Η μάσκα του Ζορρό :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

mandeson

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η mandeson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα.
Είμαι ο Ζορρό , όπως άλλωστε μπορείτε να δείτε και από τη μάσκα που είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό μου. Εμφανίστηκα ένα πρωί από το πουθενά στον κήπο της οικογένειας που, για καλή μου τύχη, σώζει πολλούς γάτους και γατούλες κι έχει ένα σπίτι γεμάτο με πρώην αδέσποτες ψυχούλες. Είμαι οκτώ μηνών, στειρωμένος, χαίρω άκρας υγείας (είμαι αρνητικός σε AIDS, περιτονίτιδα και λευχαιμία), εμβολιασμένος, αποπαρασιτωμένος, κι έχω – έτσι μου λένε, δηλαδή – την πιο μεταξένια γούνα. Τα πάω εξαιρετικά με άλλες γάτες (όπως με τον φίλο μου τον Ντένις που δίνεται κι αυτός για υιοθεσία), και θα ήθελα να βρω ένα ζεστό, αγαπησιάρικο σπιτάκι (αποκλείονται κήποι και αυλές) όπου υπόσχομαι άφθονα χουρχουρητά και αγκαλίτσες στους καινούργιους μου γονείς. Θα με δώσουν με χαρτιά υιοθεσίας. Επικοινωνήστε μαζί μου και με τη Ντόρα στο dodarv@hotmail.com

DSCN1272.jpg

DSCN1276.jpg

DSCN1285.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κουκλακι καλη τυχη!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ βρε Ντοράκι, τι κούκλος είναι πάλι αυτός ? Ζορρό όνομα και πράγμα !

καλη τυχη στον Ζορο μας..

Καλε τι κουκλος ειναι αυτος!!!!Σαν την Πασχαλια στο αρσενικο του!!!!:P

Σας ευχαριστώ, κορίτσια :) Ο Ζορρόκος είναι ένας γατούνος που μερικές φορές δεν ξέρεις καν ότι υπάρχει...Τόσο αθόρυβος και ήσυχος είναι...Τρελαίνεται να παίζει με τον φίλο του Ντένις και έχει το πιο τρυφερό, γλυκό νιαουρισματάκι και το πιο μεταξένιο τρίχωμα...

Καλε τι κουκλος ειναι αυτος!!!!Σαν την Πασχαλια στο αρσενικο του!!!!:P

Γνώρισα, πρόσφατα τον Ζορό και μπορώ να πω ότι είναι το πιο γλυκό και χαρισματικό γατάκι που έχω γνωρίσει, μετά τον δικό μου βέβαια:redface::redface::redface:
Είμαι σίγουρος ότι όποιος τον υιοθετήσει θα είναι πολύ πολύ τυχερός:up::up::up::up:
Καλή τύχη και στον Ζορό και στον Ντένις!!!!

Πωπω ενα παιδίιιιιιι.....
Τι κούκλος ειναι αυτός;
Καλή του τύχη!!!!!:)

τι γινεται με τον κουκλο? κανενα ενδιαφερον εχουμε?:/:

Το απολύτως κανένα...Περιμένει με τον φίλο του Ντένις....

Το απολύτως κανένα...Περιμένει με τον φίλο του Ντένις....

Μακάρι να βρεθεί κάτι..... Είναι πολύ καλός και γλυκός γατούλης:):)

Και πολύ ησυχούλης...Αθόρυβος σαν...γάτα :lol:

Εύχομαι καλή τύχη στον Νομάρχη γατούλη κ σύντομα:up::up::up:

Μακάρι να γίνει κάτι να βρουν σπιτάκι αυτά τα πανέμορφα ματάκια:cool::cool::cool:

Σε αναμονή μίας μόνιμης, αγαπησιάρικης αγκαλιάς...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ βρε Ντοράκι πόσο σε καταλαβαίνω...τεράστιες ποσότητες σε προσφορά αλλά η ζήτηση πολύ μικρότερη. Όλα όμως κάποια στιγμή βρίσκουν τον δρόμο τους. Και ο Ζορρό μαζί με τον Ντένις θα βρουν την αγκαλιά που θα φωλάσουν μέσα της.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ βρε Ντοράκι πόσο σε καταλαβαίνω...τεράστιες ποσότητες σε προσφορά αλλά η ζήτηση πολύ μικρότερη. Όλα όμως κάποια στιγμή βρίσκουν τον δρόμο τους. Και ο Ζορρό μαζί με τον Ντένις θα βρουν την αγκαλιά που θα φωλάσουν μέσα της.
Πόσο δίκιο έχεις............

Καλέ τι νεα εχουμε απο εδω; Τιποτά καλό τουλάχιστον;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back