Η μάνα της Πεντέλης φιλοξενείται!!!

Μπορεις να το βαλεις στην κατηγορια ζητουνται. Εγω σε αλλα Site εσω δει ζητηση για φιλοξενεια λιγων ημερων.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτη αν διαβασες θελει για 2 μηνες.....πως θα το ξεπληρωσει με τραμπα?????θα το ψαξω....η αλμα ειναι ολα τα λεφτα κι αξιζει τον κοπο....ειναι μεγαλη ψυχη!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η αγκαλια της Αλμα

τα λενε ολα οι φωτος!!!! Η Αλμα οταν με βλεπει....μου δινει την ψυχη της!!!!Μακαρι να μεινει στην ελευθερια!!!!!

Συνημμένα

• 20080220_6.JPG
    20080220_6.JPG
    124,8 KB · Εμφανίσεις: 44
  • 20080220_5.JPG
    20080220_5.JPG
    109,7 KB · Εμφανίσεις: 51
  • 20080220_4.JPG
    20080220_4.JPG
    123,7 KB · Εμφανίσεις: 42
Αχ τι ωραίες φωτο!! Πολλές αγκαλιές βλέπω:D

πραγματι!!!Η Αλμα ειχε μαθει στο βουνο στην αγκαλια κα στα χαδια.....Μολις απο μακρια με μυριζει...πεφτει πανω μου σαν ερωτευμενη κορασιδα!!!! Με ριχνει κατω, με γλυφει...ειναι τοσο χαρουμενη που εχει σπιτι....Ειναι απιστευτο το βλεμμα της κι η ευγνωμοσυνη της!!!!Χαλαλι!!!!Ολα τα λεφτα ειναι αυτη η σκυλιτσα!!!Μακαρι να μπορουσα να την εχω σπιτι μου!!!!

βλεμμα αγαπης κι αφοσιωσης...

δινει το χερι της...κανει τουμπες ευτυχιας κ με κοιτα στα ματια.......Ειναι ιδεα μου οτι εχω ξετρελλαθει μαζι της????Μακαρι να μεινει στην ελευθερια...εδεσαν καλα....Στειλτε θετικες σκεψεις...και σε ολα τα ζωακια που κινδυνευουν ανα πασα στιγμη απο την υπεροχη ανθρωπινη φυλη, να βρουν σπιτι κι αγαπη.....Το αξιζουν!!!!

Συνημμένα

• 20080221_21.JPG
    20080221_21.JPG
    112,9 KB · Εμφανίσεις: 35
  • 20080221_25.JPG
    20080221_25.JPG
    151,2 KB · Εμφανίσεις: 37
  • 20080221_35.JPG
    20080221_35.JPG
    106,3 KB · Εμφανίσεις: 32
Είναι μία κούκλα η μικρή. Καλή τύχη και στα υπόλοιπα:)

αμαν ρε παιδια!!!Ολα μαζεμενα μουρθαν σημερα!!!!!Ουτε το κουταβι πιαστηκε...κι η ελευθερια δεν θα κρατησει την Αλμα τελικα...παρα τις λυσεις που της βρηκα!!!!!Τι να κανω????απο παντου ατυχιες!!!!!

Η ΑΛΜΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!!!
η ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ Η αΛΜΑ, Η ΜΑΝΑ ΤΗς ΑΠΙΑΣΤΗς ΚΟΥΤΑΒΑς....ΕΧΕΙ ΜΟΝΙΜΟ ΣΠΙΤΙ!!!!
η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΤΗς....Τωρα πια την φωναζει Σαλμα!!!!!! φοραει βρακακι περιοδου κ οτν τελειωσει, θα παει για στειρωση....Χθες το γιορτασαμε!!!Μακαρι ολα τα σκυλακια κ γατακια να εχουν την τυχη της Σαλμα κ να βρουν σπιτι κι αγαπη!!!!!!

Μπράβο Όλγα, τα καταφέρατε είδες?:up::up::up:
Χαίρομαι πάρα πολύ γι'αυτήν κ' εύχομαι σύντομα ο Μπλάκυ κ' ο Ρούντυ
να έχουν την δική της τύχη!!!

αμην :up: :up::D

αγγελικουλα κ κατερινακι!!!!πιστευω στην θετικη ενεργεια αυτου του συγκεκριμενου σαιτ....βαλτε τα δυνατα σας....ολα να πανε καλα με τις τοσες υιοθεσιες....

:up::up::up: Άντε Όλγα είδες όλα πήγαν καλά. Άντε και στα άλλα δύο τα σκυλάκια σου τώρα με λίγη υπομονή θα δωθούν θα δείς. Ο Μπλάκι ειδικά είναι κούκλος

ουρανιτσα....δες τα νεωτερα των κουταβων στα "αλλα ζωακια" το ξερω οτι ειναι κ κουκλος κ φοβερα καλοψυχος...η ουσια ειναι να αναζητησει καποιος να δει τα κουταβια κ να ξεχωρισει τις εσωτερικες κι εξωτερικες τους ομορφιες.......Δεν εφταναν οι μπλακοπουντηδες....σε λιγο θα τρεχω κ για τον γκουφακο.......αχ ουρανια!!!!και μεσα σε ολα αυτα....τα αδεσποτα γατονια της περιοχης...περιμενουν κεθε βραδι...ενισχυμενο συσσιτιο!!!!!

Καθυστερημένα κι απο εμένα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! :up:
Τελεια νεα!
Και μην ανησυχείς, και οι υπόλοιποι φίλοι μας θα πάρουν σειρά σιγά σιγά!

ναι βιβακο!!!!μ αρεσει που μ λες συγχαρητηρια!!!!!Καλοτυχα ναναι κ τα κουταβια της πανσιον.....καλοτυχο το καθε ζωο που αναζητα σπιτι......

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back