν μιλάμε όπου και όπου εδώ στα σάιτ. Πχ. Ζητείται φιλόζωο άτομο που να μπορεί να φυλάξει σκυλίτσα κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών Ιουλίου-Αυγούστου έναντι αμοιβής.

ν ανοιξω νεο θεμα???να το βαλω στις αγγελιες????σε ποια κατηγορια????

ναι βάλτο στις αγγελίες στα άλλα ζωάκια με έναν περιγραφικό τίτλο σαν αυτόν που σου πρότεινε η Ουρανία νομίζω θα είναι οΚ

ευχαριστω ουρανια κ νοτα...γιατι να μην το κανω????μακαρι η μαγικη θετικη ενεργεια του σαιτ να φερει αποτελεσμα!!!φιλια!!!

ευχαριστω ουρανια κ νοτα...γιατι να μην το κανω????μακαρι η μαγικη θετικη ενεργεια του σαιτ να φερει αποτελεσμα!!!φιλια!!!

Σίγουρα κάτι θα γίνει όταν θέλουμε κάτι πολύ το σύμπαν συνομωτεί:)

Βάλτο και στο dogforum... ισως βρεθει κανεις

ας συνομωτησει το συμπαν ουρανια κι επιδη συη αθηνα κ χειρα κινει...θα το βαλω κι εκει που ειπες γιασμιν και στα τοσα μερη που εβαλα τα σκυλακια αγγελια....

ετσι κι αλλιως υπαρχουν κι αλλες τετοιες αγγλιες,
βοηθαει ενας τωρα για να βοηθηθει οταν θα λειψει κι εκεινος.....

Ποιους μηνες θα λειψει η κοπελα??

εχεις δει παρομοιες αγγελιες?πως ειναι καταχωρημενες?σε ποια κατηγορια??για δψσε μου τα φωτα σου!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back